Barış pınarı harekatında ateşkes anlaşması

Konu sahibi son olarak 20 gün önce görüldü
E ama size ben nasıl küfürsüz cevap yazayım? Sonra vay efendim banlanmadan duramıyoru climax! Tamam Ahaber izliyorsunuz olabilirsiniz ama şu foruma yazdığınıza göre beyin kivrimlariniz bir danaya göre daha fazla olmalı. Adam diyor ki mütareke iyi oldu askerimiz sağ salim dönecek. La ben mi baslattim operasyonu? E o zaman atıp tutuyordun biz ordusu olan bir millet değil milleti olan bir orduyuz diye.

Hala alacagimi aldım diyor. Afedersin ne aldın? 30 km güvenli bölge mi aldın? Eh be kardeşim ABD arabulucu olayim mermi atma güvenli bölge işini ben halledecem demedi mi sana operasyon öncesi? Dedi. Sen ne dedin, olmaz öyle kökünü kazıyacam dedin. Peki nooldu kök nerede, kimde kaldı sapı?

Gidin yatın adamı hasta etmeyin

Noluyor , bu ne sinir ; kızgın nal mı bastılar sana? hahaha
Türkiye en başından beri 30 km'lik güvenli bölge için diretti ve bununla ilgili müüzakereler yürüttü. Talep karşılanmayınca da madem bizim dediğimizi yapmıyorsunuz, biz kendi başımızın çaresine bakar, kökünü kazırız dedi.
Ve dediğini de çok seri bir şekilde yapmak için harekatı başlattı.
Harekat başladığından beri 700 kadar teröristi itlaf etti. Sonra ne oldu ? Türkiye'nin istediği güvenli bölge ve silahsızlandırılmış Ypg talebi kabul edildi.
Kaldı ki ypg'nin konuşlandığı yerler de imha edilecek.
Yani muhalif olduğum halde evet, harekat sonucu istediğimize ulaştık demek bana zor gelmiyorken, size neden bu kadar zor geliyor anlamıyorum.

Ben hateme katılıyorum

Ne kazandık ne kaybettik gerçekten net değil
Ypg nin boşalttığı yere Suriye Rus güçleri girerse ne olacak
sorusunun cevabı yok

Son düzenleme:
Noluyor , bu ne sinir ; kızgın nal mı bastılar sana? hahaha
Türkiye en başından beri 30 km'lik güvenli bölge için diretti ve bununla ilgili müüzakereler yürüttü. Talep karşılanmayınca da madem bizim dediğimizi yapmıyorsunuz, biz kendi başımızın çaresine bakar, kökünü kazırız dedi.
Ve dediğini de çok seri bir şekilde yapmak için harekatı başlattı.
Harekat başladığından beri 700 kadar teröristi itlaf etti. Sonra ne oldu ? Türkiye'nin istediği güvenli bölge ve silahsızlandırılmış Ypg talebi kabul edildi.
Kaldı ki ypg'nin konuşlandığı yerler de imha edilecek.
Yani muhalif olduğum halde evet, harekat sonucu istediğimize ulaştık demek bana zor gelmiyorken, size neden bu kadar zor geliyor anlamıyorum.

Çünkü amaç objektif bir şekilde durum değerlendirmesi yapmak değil blackheart.. Operasyonun vardığı noktayı başarısız bulan arkadaşların pek çoğu; savaşa hayır girizgahıyla konuya dahil olmuşken, şimdi ise neden sonlandırdık yaklaşımı içerisindeler.. Hakikaten anlamak ve anlamlandırmak oldukça güç..

Bak blackzart. Ben kişisel yazmıyorum. Ama sen beni alintilayip nal mal basmak falan geveliyorsun. Kimsin sen?

climax hocam rica ediyorum biraz daha sakin, daha esekherif gelecek. Konuya yorumu yap geç lütfen.

Bak blackzart. Ben kişisel yazmıyorum. Ama sen beni alintilayip nal mal basmak falan geveliyorsun. Kimsin sen?

Doktor kendine sakinlestirici yazdir. Seni banlamaktan yoruldum. Cidden git alora, pasiflora al bari. Kesmiyorsa cipram felan al. Bu nedir arkadas. Iki kelam edemiyormusun sen hakaret etmeden?

@X , bu arkadaşın sevimli bir yani var. Hani şuurunu kaybetmiş ama sevimli ton ton dedeler gibi. Benim açımdan hakaret etmesi herhangi bir problem yaratmıyor; edebilir.
Biz onunla, onun dilinden konuşalım biraz, banlamanı istemem :)

@X , bu arkadaşın sevimli bir yani var. Hani şuurunu kaybetmiş ama sevimli ton ton dedeler gibi. Benim açımdan hakaret etmesi herhangi bir problem yaratmıyor; edebilir.
Biz onunla, onun dilinden konuşalım biraz, banlamanı istemem :)

Yahu bu deliyi bende seviyorum aslinda ama aninda yukseliyor, birak birazda senin gibi dusunmeyenler yazsin cizsin. Kendince karaliyor iste insanlar biseyler direk basiyor hakareti.

Yahu bu deliyi bende seviyorum aslinda ama aninda yukseliyor, birak birazda senin gibi dusunmeyenler yazsin cizsin. Kendince karaliyor iste insanlar biseyler direk basiyor hakareti.

Esasında ilk ben başlattım sanırım. Çok agresif gördüm, kızgın nal mı bastılar dedim daha da çok sinirlendi. Hakareti hak ettim galiba : )

• Beğen
Tepkiler: X
climax , hakaret dediysem sinkaflı küfür etme sakın, iki kamyon adamla muayenehaneni basıp ton ton yanaklarını sıkarım, ona göre. Düzgünce hakaret edeceksen et.
Ben gidiyorum , yarın okurum.

Daha anlaşma yeni yapıldı..Anlaşmaya ne denli uyulacak esas mesele o.Sonuçta karşımızdaki tarihin en güvensiz sahtekar devleti.Biraz zaman geçsin üzerinden olayların belli olur neticesi iyi mi yada kötü mü diye ?

Yapılan yanlış politikayı eleştirmeyi insanlar yanlış anlıyor. Diplomatik kararları politikacılar veriyor. Bizim ülkemiz ve geleceğimiz ile ilgili. Bunu eleştirmek bizim hakkımız, doğru olmadığını düşündüğüm şeyleri yazıyorum açıkçası. Kimse bir başkasından daha vatansever olduğunu düşünmesin. O işler iki kelam yazı yazmak ile olmuyor.

- Bu operasyon kararlılık ile yürütülüyor olmuş olsaydı, şuan ki gibi başarısız olduğunu düşünüyor olmazdım.
- Eğer ki en başta söylendiği gibi terörün kökünü kazıyıp geleceğiz sözü tutulmuş olsaydı. Çünkü şuan ki durum bu operasyon yapılmadan da masa da elde edilirdi.
- Masada elde edilecek bir sonuç için bunca askerin ölmesine ve maddi kayıplara ne gerek vardı.
- Savaşa hayır diyenlere soruşturma açanlar, şimdi ateşkes yapıyor operasyon devam ederken.

Olm tez üretionuz gerisi gelmio.

Hah bak şimdi terörist meselesi var.
Terörist kim YPG. YPG ne Esad'a karşı olan Kürt halkin silahlı yapılanması. Silahı nerden buldu bu adamlar Allah'ın sahrasinda? Amerika'dan.

Eee? Amerika ne diyor "Türklerin haklı güvenlik endişesini anlıyoruz"

Ulan sensin zaten dünyadaki tek güvenlik endişesi sebebi!

Velhasıl bizim derdimiz çölde pikap kasasında dolanan adamları avlayarak çözülmez.

verdikleri silahları çıkaracaklar

Dünya Liderimizin dik duruşu en fazla bu kadar oluyor.
Yine iyi 10 gün sürdü!

Kılavuzu akp olanın burnu pislikten çıkmaz

noldu yav bitti mi şimdi finiş dönüyoz mu eve güzel günler mi göreceğiz noldu kutluyo muyuz ne şimdi olan......

Geri