Büyücü hala Ne oldu çözüm sürecinde PKK'lıların yanında durduğunuzda
Pardon Kım pkk`lıların Yanında Oldu. O Nasıl Bir Itham . Pkk ile devlet Gorusmedı Sonra O Arkadası Ben Yolladım Dıyen Bir Lidere Sahıpsınız. Adınıda Dunya Lideri Koydunuz. Sabah Dedıklerını Aksam Unutan Bir Lideriniz Var. Kusura Bakma Terörist İle Masaya Oturan Bir Devlet Dünyada Yokdur. Öyle Bir Devlet Başkanıda Yoktur. Onlarca Şehit Verildi Sen Gelmişsin Burada Bana Edebiyat Parcaliyorsun. Siyaset Uzun Yol Şöförlüğüne Benzemez Bunu Unutma Dün Canlı Yayında Erdoğan Demedi mı
Kendi Göbeğimizi Kendimiz Kesiyoruz ee Bunu Dedıkden Sonra ABD İle Anlasmak Nedir. O Adamların Attiği Mermı Ve Bombalar ABD üretimi Değil mi. Sığındıkları Sığınaklar Fransa dan Gelen Çimento ile Yapilmadı mı ? Biz Yani Benim Gibi Düşünen İnsanlar Terörist Ile Muzakere Edilmez Derken Davutoğlu Suriye de Namaz Kılacaz Abullah Gül Güzel Günler Göreceğiz Dediler. Sonra O Dunya Lideri Dediğiniz Beyefendi KANDIRILDIM YANILDIM dedı. Kusura Bakma Ama Forumda Bile 3 sefer Argo Kullanan Adama Ceza Veriliyor Ama Beyefendiye Cevap Veremıyorsunuz.Tabıkı kımkı Ulkemize Bayrağimıza Saldırıyorsa Cezası Ölüm Olsun. Ama Teröristle Masaya Oturmak Veya onlar Adına Arabulucuk Yapanlarla Müzakere Edilmesi Yanliştir. Bu Vatan İnternet Başinda Alinmadı Bu Memleket Öyle Aksam Sabah Gazete Kuponu Bırıktırerek Alinmadı. Diyarbakır da TC kelimesını Hdp İle Kaldıran AKP dir. Bugun Burada Milliyetcelik Yapiliyor. Diyarbarkır da Kürtdistan ı Kım Ağzına Aldı. ki Sen Bana
Pkk ile Yanyana Duruyorsunuz Diye Hitam Ediyorsun.
https://www.youtube.com/watch?v=fM0BnbkHffM
ne demek gibi bir düşünce içinde oluyorum Ben sana şunu söyleyeyim de olmuştu biliyor musun bugün devlet şu argümanı rahatlıkla kullanabiliyor ve söyleyebiliyor kimsenin itiraz etme hakkı yok Ben bu insanlara işin terörle değil kendinize güveniyorsanız siyasi yoldan da önüne açabilirim demişti Fakat ne yaptılar Bu yapıların hamleleri yine kötü kullanımlar ve ölmeyi hak ettiler ve öldüler bugün bize hiçbir güç diyemez ki siz sadece öldürmeyi biliyorsunuz. Hayır biz her şeyi biliyoruz.