Barış pınarı harekatında ateşkes anlaşması

Konu sahibi son olarak 20 gün önce görüldü
Suriye ordu yönetimi de diyor ki; "Başka ülkenin askerleri hala benim topraklarımda ise ciddi bir ihlal var demektir."

Abd, Rusya, Türkiye muhabbeti dönüyor ama toprak sahibi Suriye hani. Ayıktırmak isterim.

BARIŞ PINARI OPERASYONUNUN GÜNCESİ

-Şehitler verdik
-Mektupla tehdit edildik
-Halkbank için iddianame hazırlandı
-Erdoğan, sadece Trump ile görüşürüm dedi. Pence ve Pompeo ile görüştü.
-Erdoğan, ateşkes ilan edilmeyecek dedi, ateşkes ilan edildi.

Allah Mehmetçiği korusun

Tuncay Özkan yazmış, çok da güzel tespitler.. çok da linç yemiş onu da ekleyeyim.

Bu Kısımdaki Sözünüz olmadı.

Büyücü hala Ne oldu çözüm sürecinde PKK'lıların yanında durduğunuzda

Pardon Kım pkk`lıların Yanında Oldu. O Nasıl Bir Itham . Pkk ile devlet Gorusmedı Sonra O Arkadası Ben Yolladım Dıyen Bir Lidere Sahıpsınız. Adınıda Dunya Lideri Koydunuz. Sabah Dedıklerını Aksam Unutan Bir Lideriniz Var. Kusura Bakma Terörist İle Masaya Oturan Bir Devlet Dünyada Yokdur. Öyle Bir Devlet Başkanıda Yoktur. Onlarca Şehit Verildi Sen Gelmişsin Burada Bana Edebiyat Parcaliyorsun. Siyaset Uzun Yol Şöförlüğüne Benzemez Bunu Unutma Dün Canlı Yayında Erdoğan Demedi mı Kendi Göbeğimizi Kendimiz Kesiyoruz ee Bunu Dedıkden Sonra ABD İle Anlasmak Nedir. O Adamların Attiği Mermı Ve Bombalar ABD üretimi Değil mi. Sığındıkları Sığınaklar Fransa dan Gelen Çimento ile Yapilmadı mı ? Biz Yani Benim Gibi Düşünen İnsanlar Terörist Ile Muzakere Edilmez Derken Davutoğlu Suriye de Namaz Kılacaz Abullah Gül Güzel Günler Göreceğiz Dediler. Sonra O Dunya Lideri Dediğiniz Beyefendi KANDIRILDIM YANILDIM dedı. Kusura Bakma Ama Forumda Bile 3 sefer Argo Kullanan Adama Ceza Veriliyor Ama Beyefendiye Cevap Veremıyorsunuz.Tabıkı kımkı Ulkemize Bayrağimıza Saldırıyorsa Cezası Ölüm Olsun. Ama Teröristle Masaya Oturmak Veya onlar Adına Arabulucuk Yapanlarla Müzakere Edilmesi Yanliştir. Bu Vatan İnternet Başinda Alinmadı Bu Memleket Öyle Aksam Sabah Gazete Kuponu Bırıktırerek Alinmadı. Diyarbakır da TC kelimesını Hdp İle Kaldıran AKP dir. Bugun Burada Milliyetcelik Yapiliyor. Diyarbarkır da Kürtdistan ı Kım Ağzına Aldı. ki Sen Bana Pkk ile Yanyana Duruyorsunuz Diye Hitam Ediyorsun.

https://www.youtube.com/watch?v=fM0BnbkHffM

ne demek gibi bir düşünce içinde oluyorum Ben sana şunu söyleyeyim de olmuştu biliyor musun bugün devlet şu argümanı rahatlıkla kullanabiliyor ve söyleyebiliyor kimsenin itiraz etme hakkı yok Ben bu insanlara işin terörle değil kendinize güveniyorsanız siyasi yoldan da önüne açabilirim demişti Fakat ne yaptılar Bu yapıların hamleleri yine kötü kullanımlar ve ölmeyi hak ettiler ve öldüler bugün bize hiçbir güç diyemez ki siz sadece öldürmeyi biliyorsunuz. Hayır biz her şeyi biliyoruz.

ABD'li Senatörler ateşkese rağmen yaptırımlara kararlı

-Erdoğan'ın ve ailesinin mal varlığı tespit edilecek
-Halkbank dosyası rüşvet alanlar verenler açıklanacak
- s 400 meselesi masaya yatırılacak
Diye haberler var, acaba bu ateşkes meselesinin bunlarla bir alakası olabilir mi?

"düşmanın seni tebrik ediyorsa, kaybetmişsin demektir"
Hz.ömer

BARIŞ PINARI OPERASYONUNUN GÜNCESİ

-Şehitler verdik
-Mektupla tehdit edildik
-Halkbank için iddianame hazırlandı
-Erdoğan, sadece Trump ile görüşürüm dedi. Pence ve Pompeo ile görüştü.
-Erdoğan, ateşkes ilan edilmeyecek dedi, ateşkes ilan edildi.

Allah Mehmetçiği korusun

Tuncay Özkan yazmış, çok da güzel tespitler.. çok da linç yemiş onu da ekleyeyim.
Run Amerikan başkan yardımcısının Ateşkes kelimesi kullanmasını bizim algıladığımız şekliyle algılama onlar da gayet iyi biliyor Sadece onların dilinde bizim gibi anlam verilen kelimelerin sıkıntısı var sonuç itibariyle oda kendini dinleyen halkına hitap ediyor Bunu bu şekilde değerlendirmek gerekiyor ve gerçekleşen olayın tam bizim istediğimiz gibi olduğu ortadadır Hani insan hakları(hıristiyan insanlar) için kullanılan söylemler bakımından değerlendirmen gerekiyor anladın değil mi.

Dış işleri bakanı diyor ki, PKK ve YPG 120 saat süre verdik çekilmeleri için. Teröristler ile anlaşma yapmak yakışır mı bize? Kökünü kazıyarak gelecektik? Yarın bir gün ülkemizde olacak olan terör olaylarının sorumlusu kim olacak? Eline fırsat geçmişken onları yok etmeyen kişiler mi? Onlarla anlaşma yapanlar mı? Daha öncesinde de bu sınırlarda güvenlik güçleri vardı? Nasıl ve hangi güçler ile ülkeye giriş yapıyorlar? Var mı fikirleri olan, aydınlanmak istiyorum.

Dış işleri bakanı diyor ki, PKK ve YPG 120 saat süre verdik çekilmeleri için. Teröristler ile anlaşma yapmak yakışır mı bize? Kökünü kazıyarak gelecektik? Yarın bir gün ülkemizde olacak olan terör olaylarının sorumlusu kim olacak? Eline fırsat geçmişken onları yok etmeyen kişiler mi? Onlarla anlaşma yapanlar mı? Daha öncesinde de bu sınırlarda güvenlik güçleri vardı? Nasıl ve hangi güçler ile ülkeye giriş yapıyorlar? Var mı fikirleri olan, aydınlanmak istiyorum.

Yüzünü karanlığa dönmekte ısrar ettiğin sürece aydınlanamazsın.

Yüzünü karanlığa dönmekte ısrar ettiğin sürece aydınlanamazsın.

Bana Bilal'e anlatır gibi anlat lütfen, laf salatası yapma.

p5ajno.jpg
[/url][/IMG]

Trump ile görüşürüm ben..

Gerçekten aydınlanmak mı istiyorsun, bu soruların aslında akilane sorular olduğunu, cevap verilemeyeceğini mi düşünüyorsun Run ?

Gerçekten aydınlanmak mı istiyorsun, bu soruların aslında akilane sorular olduğunu, cevap verilemeyeceğini mi düşünüyorsun Run ?

Bir şey düşünmüyorum, kafama takılan şeyleri soruyorum, herkesin fikri önemli. Herkes farklı bakış açısı sunabilir. Cevapları zor olamayan sorular. Ama nereden baktığın ile alakalı olan. Buyur katılmak istersen düşüncelerini öğrenmek isterim.

Öncelikle Türkiye teröristlerle anlaşma yapmadı. ABD ve bir nevi bu harekata karşı çıkan Avrupa ülkeleri ile anlaşma yaptı.
Konuya bu ayrımı dikkate alarak yaklaşmanı rica ederek anlaşmanın içeriğini okuyup okumadığını merak ediyorum. Eğer okuduysan buraya da yazabilir misin ?@Run

Turkiye’de oyle bir siyasi atmosfer varki herkes kendi gorusunu mutlak doğru kabul ediyor ve aksini inandirmayi gectim dusundurmek imkansiz gibi.

Herseye ragmen ateskes olumlu vatan evladinin canindan kiymetli sadece vatanin kendisi vardir, onuda gerektiginde feda etmeye hazir milyonlar var.

Umarim bir daha bu sekilde bir operasyona gerek kalmaz. Kirici ve incitici uslup kullanmayin arkadaslar, birseyi cozemediginiz gibi disardan cok itici gozukuyor.

Run Dikkat ettiysen bizim süre verdiğimiz ABD Çünkü onlar kullandıkları insanların öldürmelerini istemiyor sonuç itibarıyla düşünecek olursak Biz istediğimizi elde ettik mi Evet tamamen elde ettik askerlerimizin Şehit olmasını önledik mi Evet önledik Suriye'den gelecek olan yeni göçleri engelledik mi Evet engelledik ülkemize sığmış durumdaki insanlar için yeni yer açmayı başardık mı Evet başardık Şimdi hala bu teröristleri öldürmek bizim derdimiz mi Hayır değil Çünkü onlar artık bizim hattımızın diğer tarafında ve Şundan emin ol onları öldürecek olan da yine bugün onları ölümden kurtarmış olanlar olacak

Pence ateşkes yapıldı diyor, Çavuşoğlu ateşkes yok, ara verdik diyor.
Acaba hangisi doğru söylüyor.

Muhabir: Türkiye’ye (anlaşma için) sadece yaptırımların kaldırılması mı teklif edildi? Başka bir şey teklif edilmedi, doğru mu?

Pence: Doğru.
Anlaşma sözlü olmaz kardeşim yazılı olur. Aralarında ki sözleşmeyi maalesef göremiyorum, diplomatik bir yetkim yok.

Bir şey düşünmüyorum, kafama takılan şeyleri soruyorum, herkesin fikri önemli. Herkes farklı bakış açısı sunabilir. Cevapları zor olamayan sorular. Ama nereden baktığın ile alakalı olan. Buyur katılmak istersen düşüncelerini öğrenmek isterim.
Allah onların kalplerini ve kulaklarını mühürlemiştir, gözlerinde de kalın bir perde bulunmaktadır ” (Bakara, 2/7)
uykulu halimle aklıma bu ayet geliverdi. Ve bu aklıma gelince birşeyleri anlatmaya gerek duymuyorum.

Kahkaha attım :)

E ama size ben nasıl küfürsüz cevap yazayım? Sonra vay efendim banlanmadan duramıyoru climax! Tamam Ahaber izliyorsunuz olabilirsiniz ama şu foruma yazdığınıza göre beyin kivrimlariniz bir danaya göre daha fazla olmalı. Adam diyor ki mütareke iyi oldu askerimiz sağ salim dönecek. La ben mi baslattim operasyonu? E o zaman atıp tutuyordun biz ordusu olan bir millet değil milleti olan bir orduyuz diye.

Hala alacagimi aldım diyor. Afedersin ne aldın? 30 km güvenli bölge mi aldın? Eh be kardeşim ABD arabulucu olayim mermi atma güvenli bölge işini ben halledecem demedi mi sana operasyon öncesi? Dedi. Sen ne dedin, olmaz öyle kökünü kazıyacam dedin. Peki nooldu kök nerede, kimde kaldı sapı?

Gidin yatın adamı hasta etmeyin

Yemin ederim surda tek mantikli yorumu malumat yapti
Gerisi fos.

Geri