Barış pınarı harekatında ateşkes anlaşması

Konu sahibi son olarak 19 gün önce görüldü
Öldürülen terörist sayısı Bence daha fazla çünkü tünellerde ölenlerin sayısı net olarak bilinmiyor ama Sonuçta hepsinin layık olduğu gibi gebertildi aşikar şimdi Amerika'nın başka bir planı daha devreye giriyor bölgenin güneyine indirilen piyonları kendine verilecek Yeni Görev yani İsrail'in bekçiliği için konumlandırılmış oldu bu büyük bir tehlike ancak en az 10 sene sonra uygulamaya konabilecek bir senaryo halini aldı.

Bir Dönem Rahip Brunson İçin Demişlerdi.

Onların Rahibi Varsa Bizim ALLAH``ımız Var Diye. Sonuc Ne oldu Dolar 8 oldu.

Sonra Onlardan Korkumuz Yok Biz Teröristlerle Arabulucu Olanları Dikkat e Almıyoruz . Sonuc mu Dolar Düşecek :)

Yahu O Hanı Menderes Özal Diyorsunuz ya Adamlar Mezarında Kalkıp Gelse Sizi Sınır dısı Ederler. Sanırım ABD isdediğini Aldı. Hep Derim Dıs Polıtıka da Başarısırız.

Ben şimdi ülkemiz içindeki aktörlerini merak ediyorum Hani meclisim keresinde yer verdiklerim vardı çok merak ediyorum Şimdi ne yapacaklar ne diyecekler

Kamil abi sen askerliği komando olarak mı yaptın?

Bir Dönem Rahip Brunson İçin Demişlerdi.

Onların Rahibi Varsa Bizim ALLAH``ımız Var Diye. Sonuc Ne oldu Dolar 8 oldu.

Sonra Onlardan Korkumuz Yok Biz Teröristlerle Arabulucu Olanları Dikkat e Almıyoruz . Sonuc mu Dolar Düşecek :)

Yahu O Hanı Menderes Özal Diyorsunuz ya Adamlar Mezarında Kalkıp Gelse Sizi Sınır dısı Ederler. Sanırım ABD isdediğini Aldı. Hep Derim Dıs Polıtıka da Başarısırız.
Büyücü an itibarı ile Türkiye Büyük bir kazanım elde etmiştir Her şeyin bir anda düzelmesi beklenemez Ancak şöyle bir şey var artık Türkiye çok daha güzel Çok da iyi bir halde ve pozisyondadır.

Amerika'ya istediklerini yaptıran bir ülke olduk artık. Şehitler üzerinden algı yapanlara da yazıklar olsun diyorum. Bu insanlar şehitliğin anlamını bilmediklerinden de adım gibi eminim. Hep boş edebiyat

Türkiye en başından beri 30 km'lik güvenli hat kurulmasını istiyordu. Bu hattın kontrolünde de bizzat bulunarak sınırlarını korumayı amaçlıyordu.
Harekattan önce de bu tür söylemleri duymuştuk. Abd ise güvenli hat meselesinde oyalayıcı bir tutum sergiliyordu.
Eğer açıklamalar doğrultusunda 30 km'lik güvenli hat kurulursa bence harekat amacına ulaşmış olarak kabul edilebilir.

Birkaç günde olsa ülkenin asıl gündemi olan işsizlik, zamlar ve ekonomik krizden bizi uzaklaştırmak için gösterdikleri çabaya teşekkürler. Burada gerçek olan tek şey de o gencecik çocukların şehit haberlerini almış olmamız ve hala ateşi sönmemiş aileleri. Ben onların fotoğraflarına bakarken utanıyorum, ne için olduğunu belli olmayan bir senaryonun içinde kahraman adı altında figüran sayıldıkları için.
Şimdi bu haftayı da Trump'ı dize getirmiş gibi yaparak geçirip, alt tarafı 3-5 tane de zam haberi göreceğiz, baktılar zamlar çok oldu benim minnoş ülkem üzüldü hemmeeen bir açıklama Erdoğan başkanımızdan: "Kandırıldık"
Hiçbir şey değişmiyor, bu kafayla da kolay kolay değişmeyecek.
Şehit olanlar huzurla uyusun, bunu da zafer sayıp kendini kandıranların içi hiç rahat olmasın.

Harfiyen katılıyorum.

Ama alıntı ettiğim post ile alakasız olarak;

Bu olayı ben 15 Temmuz DARBE adı altında insanlara oyun oynanmasına benzettim. Amacım yaraları deşmek değil ama malesef öyle ve olan yine şehit ailelerine olmuştu. Ne yazık ülkemizin çıkarları ile ülkeyi yönetenlerin çıkarları bir değildi yine. Aksini iddia eden bana göre particilik oyununu damarlarına kadar hisseden, gözleri ve kulakları bir kaç ağız dışında herkese kapalı insanlar.

Şimdi Rusya ile yapılacak olan görüşmede olumlu sonuçlanırsa inanıyorum Her Şey Çok Güzel Olacak bazılarına İnat

Ateşkes kelimesi beni rahatsız etti. Harekat durduruldu falan olsa olmaz mıydı

Bak En Son Abdullah Gül ``Güzel Günler Göreğiz ``Demişti. Ne Oldu O Güzelim Günlerde Hendekler Kazıldı Bombalar Patladı. Asker Polis
Onlara Ses Edemedı. O Güzelim Günlerde Barzani Tayyip Erdoğan İbrahim Tatlıses Diyarbakır ( Bende Diyarbakırlıyım ) da
Sahne de Megri Megri Dedıler. Emine Erdoğan Ağladı. Habur Sınır Kapısında O Hainler Zafer İşareti Yaparak Gittler. Devletin
Hakimi Savcısı O Teroristlerın Ayaklarına Gidip İfade Aldılar. O Zamanda Güzel Günler Göreceğiz Demişlerdi.
Büyücü an itibarı ile Türkiye Büyük bir kazanım elde etmiştir Her şeyin bir anda düzelmesi beklenemez Ancak şöyle bir şey var artık Türkiye çok daha güzel Çok da iyi bir halde ve pozisyondadır.

Harfiyen katılıyorum.

Ama alıntı ettiğim post ile alakasız olarak;

Bu olayı ben 15 Temmuz DARBE adı altında insanlara oyun oynanmasına benzettim. Amacım yaraları deşmek değil ama malesef öyle ve olan yine şehit ailelerine olmuştu. Ne yazık ülkemizin çıkarları ile ülkeyi yönetenlerin çıkarları bir değildi yine. Aksini iddia eden bana göre particilik oyununu damarlarına kadar hisseden, gözleri ve kulakları bir kaç ağız dışında herkese kapalı insanlar.
Bahtiyar bu gece elde edilen başarıdan dolayı herkes mutluluk duyuyor Sen hangi akıl ve mantık ile Bunun da bir göstermelik gerçekleşen bir olay olduğunu düşünüyorsun Hayır kendini antimilitarist göstererek ilgi çekmek amacın ise başka argümanlar bulman gerekiyor kardeşim

Eee nooldu şimdi ben bişey anlamadım. Şam'da namaz kilabiliyor muyuz yarın cuma vakti

Bahtiyar bu gece elde edilen başarıdan dolayı herkes mutluluk duyuyor Sen hangi akıl ve mantık ile Bunun da bir göstermelik gerçekleşen bir olay olduğunu düşünüyorsun Hayır kendini antimilitarist göstererek ilgi çekmek amacın ise başka argümanlar bulman gerekiyor kardeşim

Sen ve senin gibi kişilerin anlamasını beklemiyorum. Bir önce ki mesajımda belirttiğim kişilerden birisin sadece.

-Mutluluk duyup duymadığımı söylemedim.
-Üzüldüğüm noktanın şehit aileleri olduğunu belirttim.
-15 Temmuz darbe olayında üzülen aileler oldu. Ve darbenin doğru olmadığını belirttim. Yani olanlar şehit ailelerine oldu(Melodram'ın mesajından alakasız şekilde belirttiğimi en üstte yazmıştım ama yine anlamak istediğin gibi anladın - şehitler adına bir benzetme-).
-Bunun bir zafer olduğunu düşünmüyorum.

Çekilebilirsin köşene.:)

Bak En Son Abdullah Gül ``Güzel Günler Göreğiz ``Demişti. Ne Oldu O Güzelim Günlerde Hendekler Kazıldı Bombalar Patladı. Asker Polis
Onlara Ses Edemedı. O Güzelim Günlerde Barzani Tayyip Erdoğan İbrahim Tatlıses Diyarbakır ( Bende Diyarbakırlıyım ) da
Sahne de Megri Megri Dedıler. Emine Erdoğan Ağladı. Habur Sınır Kapısında O Hainler Zafer İşareti Yaparak Gittler. Devletin
Hakimi Savcısı O Teroristlerın Ayaklarına Gidip İfade Aldılar. O Zamanda Güzel Günler Göreceğiz Demişlerdi.
Büyücü hala Ne oldu çözüm sürecinde PKK'lıların yanında durduğunuzda ne demek gibi bir düşünce içinde oluyorum Ben sana şunu söyleyeyim de olmuştu biliyor musun bugün devlet şu argümanı rahatlıkla kullanabiliyor ve söyleyebiliyor kimsenin itiraz etme hakkı yok Ben bu insanlara işin terörle değil kendinize güveniyorsanız siyasi yoldan da önüne açabilirim demişti Fakat ne yaptılar Bu yapıların hamleleri yine kötü kullanımlar ve ölmeyi hak ettiler ve öldüler bugün bize hiçbir güç diyemez ki siz sadece öldürmeyi biliyorsunuz. Hayır biz her şeyi biliyoruz.

Geri