Blackheart
Gümüş Üye
E ama size ben nasıl küfürsüz cevap yazayım? Sonra vay efendim banlanmadan duramıyoru climax! Tamam Ahaber izliyorsunuz olabilirsiniz ama şu foruma yazdığınıza göre beyin kivrimlariniz bir danaya göre daha fazla olmalı. Adam diyor ki mütareke iyi oldu askerimiz sağ salim dönecek. La ben mi baslattim operasyonu? E o zaman atıp tutuyordun biz ordusu olan bir millet değil milleti olan bir orduyuz diye.
Hala alacagimi aldım diyor. Afedersin ne aldın? 30 km güvenli bölge mi aldın? Eh be kardeşim ABD arabulucu olayim mermi atma güvenli bölge işini ben halledecem demedi mi sana operasyon öncesi? Dedi. Sen ne dedin, olmaz öyle kökünü kazıyacam dedin. Peki nooldu kök nerede, kimde kaldı sapı?
Gidin yatın adamı hasta etmeyin
Noluyor , bu ne sinir ; kızgın nal mı bastılar sana? hahaha
Türkiye en başından beri 30 km'lik güvenli bölge için diretti ve bununla ilgili müüzakereler yürüttü. Talep karşılanmayınca da madem bizim dediğimizi yapmıyorsunuz, biz kendi başımızın çaresine bakar, kökünü kazırız dedi.
Ve dediğini de çok seri bir şekilde yapmak için harekatı başlattı.
Harekat başladığından beri 700 kadar teröristi itlaf etti. Sonra ne oldu ? Türkiye'nin istediği güvenli bölge ve silahsızlandırılmış Ypg talebi kabul edildi.
Kaldı ki ypg'nin konuşlandığı yerler de imha edilecek.
Yani muhalif olduğum halde evet, harekat sonucu istediğimize ulaştık demek bana zor gelmiyorken, size neden bu kadar zor geliyor anlamıyorum.