Benim omuzuma sicmisti kuş 2 kere ve hayir talih kusu bana vurmadi. O yuzden bu tezide curuttum.. hele bi gelsin yine sicsin.Şuan üstüme kuş pislediikizler olmak kolay değil
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Benim omuzuma sicmisti kuş 2 kere ve hayir talih kusu bana vurmadi. O yuzden bu tezide curuttum.. hele bi gelsin yine sicsin.Şuan üstüme kuş pislediikizler olmak kolay değil
birkaç kıvılcım çıktı, harlamaya çalıştım ama olmadı. şu pozisyonu alamadım.Ya sizde biliyorsunuz herkes geyiginde bu ast.ile ilgili. Bakin haftalardir Murat da Murat Muratda Murat diyorum bi harita fali icin. Isin girgiri bu. Burclara inananlar falada inanip o yoldanda ilerler..
Plesk uzgun pandam sen ortaligimi karistiriyorsun.

Bensiz yakmaya calisirsan olacagi o pandisko
Ben de miCok tatlisiniz.
Bu arada pleskin ay burcu ikinci evde.
Boga burcunun evi.
Armonik bir ev atmosferi,dolu bir buzdolabi ve huzur isteyen bir prima icinde.Para islerinde dikkatli.
Ama nalet ki ay burcu oglak burcuna düsmüs.
Hanim bireylerle sknti yasiyor.
Duygularini pek göstermez cünki isi gücü is ve isin verdigi emanet duygusu.
Baskiya gelemez.dddddpuhajaj
Anne konusunu anmak istemedim zira baba ile de sorun görünüyordu.Terazi gibi romantik, sevecen,flörtöz bi burca sahip olup soğuk,duygusuz azcik da sinsi gibi takılmasını bununla açıklayabilir. Ay 2. Evde iyidir fakat oğlak'ta düşer, olumsuz çalışır. Muhtemelen fazla hesaplı hatta cimri. Açılara padalara da bakmak lazım. Otoriter,kontrolcü ya da dediğim dedik bir annesi de olabilir.
Konfor alanına düşkün,evcimen.
Benim haritama bakan şifa buluyor denemelisinAnne konusunu anmak istemedim zira baba ile de sorun görünüyordu.
Cimri olusunu da zengin bir eş hayali kamciliyor olabilir.