astrolojiye inananlar/inanmayanlar

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
hayatımda biri yoksa inanmam
Hayatımda biri varsa da inanmam
Yeni ayrılmışsam keşbiş olsun xd

Böyle bir geri zekalılık az bulunur.
Ne ast. Nedir ya?

Direkt engellerim burç muhabbetini.

Plesk’in her konuda muhalif olması:d astroloji düşmanı adam

Plesk’in her konuda muhalif olması:d astroloji düşmanı adam
saçmalıklara karşıyım, anlık ve insanlığa enerjisel etkileriyle bir sorunum yok. şu tarihte doğdun diye karakterini, kişiliğini, geçmişini, geleceğini ona yöre yorumlamaları zırva. zırva mırva ama terazi burcu harikalığı diye bir şey var. bu da bir gerçek. bunu da kabul etmeliyiz.

Sus.
Bişi de demiyorum,şakaları da alt yazı geçiyorum küsüyorsun hemen.
Terazi erkeği işte.

saçmalıklara karşıyım, anlık ve insanlığa enerjisel etkileriyle bir sorunum yok. şu tarihte doğdun diye karakterini, kişiliğini, geçmişini, geleceğini ona yöre yorumlamaları zırva. zırva mırva ama terazi burcu harikalığı diye bir şey var. bu da bir gerçek. bunu da kabul etmeliyiz.

Terazi burcu mükemmelliğini kızımdan dolayı kabul edeceğiz… Mecbur…

Yalniz kendisine bile muhalefet edeni ilk kez görüyorum. Cok ilginç 😄

Bana sen kesin şu burçsun, senin burcun kesin bu, Allah bilir burcunda şudur deyip hiç tutturamadıkları için inanıp inanmamakta aradayım. Bir yerde okumuştum Çin burcuna göre Keçi burcuymuşum mesela.

tutarsa inanırım ya
tutmazsa neden inanayım

hanımlara lafım yok ama burçlara inanan adam gaydir.

dokuz sayfa yazılmış. ben diyecek bir şey bulamadim. bari size sütlaç tarifi kopyalayayim.

Malzemeler:

1 litre süt
1 çay bardağı pirinç (yıkanmış)
1,5 su bardağı su (pirinci haşlamak için)
1 su bardağı toz şeker
1 yemek kaşığı buğday nişastası
1 çay bardağı süt (nişastayı açmak için)
1 paket vanilin (veya 1 çay kaşığı vanilya özütü)
Üzeri için: Tarçın (isteğe bağlı)

Pirinçleri haşlayın: Pirinci, 1,5 su bardağı suda yumuşayana kadar haşlayın. Suyunu tamamen çekmemesine dikkat edin.

Sütü ekleyin: Haşlanan pirince sütü ekleyip karıştırın, kaynamaya bırakın.
Şekeri ekleyin: Süt kaynamaya başlayınca şekeri ve vanilyayı ilave edin. Kısık ateşte 10-15 dakika kadar pişirin.
Nişastayı hazırlayın: Ayrı bir kapta 1 yemek kaşığı nişastayı 1 çay bardağı sütle açın. Karışıma yavaş yavaş ekleyip sürekli karıştırarak kıvam almasını sağlayın.

Kaselere paylaştırın: Sütlaç hafif koyulaşınca ocaktan alın, ısıya dayanıklı fırın kaplarına veya güveç kaselere dökün.

Fırınlama: Tepsiye dizdiğiniz kaselerin yarısına gelecek kadar su koyun. Önceden ısıtılmış 200°C fanlı fırında, üstü kızarana kadar yaklaşık 15-20 dakika pişirin.

Servis: Oda sıcaklığına geldikten sonra buzdolabında soğutun. Üzerine tarçın serperek servis edin.

Geri