astrolojiye inananlar/inanmayanlar

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Bu konuda zihnimde soru işaretleri vardı ama tweetin altındaki şu yorumdan sonra artık her şey daha net,

Astrolojiyi kötüleyen erkekleri de anlamıyorum. Bana göre de futbol saçma bir topun peşinde bir sürü insan koşuyor, bir faydasının olmamasına rağmen izliyorsunuz. Emin olun astroloji futboldan daha iyi.

nyc bu konuda çok hassas. bana küfür etmezsin değil mi : /

Hassas değilim yani bu konuda, neden olayım ki?
Tartışalım güzel olur diyeceğim de tartışabileceğim birini göremiyorum. Süreyya var uzun yıllar okuması olan bi de Thalassa var onlarla da düşüncelerimiz örtüşüyor zaten. Hani hem kapsamli okuyup hem bak şu kısım ne saçma, şurası niye böyle diye sorabilecek biri olsa keşke.

Konuyu açanın da GS’nin şampiyon olacağına astrolog Meral ile inanması peki? Sklkslsks

Kotu bir sey soylerlerse inanmiyorum, guzel bir sey varsa inaniyorum.

Bir de yılan burcu geldikten sonra ben astrolojiye inancımı kaybettim…
(Gece rüyamda yılanı kediler yiyordu)

Bazıları astrolojiyi anlamak yerine burçları trick olarak kullanıyor, aslında buna karşıyım..Yoksa asteria ile ilgili bir problemim yok. Ya da işin efendi gibi hobisini yapan ılımlı kişilerle. Günlük burç yorumlarını okuyarak ona göre davranan manyak gördüm ben ***

Hassas değilim yani bu konuda, neden olayım ki?
Tartışalım güzel olur diyeceğim de tartışabileceğim birini göremiyorum. Süreyya var uzun yıllar okuması olan bi de Thalassa var onlarla da düşüncelerimiz örtüşüyor zaten. Hani hem kapsamli okuyup hem bak şu kısım ne saçma, şurası niye böyle diye sorabilecek biri olsa keşke.
Bir soru soracağım hocam.
Misal bana örnek veriyorum; mars gezegeninin şu evrede olması veya şu döngüde olması nedeniyle kova burçlarının aşk konusunda ve ikili ilişkilerinde daha dikkatli olması gerekiyor diye söylendiği zaman.
Başka biri çıkıpta hayır mars gezegeni şu evredeyken aşk değil para konusunda dikkatli olması gerekir deyip kaynakça gösterip yorumu çürütebiliyor mu?

Belki günlük, haftalık yıllık analizler değil fakat burçların kişilik üzerinde var olan etkisine kesinlikle inanıyorum.
Bu konuda kafamda soru işaretleri var. @Nyctophilia belki açıklayabilir.
Bir insan burcunun özelliklerini mi taşır, yoksa o özelliklere aşina olup, ona göre mi karakterize olur?

Çok kıymet verdiğim bir husus, inanmak ya da inanmamak olarak nitelenrilmesinden de öte bence

M.ö 2500'ler den bir muhabbet:

+Hacı aklıma bişi geldi
- Noldu lan?
+Olm dusunsene gezenler tanri dimi, simdi bunlar insanlarin davranislarini niye etkilemesin? Kaderini yasantisini felan. Koşe olucaz lan!
- Nasıl saptıcaz oğlum? Bir suru insan var. Hepsini davranislari farkli
+Lan insan davranışlarını buldugumuz isimlere tanimlicaz o kadar. Bu heycanli, bu maceraperest, bu disa donuk oburu kinci felan iste
-Tutarmı?
+Tabeee laaahnn, kizlar buna bayilir hem bir suru aşığın onunude acariz. Bide ek bisi buluruz tutmamasina karsin. Oda kopru gorevi gorur. Yukselen yildiz felan

bazılarının linç yerim diye korkudan köşesine çekildiğini görüyorum. yapmayın kardeşlerim. sayımız az olabilir ama kral çıplak demenin zamanı gelmedi mi?

Geri