astrolojiye inananlar/inanmayanlar

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
@Süreyya
bu konuda egitim mi gordun yoksa kendin arastirarak mi ogrendin? (ben de kendim arastirarak, forumlara katilarak, okuyarak ve vedik astrologlariyla konusarak ogrendim/ogreniyorum misal) hem sadece gezegen burc ve hangi evlerde olduguna bakip yorumlamak dogru degil. o kadar basit degil yani. cocugun ozelini falan yazmak ne kadar dogru. tabii izin verdiyse ayri :s

Annenin karakteristik özelliğini nasıl bilebilirim.
Ben senin Ay burcunu Kova diye hatırlıyorum gerçi pek fark etmez o da oğlak gibi Saturnyen

@Thalassa ciddi ciddi yorumlama yapmıyoruz (ben de yorum yaptığım için cevap verme gereği duydum) kimseye detaylı bi yorum yapmakla uğraşmaz kimse,zaten işin gırgırı biraz.
Plesk in haberi var olmasa da özel şeyler değil bence.
okay anladim :emoji_thumbsup: n'olur n'olmaz bi kontrol check yapma geregi duydum, cunku baska yerlerde acayip seyler yasaniyo bu konuda

@Süreyya
bu konuda egitim mi gordun yoksa kendin arastirarak mi ogrendin? (ben de kendim arastirarak, forumlara katilarak, okuyarak ve vedik astrologlariyla konusarak ogrendim/ogreniyorum misal) hem sadece gezegen burc ve hangi evlerde olduguna bakip yorumlamak dogru degil. o kadar basit degil yani. cocugun ozelini falan yazmak ne kadar dogru. tabii izin verdiyse ayri :s
Ben bu ise 12 yilimi verdim Thalassa.
Istesem dökerim buraya 50 sayfalik bir harita yorumu.
Ama isin asli ile yazmiyorum burada.
Tabii eksik oluyor öyle ev burc yerlesimi felan.Biz eglenelim derdindeyim.
Plesk in forumda genel davranislari ile bagdastirmaya calisiyorum haritasinda olanlari,fark etmissindir.Bilincindeyim merak etme.
Niye yükseldin bu kadar bilmiyorum.

Ben bu ise 12 yilimi verdim Thalassa.
Istesem dökerim buraya 50 sayfalik bir harita yorumu.
Ama isin asli ile yazmiyorum burada.
Tabii eksik oluyor öyle ev burc yerlesimi felan.Biz eglenelim derdindeyim.
Plesk in forumda genel davranislari ile bagdastirmaya calisiyorum haritasinda olanlari,fark etmissindir.Bilincindeyim merak etme.
Niye yükseldin bu kadar bilmiyorum.
wauwie bilmiyordum bunu :o yok, yukselmedim. baska yerlerde bu konuda bilgilerin izinsiz farkli sekilde kullanilmasini gordum. o da eglence babindaydi. ondan bi sormak istedim ve merak ettim. no prob x

haritamda ne çıktı, fark etmişsindir diyor. ölecek miyim, söyleyin.

Geri