astrolojiye inananlar/inanmayanlar

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
nolmuş?gezegenlere baya bilgili insan var gibi burada

Rusya zamanında savaşa bile bu konuları inceleyerek girişmiş ve kazanmış. Osmanlıda da vardı sanırım tam net hatırlayamadım ama. Göksel olaylara, gezegenlere bakılarak savaşa girişmişler. Bon ostrolojoyo ononmoyoromm sklsll

videoda mikrofonda olan nerd ve onu dinleyenler guzel bir ornek aslinda. simdi cocuk soruyor ya hani, ''sizce benim burcum nedir?'' diye. bu cocuk kendi yukselenini ve ay burcunu, en baskin olan burcunu bilmedigi icin sadece gunes burcuna odaklanmis ve verilen cevaplardan dogru cevap cikmis olabilir, ama haberi yok.

-bence sen tam bir basaksin, cunku blablabla
;yooo degilim, bak astroloji fake HA HA

oysa bu kisinin yukseleni basak olabilir, ama astrolojiyi sadece dogum burcundan ibaret saniyo. bunlara laf anlatmak, sulalene neden hala bekar oldugunu anlatmak gibi
Ahbap bu epikti.

Rusya zamanında savaşa bile bu konuları inceleyerek girişmiş ve kazanmış. Osmanlıda da vardı sanırım tam net hatırlayamadım ama. Göksel olaylara, gezegenlere bakılarak savaşa girişmişler. Bon ostrolojoyo ononmoyoromm sklsll
Yildiznameyi diyorsan o cok eski bir metot, Osmanlidan da once yanilmiyorsam.

balık salağına sürekli ağlak dedikleri için inanmıyordum ve fakat çağın en kutsal astrologları çıktı ve balıkların ENNN TEYYLİKELİ VE MANİPÜLE EDEN burcu olduğunu söyledi, İNANDIM.

İkizler ve teraziler beni inandırdı..

Ayrıca flört etmek içinde iyi bir taktik burçlardan yürümek. Ortalık burç haritasını eline almış kız tavlamaya çalışan sırtlanlarla dolu.

ibanan çok sanırım burada herhalde..

Terazi ve yay erkekleri kapatılsın

inaniyorum cogu özelligini de tasiyorum:D
burc yengec yükselen kova alcalani bilmiyom djxkf

Lenin Ne Yapmalı adlı eserinde de söz ediyordu hatta. İşçi sınıfının burç falına bakarak Ekim devrimini yaptı zaten.

Karşıt yönde yorum yapanların Koç burcu olma olasılıkları yüksek... : )))

Son düzenleme:
  • Kahkaha
Tepkiler: ne
Ya sizde biliyorsunuz herkes geyiginde bu ast.ile ilgili. Bakin haftalardir Murat da Murat Muratda Murat diyorum bi harita fali icin. Isin girgiri bu. Burclara inananlar falada inanip o yoldanda ilerler..

Plesk uzgun pandam sen ortaligimi karistiriyorsun.

Geri