ahshddhJjshdjakaNsjs

• Kullanıcı Oggy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
🕒 Konu sahibi 18 saat önce aktifti
10525672_759099344128397_3665044347850063463_n.jpg

Sherlock Holmes

"ramazan bi bitsin, kesin tatile çıkıcam anasını satim." deyip evde müge anlının yeni sezonunu bekleyen bayanlar, yutuba dünya kupasının en iyi golleri yazıp aratan baylar onlayn mı. xd

oggy tatilde:
gjod6b.jpg

yazın yavaş yavaş bitmesi ile birlikte malum dondurma reklamlarını daha az görüyoruz artık televizyonlarda. özellikle zihnimize dondurma aşktır olm diye empoze edilen ve her reklamına dondurma yalaşan sevgili çift koymayı ihmal etmeyen kornetto reklamını.

özellikle son reklamda sürpriz yalın ama ana öğe dondurma yalaşan sevgili çift. dikkat ettim koskoca dondurma reklamında herkesin elinde dondurma varken yalının eline bi sitiks bile tutuşturmamışlar. yani diyorki adamlar olm bak adamlar dondurma yalıyor sen de avcunu yalıyorsun. haklılar, yalamıyor muyuz avcumuzu? kaçınız sevgilisiyle kornetto yalaştı? hiçbiriniz! tmm işte merak etmeyin, zaten dondurma aşk değil ve dondurma yalaşmak için bi sevgilinizin olmasına gerek yok. ben inanmıyorum ki kimse o dondurmaları "ayyyy büyüğünü sefgilim yer küçüğünü ben ne güsel yaaa" diye almıyor. o dondurmalar hep "ahshdjsk büyüğünü al küçüğü de hediyeymiş bedava dondurma olm sonra yerim." diye alınıyor ama şu reklamlar yüzünden birçok sevgilisiz vatandaş kornetto yiyemiyor. misal benim arkadaşım, adam tüm yaz boyunca litrelik dondurma kabıyla dolaştı. : ((((

dondurmanın bizi serinletmek ve yalamanın verdiği -burası yanlış anlaşılmasın- mutluluğu anlatıyor olduğunu unutmamak lazım. eğer bir gün dondurmacı olursam reklamlarıma dondurma yalaşan mutlu insanlar koyacağım. xd

amca ve teyzelerin televizyonlarını türksat4a ya geçirmek için gittiğim evlerde hissettiğim:
m8P0j8.jpg

gerçekte olan:
0.jpg

az önce ilk yurtdışı alışverişimi yaptım. xd ebaydan gelecekte torunlarıma miras olarak bırakacağım thirty seconds to mars albüm kollekşınıma türkiyede her yeri arayıp da bulamadığım ilk albümlerini satın aldım. ebayda fiyatlar harbi manyak yav, benim türkiyeden 50 liraya aldığım a beautiful lie albümünü adam 15 liraya satıyo. : ((((

serinin 4. albümü ne zaman gelicek bakalım. <3 <4<5 gelir inş, gelir ya, gelmeli, gelcek ki görüceksiniz.

Nboy7L.jpg

ulan izlediğim filmde gevur çocuk eve kız getiriyo ailesinin verdiği tepkiye bak. lan benim eski sevgilim annemler görmesin diye zile basıp kaçıyodu. : ((((

az önce feyste şanş eseri sevgilisi kıskanıyo diye benimle muhabbeti kesmek zorunda kalan bi arkadaşımın profiline denk geldim. profil fotosunda benim tanıdığım sevgili yerine başka bi erkek görünce tıklattım inceledim profilini. onlarca aşk dolu fotolarını beğendiğimiz, sevgilisinin ona yaptığı sürprizlere helal olsun yorumu attığımız arkadaşım 2 yıllık o ilişkisini bitirip yeni biriyle birlikte olmaya başlamış. şaşırdım haliyle, kızın profiline işeyip kaçasım geldi.

abi anlamıyorum, günlerce zaman harcanmış, onlarca fotoğraf çekinilmiş, binlerce güzel kahkanın üzerine bambaşka birini nasıl koyabiliyoz? hayır bi şifresi falan var da ben taba basmayı falan mı unutuyorum beyler olay nedir?

zamanında benim "olm aşk ne lan inanıyonuz mu siz ona ahshdjak" fikrini değiştiren köpek gibi aşık olduğum kadın ilişkiyi 1.5 ayda bitirmesinin üzerinden 3 yıl geçmesine rağmen ben o 3 yıla bi "bi çay içelim esra hanım ehehehe" bile sokamadım yav. sokanlar nasıl sokuyor onun tekniğini istiyorum ben.

bambaşka birine kadınım demek, sucuklu yumurtaya ekmek banmayı hayal ettiğim insanın yerine başka birini koyabilmek mümkün şeyler değil benim için, belki de bu yüzden annemin vesikalığımı gezdirerek bulduğu kızla evleneceğim.

bazı şarkıları kulaklarınızın içine depikleyesiniz gelir...

[YOUTUBE]zYlJ5voYYVI[/YOUTUBE]

Matthew%2Blewis%2B%2526%2Blongbottom.jpg

ben heri potırın gerçek olduğuna bu çocuk yüzünden inanmıştım. bu değişimi yapacak estetik teknolojisi henüz gelişmediğine göre kesin büyü bu.

Geri