ahshddhJjshdjakaNsjs

• Kullanıcı Oggy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
kuzenim, kızının 5. yaş gününü frozen elsa konseptiyle kutlamış. bunu görür görmez aile grubunda yaşattığım gerginlik:

1JZz0B.jpg

OoON64.jpg

bu gömleği 2016da c&a'de görüp aşık olmuştum ama maddi durumum iyi olmadığı için alamamıştım. az önce telefonun galerisinde görünce almak için online mağaza aramaya koyuldum ama karşılaştığım şey hiç hoş değildi. adamlar benden sonra ülkeyi terk etmiş. bari bu gömleği bana bırakıp öyle gitseydiniz. :ygmr:

2J4qz2.jpg

1 ay oldu
kokusunu
sesini
teninin yumuşaklığını
güzelliğini
bakışlarını
ısırışını
çok özledim
ama kuşumun.
şimdi kimlerin üzerine s*çıyosundur kim birlir. :ygmr:

m2yDMV.jpg

romantikler artık şu dünyaya b*k atmayın bırakın, bu dünyada güzel şeyler de oluyor. :cici:

4adv64.jpg

yaz kuran kursunda geçen ablamın bu intikam dolu hikayesini sizinle de paylaşmak isterim. :cici: (giresun şivesi içerir)

1EMB1p.jpg

vPnVk6.jpg

yemek yerken yeğenim, dayı senin bir defterin vardı tarih tarih hayatındaki tüm önemli gelişmeleri yazıyordun hatırladın mı dedi. hatırlar gibi oldum, kalktım, ne yaptım ne ettim defteri buldum. akrabalarımın düğün ve kına tarihlerinden o sene teşekkür mü taktir mi aldığıma dair tüm gelişmeleri yazdığım bu defterden bir sayfayı da sizlerle paylaşmak isterim. inş hayatı boyunca bu tür değişiklikleri yapan bir tek ben değilimdir. :cici:

5yDGmL.jpg

turkiyenin ennnnnn ozgun sanatcisi mercan tekrar sarkı yapmaya basladı ya bunu paylasmim de neyi paylasim. <3333

[YOUTUBE]tmx1KjHAL60[/YOUTUBE]

Geri