ahshddhJjshdjakaNsjs

• Kullanıcı Oggy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
🕒 Konu sahibi 20 saat önce aktifti
emeklilikten sonraki hayalim kendi sucuğmu yapıp, kendi tavuklarımı yumurtlatıp, kendi sucuklu yumurtamı yemek.

Ekmek yapma makinesi alayım sana, kendi ekmeğini de kendin yap?

[YOUTUBE]nTdT00jBjbk[/YOUTUBE]

acaba şuanda dünyaki kaç insanla aynı şarkıyı dinliyoruz...

sabah olduğunda oggy, 10.30 daki dersi için 9'a kurduğu alarmından önce uyanmıştı. yaklaşık 7.42 gibi bir uyanmaydı bu sabahki. 12lerde uyanabilen insanları kıskanıyor, içten içe onlardan nefret ediyordu. yatakta dönüp durup uyumaya çalışsa da başaramadı, kalkıp yaşadığı şehrin rüzgarda uçuşan yağmurdan sırılsıklam olmuş mutlu insanlarına baktı.

oggy'nin 2 seçeneği vardı: ya bu mükkemmel havada 21 km ötede müthiş kampüsteki okuluna gidecek ya da yurdunda kalıp hiçbir şey yapmayacaktı. aklında gidip gelen bu düşüncelerinden en mantıklı olanı seçmeye çalışıyor, okuluna gidişen el ele tutuşmuş sevgili çiftlere denk geldikçe heycanlanıyordu.

ani bir hareketle camdan ayrıldı oggy. yüzündeki net bakışlardan bir karar verdiği apaçık belli oluyordu. hızlıca üzerini giyindi, ayakkabılarını bağlayıp en sevdiği şehrin en mutlu insanlarının arasına karıştı.

bulduğu en yakın matketten 15li neskafe paketi alıp yurduna döndü. ısıttığı suyu kırmızı kupasındaki neskafeyle karıştırıp bir natalie walker şarkısı açtı. verdiği karardan gurur duydu oggy, zaten 15 yıldır okula gidiyordu bugün de gitmeyiverseydi anasını satim noluyodu sanki.

kY4OAv.jpg

eskiden kızlar yarım kilo yeşil mercimeğe tav oluyomuş ne güzel ya. şimdi kız düşürmek için yeşil mercimek fabrikatörü olman lazım anasını satim.

zamanın hayatımıza dayattığı "ciddiyet" olgusu ne sinir bozucu bir durum.

18 yaşınızda ayşe teyze "ee sen şimdi evlenirsin de." esprisi yapıp ehehe diye gülerken otuzunuzda aynı cümleyi kurup gülmeyecek mesela. lisede anneniz sizi komşunun oğlu berkayın dersleriyle karşılaştırken, bir anda yaptığınız meslekler karşılaştırılacak.

ahdhdjakahd diye gülemeyecek, komikli videoların yerini siyasi tartışmalar alacak ya da. eğer şansınız yaver giderse -ki bu çok zor- gerçek aşkınızı bulacak veya annenizin at hırsızı gibi çıktığınız vesikalıkla bulduğu kızla evleneceksiniz.

vatsap durumunuz "hello there! i'm using whatsapp" olurken feys kapak fotonuzda 3 yaşındaki kızınız olacak. gençken size kendi kıraş daveti gönderiyor diye kızdığınız insanları anlamaya başlayacaksınız. hayatlarının ciddiyetlerini geçiştirmeye çalıştıkları bu oyunları oynayan o insanlardan olacaksınız.

yaşlanacaksınız, ellerimiz de titreyecek, hatta beyler saçımız dökülecek. gençken hayal kurmayı, yaşlanınca ciddi olmayı öğrenip evet, cidden bir gün de öleceğiz.

zamanın hayatımıza dayattığı "ciddiyet" olgusu ne sinir bozucu bir durum.

18 yaşınızda ayşe teyze "ee sen şimdi evlenirsin de." esprisi yapıp ehehe diye gülerken otuzunuzda aynı cümleyi kurup gülmeyecek mesela. lisede anneniz sizi komşunun oğlu berkayın dersleriyle karşılaştırken, bir anda yaptığınız meslekler karşılaştırılacak.

ahdhdjakahd diye gülemeyecek, komikli videoların yerini siyasi tartışmalar alacak ya da. eğer şansınız yaver giderse -ki bu çok zor- gerçek aşkınızı bulacak veya annenizin at hırsızı gibi çıktığınız vesikalıkla bulduğu kızla evleneceksiniz.

vatsap durumunuz "hello there! i'm using whatsapp" olurken feys kapak fotonuzda 3 yaşındaki kızınız olacak. gençken size kendi kıraş daveti gönderiyor diye kızdığınız insanları anlamaya başlayacaksınız. hayatlarının ciddiyetlerini geçiştirmeye çalıştıkları bu oyunları oynayan o insanlardan olacaksınız.

yaşlanacaksınız, ellerimiz de titreyecek, hatta beyler saçımız dökülecek. gençken hayal kurmayı, yaşlanınca ciddi olmayı öğrenip evet, cidden bir gün de öleceğiz.

Olüm ben bunu izninle çalıyorum )':

genelde hepimiz en çok mutlu olduğumuz şeyleri göze sokarız. melisle berkcanın ilişki durumunu 143 kişi beğenir mesela, 1 ay sonra yenisinin alınacağı ayakkabı, 4 ay sonra yenisi çıkan ayfon 5es'ler dünyadaki tek mutluluğumuz gibi davranır dururuz. oysa gün boyunca yaşayıp hatta bedel dahi ödemediğimiz küçük mutluluklar her an yüzümüzü gülümsetir de farkında olmayız.

uzun süre tutulup da yapılan çişin hazzını kaç ayfon 5es verir ya da hiç ummadığınız bi anda denk gelinen en sevdiğiniz şarkıyı kaç niv balans ayakkabıya değişirsiniz, apartmandaki kızartma kokusunun gerçekten de sizin evden geliyor olmasını melisle berkcanın ilişkisine değişebilecek slklar var mı aramızda. xd

mutluluklarımızı maddileştiren, bizleri doğumdan ölüme kadar bunları satın almak için güdüleyen sisteme inat hâlâ bedavayken uzun süre tuttuğunuz çişinizi yavaş yavaş yapıp, ummadığınız anda denk geldiğiniz şarkıya bağıra çağıra eşlik edip, apartmanda denk geldiğiniz kızartma kokusunu doyasıya içinize çekin beyler.

seni de unutmadık evli olduğu godoman adamı genç ve yakışıklı yeğenle boynuzlarken, boynuzlaştığı adam tarafından evli olduğu godoman adamın kızıyla boynuzlanan bihter ziyagil...

k1YNkD.jpg

tatile girince bi günde en çok film izleme rekorunu kırıcam.

şimdi 7 de uyansam 24e kadar izlesem eder sana 19 saat, her film 1.30 saat desek 19x60/90=12.5 film ediyo. biz onu 13 diyelim. oha bi liste yapayım ben.

instagramda retrikayla çekilmiş selfisini 108 kişinin beğendiği erkekleri üzdünüz. üzün.

[YOUTUBE]9BMIh3_j1uQ[/YOUTUBE]

şu kadının özelliği ne anlamıyorum. bi şekilde her zaman mokunu çıkararak dinlediğim bi şarkısı illaki oluyor. şimdi de buna sardım. olm eski sevgili acım, yeni sevgiliye isyanım, hayatla bi alıp veremediğim bi durum da yok. mutlu bi insanım ben, neden çok dinliyorum bu kadını.

millete aksi bir şey demişim gibi lanse etme lütfen. eski sevgilim bacım oldu artık benim.

aman iyi yaa, eski sevgililer hep baci gardas zaten ajsjjkfkd
neyse sevenlerinin kafasi karismasin .p

Geri