ahshddhJjshdjakaNsjs

• Kullanıcı Oggy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
🕒 Konu sahibi 11 saat önce aktifti
10155695_838876549472570_80062520_n.jpg

hayatında neredeyse hiç hediye almamış biri olarak yıllar sonra ilk kez gizli bi hayranımdan hediye geldi. dört thirty seconds to mars albümünden ikisini ben aldım ve bu kişi albümleri tamamlamaya çalıştığımı bilen biri. pembe bi kağıda da not yazmış, gözlerimden etkilenmiş biri olmalı diye düşündüm ama neyse kim olduğunu düşünemicem daha fazla sağolsun almış kaldı bi albüm. xd

9XLE9r.jpg

eve gidince ilk işim onu özenle diğerlerinin yanına koymak olacak. koleksiyonumun en nadide ve gizemli parçası. <3<4<5

1PdrNp.jpg

camın önünde durup dışarıyı keserken içimden "olm hava ne güzel yav sevgilim olsaydı kahvaltıya çıkarırdım anasını satim" dedim, sevgilim olmadığı için bu fikri sevgilisi olan oda arkadaşıma önerdim "heee bana girsin dimi" dedi, sonra neden sevgilimin olmadığını anladım birine girmesi gerekiyomuş.

allahım slm.
muhasebe finaline gidiyom şimdi, biliyon vizede full yapıp verdim 35 aldım, bundan 45 alamazsam kalıyom bunu da biliyon. yaparım da 45 alamazsam nolursun hoca'nın gözlerine bi perde indir selimin, mihribanın falan kağıdını okuduğunu sansın da 90 80 alayım. ehehe
ama 45 alabiliyosam istemiyom.

yürek yemiş buraya gelmiş asdhashdas :D şaka bi yana dürüst dua etmişsin kazan bari :)

sınav
sınav
sınav
tatil
tatil
tatil
tatil
tatil
tatil
tatil
tatil
tatil
tatil
staj
staj
staj
staj
staj
staj
staj
staj
staj
staj
staj
staj
staj
staj
staj
staj
staj
staj
staj
staj
staj
staj
staj
staj
staj
staj
staj
staj
staj
staj
staj
staj
staj
staj
staj
staj
staj
staj
staj
staj
staj
staj
staj
staj
staj
staj
staj
staj
staj
staj

allahım slm.
muhasebe finaline gidiyom şimdi, biliyon vizede full yapıp verdim 35 aldım, bundan 45 alamazsam kalıyom bunu da biliyon. yaparım da 45 alamazsam nolursun hoca'nın gözlerine bi perde indir selimin, mihribanın falan kağıdını okuduğunu sansın da 90 80 alayım. ehehe
ama 45 alabiliyosam istemiyom.

55 almışım, geçtim valla. ehehe
tşkler.

şayet ayşe hoca derse gelenlere kıyak yapcam sözünü tutarsa almanca'dan geçerim, tutmazsa ben başka bi şey tutucam galiba.

Marla

adhdjakl harbi hayal ettim yalanım yok ama daha iyisi oldu yanımdaki adam ankarada indi giresuna kadar çift koltukta rahat uyuma pozisyonları denedim. xd

Geri