ahshddhJjshdjakaNsjs

• Kullanıcı Oggy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
ben eski sevgilimle altın günü düzenliyorum, sevgilisiyle buluşunca arkalarından takip eden sap kanki oluyorum ne biçim konuşuyosun benim eski sevgilim hakkında!!

evde herkesten önce uyanınca ben:
O30GnD.jpg

benim gibi gittiği hiçbir şehri sevmeyen insanların temel problemi annesizlik. yediğimiz yemeklerde onun kattığı baharatları arıyoruz, kaldığımız yerlerde önce onun uykusunun gelmesini özlüyoruz, sabahları bizden önce onun uyanmış olmasını istiyoruz ve fark ederseniz her neresi olursa olsun en çok annemizin olduğu şehri seviyoruz.

zor zamanlarımda yanımda hep o oldu. nereye gitsem, hangi sokak arasına girsem, hangi şehre bilet alsam o hep ordaydı. yanımda, etrafımda... paramın yetmediği zamanlar ona giderdim önce, diğerleri hiç sevmezdi beni ama o hep severdi. o kadar cömetti ki, paramın bana yetmediği zamanlar bile cebimde para kalırdı.

havanın çok soğuk olduğu zamanlar, tutardı elimi çekirerdi içine. o kadar sıcak olurdu ki, yatağımı yorganımı alır ona gitmek isterdim. hele yazın acımasız sıcaklarında onun o serin nefesi kimlerde vardı çok merak ederdim.

ama bugün ona karşı hislerimin tamamen bitirdim. aldatılmışken, kandırılmışken, duygularımla, hislerimle, kendi kıraşta geçemediğim bölümlerimle oynanmışken bu ilişkiye nasıl devam edebilirdim bilmiyorum. bende bitirdim. onun bana acımadığı gibi acımadım ona, onun beni önemsemediği gibi önemsemedim ben de onu ve bitirdim. şu hayatta bim'e güvenmeyip de kimlere güvenebilirim, bunu bana nasıl yaparsın anasını satim. : (((

120naA.jpg

hayat bizlere 2500 tll lik ayfon 6 pılas gibi olmak için imkanlar sunuyorken neden hep 189 tl lik iksperia fon 5 gibi davranıyoruz, o kadar mı yetersisiz ya.
annelerimiz bizlere basit bir dondurma kabını onlarca şey olarak kullanma yaratıcılığını öğretiyorken neden hiç binlerce dondurma kabından uzay mekiği yapmıyoruz, o kadar mı beceriksisiz ya.
yaratıcımız bizlere her şekilde güzel görünebilen instagrama bile atmalık bir kalp vermişken neden hep retrikayla suratlarımızı yana çekip patlatmalık kendi kıraş şekerine dönüştürüyoruz, o kadar mı çirkiniz ya.

türkiyede oyuncu olmak: zenginim, yakışıklıyım, kaslıyım ama hala evlenemedim, varoş mahalleden fakir bi kız bulup aşk acısı çekmem lazım.

türkiyede oyuncu olmak 2: güzelim ama fakirim ve hala evlenemedim, boğaza nazır bi yalıdan zengin bi çocuk bulup tecavüze uğramam lazım.

Ulan bi ara bu sayfadan ayrılmazdım bile xd

resim kursunda yaptığım esprilerle zihini bulandırıp kendime aşık ettiğim bi kız vardı. tatil dönüşü tatilde yaptıklarımızdan bahsediyorduk ki kız beni sessiz ve ıssız bi köşede yanına çağırıp cep telefonu çıkardı. ulan dedim şimdi numaramı isteyip kaydecek, sonra dudağımda kaçamak bi öpücük konduracak dememe kalmadan kız telefonuna duvar kağıdı yaptığı sevgilisinin fotosunu gösterip "ehehe sevgili de yaptım." dedi. olduğum yerde donmuş bi şekilde kalakaldım ve aniden büyük bi kahkaha attım. hayatımda yaşadığım en iyi trollenmemdi bu ya. ahahaha

bu kadın bu şarkıları bizim hissedemediğimiz neleri hissedip yazıyor ya.

[YOUTUBE]KoU8nbYaa_s[/YOUTUBE]

ya hu belediye artık sayın balıkesirliler herkes bi boy abdesti alsın diye ilan falan yapsın ya. tvde ilk kez yayınlanan gevur filmine sürekli giren reklam arası gibi deprem mi olur bi şehirde anasını satim.

lkGyVl.jpg

ulan 21 yaşındayım, millet acaba hoşlandığım kıza evlenme teklifi mi etsem diye düşünür ben gün boyunca bu akşam ne yesem diye düşünüyorum. ev hanımına dönüşmeden okulu bitirip anamın evine dönmem lazım.

Geri