ahshddhJjshdjakaNsjs

• Kullanıcı Oggy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
Konu sahibi son olarak 5 gün önce görüldü
orijinal bi başlık olsun istedim, adminler moderatorler editlemezse sevinirim.

Dikkat çekici bir baslik olmus. :)
Hayirli olsun sayfaniz.

milyonlarca hücrenin sadece bir adam için bir araya geldiğini düşün... demişti, milyonlarca hıyarın sadece bir cacık için bi araya geldiğini düşün sen de. .s.s deyince bir daha gorusmedik. beni hucrelerin degil de hiyarların bir araya getirdigini anladı heralde.

eskiden esra erola asiktim lan ben hatta hâlâ aşığım. taliplere bi cay için bence deyince kalkıp çay yapıp iciyorum. çay da keramet heralde.

hocam "frekansı 1 olan serilerde değişim aralığı 0 olur" demişsiniz ben 0,1 buldum olur mu. .s.s bi de 1520'yi 5'e bölüp 340 buldum o olur mu? .s.s

selam ben, bana kimse yüz vermeyeyince 6 aydır mesaj atmadigim eski sevgiliye mesaj atan eski sevgili. varsa soruları alayım.

en nefret ettiğim şey doğum günleri.
yahu sizene ben doğmuşum niye kutlama gereği duyuyonuz.

5 serilik filmin direkt 5. serisinden başladım 1 e doğru gidiyorum şuan 2 deyim. filmin sonunda ne olacak yerine filmin başında ne olacak diye merak ediyorum. yav tamam işsizim. ehehe

ekonomi sınavına zerre çalışmadım.
o son nescafeyi içmeyecektim.
çiş yapıp uyuyayım.

inanamıyorum 125 kere okunmuş bu konu asıl kötü olanı bir kaçıda benim :(

grip olunca burnumuzdan sümük yerine puding, sıcak çikolata, supangle falan aksa da alttan alttan yalasak ne güzel olurdu yaaa hep grip olurdum.

Geri