klasik hatem işte. bomba patlatcaklar deyip duruyor...La oğlum HDP ittifakta değil.
Hatta adamlar aday çıkarmadı değil sadece. seçime bile girmiyor
Siz neyin tartışmasını yapıyorsunuz
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
klasik hatem işte. bomba patlatcaklar deyip duruyor...La oğlum HDP ittifakta değil.
Patlatana değil patlattırana bakacan yiğenimklasik hatem işte. bomba patlatcaklar deyip duruyor...
Gizli ittifak derler, ....... diyecek laf çok, yeterki milletin kafası karışsın ve o çok nefret ettikleri Erdoğan tekrar kazanın. Yav bunların hepsi gizli Tayyibci askdjjh.La oğlum HDP ittifakta değil.
Gizli ittifak derler, ....... diyecek laf çok, yeterki milletin kafası karışsın ve o çok nefret ettikleri Erdoğan tekrar kazanın. Yav bunların hepsi gizli Tayyibci askdjjh.
La olum CHP ile HDP ile gene hesaplaşın ama korkudan sesinizi dahi çıkartamadığınız şu dikdatörü ve sistemini bir indirin. Yarın şeriatcılar ahlak polisi dikerse başınıza PKK'ya yalvarır duruma dahi gelirsiniz sjskdjlö

Sen kendi ittifakına bak canım. La geçmişten bugüne ittifak yapmadığınız terör örgütleri (Fetö, PKK, ÖSO,...), şeriatcı yobazlar,....... kalmadı hala konuşuyorsun.
sezencim tamamen gerçek dışı şeyler yazıyorsun şu an. 6 lı masa ne çıkarmış, ne zaman pkk destekçisi olmuş ne demiş, hangi beyanda bulunmuş, ittifaka dahil bile değil hdp. gerçekten bazen beni şaşırtıyorsunuz.Nevriniz dönmus. Gozunuz degil. Akp gitsin diye galiba yapilmicak sey yok kalmadi. Kartlariniz acik. Bu denlicede olmamali. 6 li masa cikarta cikarta HEVAL cikartti kendine ..
Gulum HDP NE? NEYI KIMI TEMSIL EDIYOR?sezencim tamamen gerçek dışı şeyler yazıyorsun şu an. 6 lı masa ne çıkarmış, ne zaman pkk destekçisi olmuş ne demiş, hangi beyanda bulunmuş, ittifaka dahil bile değil hdp. gerçekten bazen beni şaşırtıyorsunuz.
kimi temsil ediyor ben bilmiyorum. senden dinlemek isterim.Gulum HDP NE? NEYI KIMI TEMSIL EDIYOR?
Youtube a hdp mitinglerini gir/meclis konusmalari gir. Newroz vs iyi kotu hemen aklinda canlandirirsin.kimi temsil ediyor ben bilmiyorum. senden dinlemek isterim.
Konuşurken ağzındakini çıkar da konuşcöhöpö pökökö ölö oyno mosoyo otoroyo
o konuda da katılmıyorum ki bence sen de çok bilmiyorsun. ama o ayrı bir mevzu. peki millet ittifakı ile anlattıklarının ne alakası var? napalım kadınların çalışma esasları fıtratına göre düzenlensin diyen hüdaparı mı destekleyelim? zina evlilik dışı ilişki yasaklansın diyen hüdaparı mı destekleyelim? 6284ü de kaldırmak istiyorlar. buna bir eleştirin var mı mesela. hangisi daha tehlikeli sence?Youtube a hdp mitinglerini gir/meclis konusmalari gir. Newroz vs iyi kotu hemen aklinda canlandirirsin.
Taksimdeki Bombayı patlatanları da bilmiyo bunlar, ormanları yakanları hiç sorma, 3 maymunu oynarlar. Diyarbakır anneleri hdp binasının önünde yıllardır spor olsun diye bekliyolar bideYoutube a hdp mitinglerini gir/meclis konusmalari gir. Newroz vs iyi kotu hemen aklinda canlandirirsin.
ya geldin mi yine sen.. bugün ağlayan ağlayana.Taksimdeki Bombayı patlatanları da bilmiyo bunlar, ormanları yakanları hiç sorma, 3 maymunu oynarlar. Diyarbakır anneleri hdp binasının önünde yıllardır spor olsun diye bekliyolar bide
Valla sari kirmizi yesil renkleri kabullenen KURDISTANI = HDPYI kabul ediyordur acik ve net. bay KK zamaninda pkkyi destekliyen serefsitdir dedi simdi adamlarla el sıkısiyor . Niye chp secmeni cokmu muhtac yesillere. Neyse..o konuda da katılmıyorum ki bence sen de çok bilmiyorsun. ama o ayrı bir mevzu. peki millet ittifakı ile anlattıklarının ne alakası var? napalım kadınların çalışma esasları fıtratına göre düzenlensin diyen hüdaparı mı destekleyelim? zina evlilik dışı ilişki yasaklansın diyen hüdaparı mı destekleyelim? 6284ü de kaldırmak istiyorlar. buna bir eleştirin var mı mesela. hangisi daha tehlikeli sence?