58 Hizbullah tetikçisi tahliye edilmiş

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
senin teröristin kötü benimki iyi
söylemek istediğim tam da bu. terörist savunucu, destekleyici bir yorumum var ise buyrun paylaşın. konu hüdapar ya da hizbullah her ne zıkkımsa ağzını bıçak açmayanlar, hdp-chp konusuna gelince aslan kesiliyorlar. aynen.

samimi değilsiniz, hiçbiriniz. konu başlığı hizbullah ya? onunla alakalı bir yorumunuzu göremedik? bu durumu eleştirdiğinizi, bela okuduğunuzu göremedik? bunların hiçbirine cevabınız yok, chp onu yapmış, kk bunu yapmış falan filan. kardeşim, konu içeriğine yorum yapın, konu içeriğine. sonra yukarıda paylaşmış olduklarınızı tartışırız. aktroll demesi mi zorunuza gitti de savunmaya geçtiniz.lsdfk
Stock hüdapar gündem olduğundan beri aynı yorumu yaptım. Göremedik değil, geçin bu işleri. Bana chp yi bu sebepten eleştirdiğin bir mesajını gösterir misin? Hangimiz iki yüzlü, hangimiz samimi değil görelim. Sadece bir mesajını göster

Ya okuyorum mesajları falan herkes herkesin çok güzel açığını buluyor. Güzel de söylüyorsunuz hepiniz. İşinizin hakkını veriyorsunuz.
Yanlışım varsa düzeltin lütfen, peki ne yapalım arkadaşlar?
Onun şu yanlışı var, bunun bu yanlışı var diyip oturduğumuz yerden yargı mi dağıtalım?
Ya da kimseye güvenmiyorum diyip oy mu vermeyelim, birilerinin ekmeğine yağ mi sürelim?
Zaten kimse dört dörtlük değil ama çok da geriye gitme maaş hesabına bak, dışarı çık bir insanlara bak. Pazara, markete gittiğinde düşündüğün şeylere bak.
Söyleyin kendinize bunu mu reva görüyorsunuz?

söylemek istediğim tam da bu. terörist savunucu, destekleyici bir yorumum var ise buyrun paylaşın. konu hüdapar ya da hizbullah her ne zıkkımsa ağzını bıçak açmayanlar, hdp-chp konusuna gelince aslan kesiliyorlar. aynen.
stock yalnız bunun tam tersi de oluyor. onu da görmek lazım. biz mi? biz alayının ... diyenleriz.

samimi değilsiniz, hiçbiriniz. konu başlığı hizbullah ya? onunla alakalı bir yorumunuzu göremedik? bu durumu eleştirdiğinizi, bela okuduğunuzu göremedik? bunların hiçbirine cevabınız yok, chp onu yapmış, kk bunu yapmış falan filan. kardeşim, konu içeriğine yorum yapın, konu içeriğine. sonra yukarıda paylaşmış olduklarınızı tartışırız. aktroll demesi mi zorunuza gitti de savunmaya geçtiniz.lsdfk

C19CF7CD-7990-4ED4-A9B4-B1615DEB78E9.jpeg

stock yalnız bunun tam tersi de oluyor. onu da görmek lazım. biz mi? biz alayının ... diyenleriz.
Yoo. Stock istiyor ki, chp ye laf etmeyelim. Chp nin hdp ile ortaklığına laf etmeyelim. Laf edince klasikleşen söylemleri, ama akp ye laf etmediniz zamanındalar. Kendilerinin bir tek eleştirisi yoktur chp hdp ortaklığına, biz laf edince yemediğimiz yafta kalmıyor.

Yoo. Stock istiyor ki, chp ye laf etmeyelim. Chp nin hdp ile ortaklığına laf etmeyelim. Laf edince klasikleşen söylemleri, ama akp ye laf etmediniz zamanındalar. Kendilerinin bir tek eleştirisi yoktur chp hdp ortaklığına, biz laf edince yemediğimiz yafta kalmıyor.
yazdığım gayet açık. kalkmışsın bana 1 tane post eklemişsin onu gösteriyorsun. tek sen mi laf söylüyorsun burada chp ya da chp seçmenine? neden özellikle sana geliyor bu tepkiler bence bunu bir düşünmelisin.

bunu da söylüyorum zaten. benim var mı bunun aksini söylediğim bir mesajım?
Yahu stock bana iki yüzlü diyorsun. Hüdaparı eleştirmiyorsun ona tek kelime etmiyorsun iki yüzlüsünüz diyorsun çıkarıp önüne seriyorum. Bir tane chp yi eleştirdiğin mesajını göstersene hdp ile ittifakından dolayı. Hangimiz iki yüzlü görelim

.ddd haklısın stock sen değil ben iki yüzlüyüm.
çıldırdın yine sakin ol.lksdjf benim alkış tuttuğum bir mesajım dahi yok bu bahsettiğin konu ile alakalı. daha önce de demiştim yine diyorum ''iktidarda oldukları hiçbir seçimde tek bir oy bile atmadığım için benim vicdanım da geçmişim de pek temiz, rahat'' geçmişinizi inkar etmeyin yeterli.

Kurtuluş Özdag ve Soylu.K3hK3h.

@yoSun @Swat bu forumda sürekli HDP ile ilgili şöyle terör böyle terör lafları yapılıyor.
Ben HDP ye oy veriyorum kardeşim! Benim gibi oy veren milyonlar var. Türkiye Cumhuriyeti'nin tüm partileri gibi yasal bir parti.. siz neden burada sürekli birkaç **Spam/Adversiting** insanın bu hakaretlerini görmezden geliyorsunuz..

@yoSun @Swat bu forumda sürekli HDP ile ilgili şöyle terör böyle terör lafları yapılıyor.
Ben HDP ye oy veriyorum kardeşim! Benim gibi oy veren milyonlar var. Türkiye Cumhuriyeti'nin tüm partileri gibi yasal bir parti.. siz neden burada sürekli birkaç Spam/Adversiting insanın bu hakaretlerini görmezden geliyorsunuz..

Ben de Zafer Partisi sempatizanıyım.
Sen niye Milliyetçilere partiye sürekli ağza alınmayacak hakaretler ediyorsun?

Ben HDP ye oy veriyorum kardeşim! Benim gibi oy veren milyonlar var. Türkiye Cumhuriyeti'nin tüm partileri gibi yasal bir parti.. siz neden burada sürekli birkaç Spam/Adversiting insanın bu hakaretlerini görmezden geliyorsunuz..
Ülkenin anasını belleyeni, kendi siyasi çıkarı için her türlü terör örgütleriyle ortaklık yapanı, ülkeyi yabanclara peş keş çekeni,...... yıllarca iktidara taşı destekle sonra kalk bu ülkenin tek sahibi kendinmiş gibi önüne geleni terör ile ilişkilendir. Lan bu AKP"yi biz mi bu kadar sene iktidarda tuttuk. Öz eleştiri yapamayanların başkalarına laf etmeye hakkı olamaz. Sözüm geçmişte AKP'yi iktidara taşıyan ve destekleyen tüm seçmenlere.

Lavuk: gereksiz konuşan kimse demek (TDK)

Sabırla bekliyorum. Yönetici srkadaşlardan birinin müdahale etmesini.

Şu forumda ben birine hakaret etsem anında 10 yönetici müdahil olur. Hakarete maruz kalınca ortada kimse yok. :)

Geri