58 Hizbullah tetikçisi tahliye edilmiş

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Şimdi yarın pkk çıkıp dişini fırçalayan arkadaşlar en kıymetli arkadaşlarımızdır, dişini fırçalayan herkesi destekliyoruz dese.

Ben de dişimi fırçalıyor olsam her gün iki kere

Ben terörist mi olacam? Emir ve talimatla hareket etmiş mi olacağım.

Lütfen mantık silsilesini doğru kurun, üzülüyorum.
Yuh arkadaş, bu mantığa beğeni toplamışsın. Bu da oy verirken hangi psikolojide oy verebileceğinizi gösteriyor. Terlik dahil.

Adamlar diş fırçalayın demiyor, bak ne diyor

teror-orgutu-pkknin-umudu-6li-masa-ve-kilicdaroglu_56acc378.jpg

Nasıl bir kitle oldunuz siz arkadaş şaşırıp kalıyorum. Seni biliyorum da arkandan sürüklediklerinin gözü dönmüş perde inmiş hatta

Yuh arkadaş, bu mantığa beğeni toplamışsın. Bu da oy verirken hangi psikolojide oy verebileceğinizi gösteriyor. Terlik dahil.

Adamlar diş fırçalayın demiyor, bak ne diyor

teror-orgutu-pkknin-umudu-6li-masa-ve-kilicdaroglu_56acc378.jpg

Nasıl bir kitle oldunuz siz arkadaş şaşırıp kalıyorum. Seni biliyorum da arkandan sürüklediklerinin gözü dönmüş perde inmiş hatta

Bu seçim sürecinde teröristlerin bu açıklamaları en çok kimin işine yarıyorsa altında onun parmağı vardır. Yani görünen o ki chp’ ye zarar veren açıklamalar bunlar. Akp ye yarıyor, ellerine koz geçmiş gibi her gün bununla savunuyor kendini.
bir de böyle düşün ama gerçekten bir düşün haklı olduğumu anlayacaksın.

Bu seçim sürecinde teröristlerin bu açıklamaları en çok kimin işine yarıyorsa altında onun parmağı vardır. Yani görünen o ki chp’ ye zarar veren açıklamalar bunlar. Akp ye yarıyor, ellerine koz geçmiş gibi her gün bununla savunuyor kendini.
bir de böyle düşün ama gerçekten bir düşün haklı olduğumu anlayacaksın.
Böyle mi avutuyorsun kendini. İşe yarıyor mu? Kk nın özerklik açıklamaları, suriyede ne işimiz var muhabbetleri, aponun heykelini dikeni hapisten salacağını belirtmesi falan. Bunlar sorun değil mi?
Adamın vaatleri bunlar. Kime yarıyor?

Böyle mi avutuyorsun kendini. İşe yarıyor mu? Kk nın özerklik açıklamaları, suriyede ne işimiz var muhabbetleri, aponun heykelini dikeni hapisten salacağını belirtmesi falan. Bunlar sorun değil mi?
Adamın vaatleri bunlar. Kime yarıyor?

avutmak mı?
avutmuyorum kardeşim gerçekleri görüyorum. Akp’ nin 20 yıldır fetö, hdp ve şimdi de hüdapar’ ı basamak olarak kullanmasını ve işi bitince kenara atmasını göremiyorsunuz, ya da işinize gelmiyor. Kandırıldık diyip sıyrılıyorsunuz
Selahattin Demirtaş’ a gelince hdp’ nin teröristlerle iş tuttuğunu chp’ de biliyor ama Demirtaş ‘ın içeride hukuksuzca tutulması, hukuk devletinin itibarına gölge düşürür. Partinizin adındaki adalet kelimesinin hiçbir anlamı kalmaz ki kalmadı.
Önce hdp’ yi yani pkk’ yı meclise sokup sonra “aaa bunlar teröristmiş” demeniz komik.
bunun sorumlusu kılıçdaroğlu değil erdoğan’ dır.
bu yüzden seni teröristleri el altından besleyen erdoğan’ a oy vermek yerine cumhuriyetin bekasını sağlayacak olan millet ittifakına oy vermeye davet ediyorum. Pişman olmazsın.

hem neden korkuyorsun ki? Süleyman Soylu 10 tane falan terörist kaldı demişti. Onları da bizim halı saha takımımız döver canını sıkma

avutmak mı?
avutmuyorum kardeşim gerçekleri görüyorum. Akp’ nin 20 yıldır fetö, hdp ve şimdi de hüdapar’ ı basamak olarak kullanmasını ve işi bitince kenara atmasını göremiyorsunuz, ya da işinize gelmiyor. Kandırıldık diyip sıyrılıyorsunuz
Selahattin Demirtaş’ a gelince hdp’ nin teröristlerle iş tuttuğunu chp’ de biliyor ama Demirtaş ‘ın içeride hukuksuzca tutulması, hukuk devletinin itibarına gölge düşürür. Partinizin adındaki adalet kelimesinin hiçbir anlamı kalmaz ki kalmadı.
Önce hdp’ yi yani pkk’ yı meclise sokup sonra “aaa bunlar teröristmiş” demeniz komik.
bu yüzden seni teröristleri el altından besleyen erdoğan’ a oy vermek yerine cumhuriyetin bekasını sağlayacak olan millet ittifakına oy vermeye davet ediyorum. Pişman olmazsın.

hem neden korkuyorsun ki? Süleyman Soylu 10 tane falan terörist kaldı demişti. Onları da bizim halı saha takımımız döver canını sıkma
Al sana bomba. Sırrının capsiyle kendini duvarlar vur. Şimdi kenara çekil de siyaset konuşalım bilen arkadaşlarla.

Al sana bomba. Sırrının capsiyle kendini duvarlar vur. Şimdi kenara çekil de siyaset konuşalım bilen arkadaşlarla.

Melih Gökçek’ e kadar düştüysen boşuna parmaklarımı yormuşum.
burda cahille sohbeti kesiyorum üzgünüm.
engelliler listeme hoşgeldin

Melih demedi o sözleri Hdpli Sırrı dedi. Ya işte bu kadarsınız be kardeşim. Lafı söyleyene değil gösterene takılmak afedersin argoda salağa yatmaktır. Neyse ne güzel engelledin beni. Ama bu kararına saygı duyup senin nicki ne ağzıma alacağım nede senden alıntı yapacağım.
Bazı engellediğim karaktersizlerin benim arkamdan konuştukları gibi konuşmayacağım.

avutmak mı?

daltonlardaki avarale benzeyen adam alpha sen hala laf anlatmaya çalışıon adama hacı sana da kızıcam he!

olm bu adamın caps ve twittlerle ilişiğini kes boş koza olarak yaşamına devam eder

Moderatör tarafında düzenlendi:
daltonlardaki avarale benzeyen adam alpha aw1k sen hala laf anlatmaya çalışıon adama hacı sana da kızıcam he!

olm bu adamın caps ve twittlerle ilişiğini kes boş koza olarak yaşamına devam eder aw1k

Ulan senin kadar terbiyesiz adam görmedi şu forum. Olum herşey paylaşılmaz. O küçük aklınla bana hakaret ettiğini mi sanıyosun sdfsh
Bu tür videolar her kesimden var. Al buda senin güruhun. Mal maldır biz sana bişey diyomuyuz

Ulan senin kadar terbiyesiz adam görmedi şu forum. Olum herşey paylaşılmaz. O küçük aklınla bana hakaret ettiğini mi sanıyosun sdfsh
Bu tür videolar her kesimden var. Al buda senin güruhun. Mal maldır biz sana bişey diyomuyuz

eyw hacı sağolasın , sen yurt dışında yaşıyordun dimi? yanlış mı hatırlıyorum?

Yok istanbuldayım, sen nerdesin
Korma adres isteyip seni döven Xerath gibi yapmıcam. Asfg
Nasıl oldu o olay la bide senin ağzından dinlemek isterim
Daha önce verdim ben sana adres hacı. o mevzunun sonucunuda beni takip ettin yerden okumuş olman lazım.
Şimdi ben sana öyle bir video yolladım diye kızıp bel altı vurmaya çalışma , adamın numarayı veriyim ona sor sonucunu .d beni döven kimse olmadı maalesef ama dövmek istersende hayır demem bi dayağını yeriz ayıp ettin .d zaten xerath kadar zekan olmamasından ilk başta kaybediyorsun sen.

Son düzenleme:
avutmak mı?

Şu cümleyi gerçekten kurdun mu? Selahattin Demirtaş’a gelince hdp nin teröristlerle iş tuttuğunu chp de biliyor ama demirtaşın içeride hukuksuzca tutulması…

Geri