58 Hizbullah tetikçisi tahliye edilmiş

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Diyarbakır, Mardin ve Batman’da 183 cinayetin faili olmaktan yargılanıp “Anayasal düzeni silah zoruyla yıkarak yerine İran modeli bir Kürt İslam devleti kurmak” gibi suçlardan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verilen ve bu cezaları Yargıtay tarafından onanarak kesin hükme bağlanan 58 Hizbullah tetikçisinin “yeniden yargılama” gerekçesi ile tahliye edildiği ortaya çıktı.

cöhöpö pökökö ölö oyno mosoyo otoroyo, diyen omurgasız aktrolleri üzecek bir haber.

kaynak

La olum dağa ve İmralı'ya görüşmek için elçi yollayan kim görmek istiyorsan aynaya bir bak. Bunları buraya taşırken hiç yüzün kızsrmıyor mu?
Şu an görüşen ve destek veren kim seçim için isteklerini kabul eden kim Erdoğan seçim için ne zaman bunlarla pazarlık yaptı

Ee chp PKK ile aynı masaya oturmuyor mu? Bunu meşrulaştırmak için mi bu örneği verdin? Napalım şimdi, akp Hizbullah ile ittifak yapıyor diye chp nin PKK yardağı hdp ile doğrudan, dolaylı ittifaklarına göz mü yumalım?

chp nin kanişi de akp nin çomarının Hizbullah ile ittifakını eleştirip kendi partisinin hdp ile ittifakını görmezden geliyor.

hehe kk gelirse selo çıkacak hehe. fetöcüler gelip annenizi sıkıştıracak hehe. neyse en azından domuz bağıyla bağlanır öldürülürüz.

2 milyon dolar karşılığında içlerinden bir tanesi senden avukatlık talep ediyor.
?

hüdapar için çıkıp da yerli ve milli bir kuruluş denilmedi mi? hdp yasal bir parti ve bir cumhurbaşkanı adayı olarak ziyarette bulundu, bunun nesi anormal geliyor? zamanında seçilme hakkı tanınmadı mı bu partiye? meclise sokulmadı mı? o zamanlarda da siz akpye oy vermediniz mi? bu ne iki yüzlülük arkadaş ya.

Her evden bir oy isteyerek CHP sokmuştu meclise zamanında

E hüdapar da yasal bir parti. Bunun nesi anormal geliyor? O zaman Hizbullah’a da sahip çıkalım

anormal geldiğini kim söyledi? pkkchp demeyi biliyorsunuz ama zamanında alkış, kıyamet savunduğunuz şeyleri unutuyorsunuz? geçmişiniz kirli, ilk olarak bunu kabul edin, samimi olun sonra eleştireceğiniz bir şey varsa, elbette eleştirisiniz. iki yüzlülüğünüz bu sizin.

Şu an görüşen ve destek veren kim seçim için isteklerini kabul eden kim Erdoğan seçim için ne zaman bunlarla pazarlık yaptı
Millet ittifaki hiç bir terör örgütü ile pazarlığa oturmadı. Sen kendine bak. Hüda Par ile masaya oturdunuz ve adamlar size cezası kesinleşmiş 58 terörüstü serbest bıraktırdı. Kimilerinin PKK ile ortaklık yapıyorsunuz gibi boṣ iddialarını cidiye alacak değilim.
Şu an diyorsun ama geçmiş için de susuyorsun.

Meclis özet.

Akp Kürt açılımı ile teröristleri davul zurna eşliğinde memlekete soktuğu görüntüleri siz tv karşısında sırtınızı kaşıyıp izlerken biz yenikapıda gtümüzü yırtıyorduk bu manzaraya sessiz kalmayın diye. Şimdi gelip ben chp nin hdp ile ittifakına laf konuştuğum zaman salak salak akp îmâsı yaparsanız o fotoğrafları ağzınıza sokarım. Alın bak istediğiniz meclis görüntüleri aşağıda. Hdp yasalmış, hüdapar yasalmış.
D127DE39-0762-422A-9494-E0BDC15C9B88.jpeg76A4376B-7661-49AD-B692-598079DF778F.jpeg

anormal geldiğini kim söyledi? pkkchp demeyi biliyorsunuz ama zamanında alkış, kıyamet savunduğunuz şeyleri unutuyorsunuz? geçmişiniz kirli, ilk olarak bunu kabul edin, samimi olun sonra eleştireceğiniz bir şey varsa, elbette eleştirisiniz. iki yüzlülüğünüz bu sizin.
Stockcum, bak yine aynısını yapıyorsun. Kimi savunmuşum zamandında, söylesene. Kendin iki yüzlü vs diyorsun, biz söyleyince suçlu oluyoruz. Senin şuan yaptığın iki yüzlülük benim değil. Sen hdp akp ile ittifak yaptığında söz söyleyip, chp yaptığında susuyorsun. Bu ikiyüzlülük değil mi? Ben, akp ittifak yaptığında da aynı şeyleri konuşuyordum şimdide aynılarını söylüyorum.

zamandında savundunuz diye konuşmak kolay tabii

samimi değilsiniz, hiçbiriniz. konu başlığı hizbullah ya? onunla alakalı bir yorumunuzu göremedik? bu durumu eleştirdiğinizi, bela okuduğunuzu göremedik? bunların hiçbirine cevabınız yok, chp onu yapmış, kk bunu yapmış falan filan. kardeşim, konu içeriğine yorum yapın, konu içeriğine. sonra yukarıda paylaşmış olduklarınızı tartışırız. aktroll demesi mi zorunuza gitti de savunmaya geçtiniz.lsdfk

Stockcum, bak yine aynısını yapıyorsun. Kimi savunmuşum zamandında, söylesene. Kendin iki yüzlü vs diyorsun, biz söyleyince suçlu oluyoruz. Senin şuan yaptığın iki yüzlülük benim değil. Sen hdp akp ile ittifak yaptığında söz söyleyip, chp yaptığında susuyorsun. Bu ikiyüzlülük değil mi? Ben, akp ittifak yaptığında da aynı şeyleri konuşuyordum şimdide aynılarını söylüyorum.

zamandında savundunuz diye konuşmak kolay tabii
cevabım aşağıda.

Ben hdp kiminle ittifak yaptı gözetmeksizin hep aynı şeyleri söyledim. Sizin gibi kendi partiniz ile ittifak yaptığında ama hdp yasal bir parti deyip iki yüzlülük yapmadım. Hdp ile ittifak olup oy toplayan chp ye tek kelam etmemiş insanlar, bana iki yüzlü diyor. Chp hdp ile ittifak yaptığında chp yi eleştirdiğiniz bir tek mesajınız var mı?

Geri