58 Hizbullah tetikçisi tahliye edilmiş

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Valla sari kirmizi yesil renkleri kabullenen KURDISTANI = HDPYI kabul ediyordur acik ve net. bay KK zamaninda pkkyi destekliyen serefsitdir dedi simdi adamlarla el sıkısiyor . Niye chp secmeni cokmu muhtac yesillere. Neyse..

Ben hudapari destekle demiyorumki. Ilk yorumuma eger dikkat ettiysen onlara karsida tavrim ortada. Acik vr net sekilde bariz parti 6284 # kanunu kaldiracagiz dedi? Ya varda neye yariyor sana bi avukat olarsk soruyorum. Öldurende serbest tecavuz edende serbest serbestdr serbest anasini satimmm.
yo kk u böyle bir el sıkışma yapmadı. şu an sen bunu kafanda çizmiş olmalısın. nerede el sıkıştı. renkleri ben de severim ne alaka onu hiç anlamadım. sanırım biz anlaşamadık. boşver sezen biz sarılalım gel. siyaset bize göre değil. <3

yo kk u böyle bir el sıkışma yapmadı. şu an sen bunu kafanda çizmiş olmalısın. nerede el sıkıştı. renkleri ben de severim ne alaka onu hiç anlamadım. sanırım biz anlaşamadık. boşver sezen biz sarılalım gel. siyaset bize göre değil. <3
Hiiii beraber degiller yanii ahaaaaaaaaaaa anladim. Ruya gormus olmaliyim... sarilalim canimmm sarilalim.
1681330749722.png

Millet ittifakini HDP'den doyayi Cumhuru Hüda Par'dan dolayi desteklemiyorum ama oyum Tayyibe ansmasbsn demeye getiriyorlar
bu millet böyledir. vatan millet din iman dedim mi nevirleri döner. neyse ki ben avrupalıyım...

Şimdi yarın pkk çıkıp dişini fırçalayan arkadaşlar en kıymetli arkadaşlarımızdır, dişini fırçalayan herkesi destekliyoruz dese.

Ben de dişimi fırçalıyor olsam her gün iki kere

Ben terörist mi olacam? Emir ve talimatla hareket etmiş mi olacağım.

Lütfen mantık silsilesini doğru kurun, üzülüyorum.

Şimdi yarın pkk çıkıp dişini fırçalayan arkadaşlar en kıymetli arkadaşlarımızdır, dişini fırçalayan herkesi destekliyoruz dese.

Ben de dişimi fırçalıyor olsam her gün iki kere

Ben terörist mi olacam? Emir ve talimatla hareket etmiş mi olacağım.

Lütfen mantık silsilesini doğru kurun, üzülüyorum.
Tabiiki öylesin!!!
Bir terör örgütü alelen birisini destekliyorum diyorsa kesin bu birilerinin tuzagidir ve amac baskadir.

Evladım. Hudapar ittifakta. Ve akparti kadrolarindan meclise girecek. Böyle olmasa Ankara yüzü bile göremez. Hdp vekilleri her dönem kendi başına da giriyor zaten meclise. Başkasının camına taş atarken sırça köşkte oturmadığınıza emin olun önce.

Tabiiki öylesin!!!
Bir terör örgütü alelen birisini destekliyorum diyorsa kesin bu birilerinin tuzagidir ve amac baskadir.
Dişci masraflarımı kim ödeyecek peki ben dişlerimi fırçalamazsam her bir dişim tek tek çürürken sırf birileri açıklama yaptı diye diş fırçamı çöpe mi atayım?

hayır olmayan şeyleri olmuş gibi anlatıyorlar işin kötüsü kendileri de inanıyorlar. ve biz inanmıyoruz diye bizi linçliyorlar. yemin ediyorum hayvan çiftliği kitabını yaşıyoruz.

hayır olmayan şeyleri olmuş gibi anlatıyorlar işin kötüsü kendileri de inanıyorlar. ve biz inanmıyoruz diye bizi linçliyorlar. yemin ediyorum hayvan çiftliği kitabını yaşıyoruz.
+ yaptıklarını da sen yapmışsın gibi anlatıyorlar.. alksldasd

Şimdi biri size dese ki.
Konya kantonu olacak.
Sokakta carsafsiz kadın olmayacak
Eğitim karma olmayacak ve medreselerde verilecek.
Faiz olmayacak. Şer-i hüküm neyse o olacak. Derdi olan kadıya gidecek.

Kabul eder misin etmez misin.
Buna koşarak evet diyen adam da bölücüdür. Ama benden uzak olacaksan çok da fifi. Ama yoooo. Sen istiyorsun tüm ülke koca bir konya kantonu olsun. İşte o zaman benimle bazı sorunlar yaşarsın bebeğim.

Geri