58 Hizbullah tetikçisi tahliye edilmiş

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Şu forumda ben birine hakaret etsem anında 10 yönetici müdahil olur. Hakarete maruz kalınca ortada kimse yok. :)
elim de kahve ile oturup sizlerin haraket edilmesini izlemiyoruz, bizim de işimiz gücümüz var, report edip beklemek durumundasınız müsait olan kimse zaten konuya müdahil olur. anında hizmet sadece Rab de var edersin duanı alırsın sevabı , edersen hata alırsın ceza

Benim anlamadığım şu; hdp cumhurbaşkanlığı seçiminde kk’yı destekliyor diye chp pkklı mı oldu? Ne oldu bakanlık sözü mü verilmiş? 6lı masaya mı alınmış? Chp’den mi seçime milletvekili sokmuş? Nedir olay?
Evet öyle oldu, hani ayakkabı numarasına kadar bildiğimiz, toplamda 12 kişiyi geçmeyen militanı olan PKK CHP için büyük bir seçmen kitlesi. Kandil'de de seçim sandığı var ve iki milletvekili veriyor Kandil. Böylece 2 milletvekili de CHP'ye ksjfll.
Milleti yosullaştıran, her türlü demokratik haklarını elinden alan, korkutan,. ..... iktidar yıllardır kamuflaj etmek için devamlı PKK kartını oynuyor ve görüyoruz ki alıcısı az da değil.

çıldırdın yine sakin ol.lksdjf benim alkış tuttuğum bir mesajım dahi yok bu bahsettiğin konu ile alakalı. daha önce de demiştim yine diyorum ''iktidarda oldukları hiçbir seçimde tek bir oy bile atmadığım için benim vicdanım da geçmişim de pek temiz, rahat'' geçmişinizi inkar etmeyin yeterli.

bütün tuşlara basıyorsun. .D ama yine de kabul etmiyorsun. Akp lisin, akp liydin, geçmişte oy attın .D.D aynen stockcum aynen. Rahatsız olduğum konu, lütfen benim seninle alakalı olmayan yorumumum ardından gelip isim vermeden sataşma.

@yoSun @Swat bu forumda sürekli HDP ile ilgili şöyle terör böyle terör lafları yapılıyor.
Ben HDP ye oy veriyorum kardeşim! Benim gibi oy veren milyonlar var. Türkiye Cumhuriyeti'nin tüm partileri gibi yasal bir parti.. siz neden burada sürekli birkaç Spam/Adversiting insanın bu hakaretlerini görmezden geliyorsunuz..
E terörist. Oy verdiğin parti bunu söylüyor, sırtını PKK ya yaslıyor, Apo’nun heykelini dikiyor. ona sesini çıkar bana niye çemkiriyorsun.

yahu hani hiç pkk'lı terörist kalmamıştı 10-15 tane kaldı diyordunuz, kökünü kurutmuştunuz ? şimdi de çıkmış chp teröristlerle iş birliği yapıyor diyorsunuz, kendi söylediğiniz şey zaten bir biriyle çelişiyor bu ne perhiz bu ne lahana turşusu, bir şey ezberlemişsiniz papağan gibi tekrar edip duruyorsunuz ? ayrıca konumuz bu da değil, çıkıp cevap verin neden bu hizbullahçı teröristleri serbest bıraktınız ?

arkadaşlar şimdi millet ittifakı da mükemmel diyemeyiz. hem pkkyı destekleyen söylemlerde bulunmuş hem de doğrudan fetöcü olduğu aşikar olan insanların milletvekili adayı olmasını kimse kabul etmez diye düşünüyorum. yanlış mı elbette yanlış. ama elimizdekiler bu ve bir seçim yapmak zorundayız. yani keşke sizin dediğiniz gibi hepimizin tamamen güvenebileceği bir parti olsa da koşarak oy versek. ama yok. elimizdekiler bunlar ve en iyi çözümü bulmak zorundayız. niye kavga ediyorsunuz anlamıyorum...

bütün tuşlara basıyorsun. .D ama yine de kabul etmiyorsun. Akp lisin, akp liydin, geçmişte oy attın .D.D aynen stockcum aynen. Rahatsız olduğum konu, lütfen benim seninle alakalı olmayan yorumumum ardından gelip isim vermeden sataşma.
üff hatem ya. çocuk gibisin. sataşma falan. kaldıramıyorsan yapma kardeşim siyasi konulara yorum. şurada 500 kişiyle tartıştım, her defasında aynı tarz alakasız alınganlık. senden başka böyle yorum yapan görmedim ya. vallahi yıldım artık.

@melnur sen bunlara bakma senin kalbin temiz
İstedikleri kadar desinler, sanki 40 yıldır ben yönetiyorum bu ülkeyi. Yıllarca PKK ile yan yana gelen gene kendi övdükleri komutanlar, çok sevdikleri derin devletin adamları,.......
Ne çabuk unuttular PKK'ya ses getirecek eylem yapın diyen sözde vatansever komutanları. PKK'yı bitirmek istemeyen o oy verdiklerine tek laf etmezler, Apo"ya özel idam cezasını kaldırana oy verirler,......... sonra burada yok CHP tetörüstlerle yan yana derler, HDP eşitir PKK derler,..... Neyse dilin kemiği yok konuşan konuşsun. Zaten toplam PKK'lı sayısı 12'yi geçmiyor, ayakkabı numaralarını dahi biliyoruz. Bunların neyinden korkalım.

yahu hani hiç pkk'lı terörist kalmamıştı 10-15 tane kaldı diyordunuz, kökünü kurutmuştunuz ? şimdi de çıkmış chp teröristlerle iş birliği yapıyor diyorsunuz, kendi söylediğiniz şey zaten bir biriyle çelişiyor bu ne perhiz bu ne lahana turşusu, bir şey ezberlemişsiniz papağan gibi tekrar edip duruyorsunuz ? ayrıca konumuz bu da değil, çıkıp cevap verin neden bu hizbullahçı teröristleri serbest bıraktınız ?
15 kişi için özel olarak Kandil'de sandık kurulmuş ve Kandil'in milletvekili hakkı ikiymìş. O milletvekillerini de PKK CHP'ye veriyormuş. Konu bundan ibaret.

üff hatem ya. çocuk gibisin. sataşma falan. kaldıramıyorsan yapma kardeşim siyasi konulara yorum. şurada 500 kişiyle tartıştım, her defasında aynı tarz alakasız alınganlık. senden başka böyle yorum yapan görmedim ya. vallahi yıldım artık.
Allah Allah. Benim yorumuma ithafen iki yüzlü diyorsun sonra alınganlık diyorsun stock? İki yüzlü lafını mı kaldırmamı bekliyorsun anlamıyorum? Yorumumu yapmışım çıkmışım gelip iki yüzlü diyorsun tek tek açıklamasını yapıyorum kaldıramıyorsan yorum yapma diyorsun. E sen istiyorsun ki ben istediğimi söyleyeyim ama bana cevap vermesinler. Sürekli bişeylerle itham ediyorsun sonra niye şöyle niye böyle. O zaman bana laf atma stock. Sana soracak değilim nereye yorum yapacağımı.

15 kişi için özel olarak Kandil'de sandık kurulmuş ve Kandil'in milletvekili hakkı ikiymìş. O milletvekillerini de PKK CHP'ye veriyormuş. Konu bundan ibaret.

bırak bunların zırvalıklarını kürt oylarının hepsi akp'ye geleceğini bilseler, cezaevi çıkışına demirtaş tahliyesine davulla zurnayla kucaklamaya giderler.

Keşke sincap olsaydım da şu siyasete hiç maruz kalmasaydım.
ağaçlarda daldan dala atlar meşe palamudu yerdim fıtıfıtı diye.
insanı insana kırdırıyor ülke siyasetimiz
Şu konuda yorumlara bak

akp'li bir dayı gelir o ağacı keserdi, seni de akşam yemeğinde mangal yapardı. siyasal islamın hüküm sürdüğü topraklarda hiçbir canlı huzurlu yaşayamaz.

Allah Allah. Benim yorumuma ithafen iki yüzlü diyorsun sonra alınganlık diyorsun stock? İki yüzlü lafını mı kaldırmamı bekliyorsun anlamıyorum? Yorumumu yapmışım çıkmışım gelip iki yüzlü diyorsun tek tek açıklamasını yapıyorum kaldıramıyorsan yorum yapma diyorsun. E sen istiyorsun ki ben istediğimi söyleyeyim ama bana cevap vermesinler. Sürekli bişeylerle itham ediyorsun sonra niye şöyle niye böyle. O zaman bana laf atma stock. Sana soracak değilim nereye yorum yapacağımı.
ne diyorsun abi sen?dlkfgjd sana cevap vereceğim zaman senden alıntı yapıyorum zaten, senden mi korkacağım alp? benden sonra konuya yazıp, alıntı yapıyorsun, ikili diyaloga sen giriyosun, sonra sataşma diyorsun? muhatap olma arkadaşım o zaman, yok say. bir gün öylesin bir gün böyle. seninle keyfinle mi uğraşacağım ya. hadi abi hadi.

ne diyorsun abi sen?dlkfgjd sana cevap vereceğim zaman senden alıntı yapıyorum zaten, senden mi korkacağım alp? benden sonra konuya yazıp, alıntı yapıyorsun, ikili diyaloga sen giriyosun, sonra sataşma diyorsun? muhatap olma arkadaşım o zaman, yok say. bir gün öylesin bir gün böyle. seninle keyfinle mi uğraşacağım ya. hadi abi hadi.
Ahahah nimetten sanıyor kendini bi de ya. Ben diyorum benim keyfimle uğraş diye sanki. İşine bak hadi kuzum Allah aşkına. Laf çarpıp sonra aaaa ben naptım ki deme gözünü seveyim ya. Hafî canım

Geri