Yakın zamanda ban yemesi muhtemel üyeler

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Kulak arkasi fetis federasyonuna bagli üyeler.

Azecim dediklerin oluyor bence isteklerini daha güzel şeyler için sakla :DDD

Yazdıklarımın ucunu de severim ama ikisi zaten belliydi sürekli banlanma durumu olduğu için. Ama banlanmasin kimse yine de. İyi kötü idare ediyoruz herkesle ;p

Yazdıklarımın ucunu de severim ama ikisi zaten belliydi sürekli banlanma durumu olduğu için. Ama banlanmasin kimse yine de. İyi kötü idare ediyoruz herkesle ;p

Aynen ya Kargayı olmayınca forumun tadı olmuyor şimdi burda olsaydı da son acılan konuda tartışsaydı nolurdu sanki :)))

Aynen ya Kargayı olmayınca forumun tadı olmuyor şimdi burda olsaydı da son acılan konuda tartışsaydı nolurdu sanki :)))

Sanıyorum banlanirdi o konu nedeniyle papatyam hdjsj su an gayet iyi hiçbir şeyden haberi yok inş o konu kapanır gelene kadar...

Sanıyorum banlanirdi o konu nedeniyle papatyam hdjsj su an gayet iyi hiçbir şeyden haberi yok inş o konu kapanır gelene kadar...

Ahhahahah karga bu emin ol ki geldiği gibi bulur girer ortalığı bi dağıtır ve yine banlanır sjjdksks

Kına hazırladım. Yakmak isteyenler olacaktır.
@Run, aynı şarkılara devam. Eskisi kadar aktif olamayacam en azından. Bu da sevindirici. Dün bir profile yazmıştım, mide bulandırıcı şeyler görmekteyim bir süredir.
Ömürlük ban yemeye karar verdiğim gün bir başlık açıp uzun uzun tüm zehrimi akıtacağım. Seviyorum seni.:)

• Beğen
Tepkiler: Aze
Bilgilendirme için teşekkürler @hihaho :) ama zehiri akıtmaya fırsat kalmadan sen bir daha hava alırsın gibime geliyor. Dikkatli ol lütfen, güzel güzel keyfini çıkar. Tam forumdan keyif almaya başladı dedim senin için ban yedin, senin değişim yaşaman mümkün değil.
Hayırlı banlar diliyorum canım.

Kına hazırladım. Yakmak isteyenler olacaktır.
@Run, aynı şarkılara devam. Eskisi kadar aktif olamayacam en azından. Bu da sevindirici. Dün bir profile yazmıştım, mide bulandırıcı şeyler görmekteyim bir süredir.
Ömürlük ban yemeye karar verdiğim gün bir başlık açıp uzun uzun tüm zehrimi akıtacağım. Seviyorum seni.:)

Hos geldin bahtiyar! Girmemezlik yapma gel bana sar kimin ne yazdığına ne takılıyorsun eğlenmene bak kudurt hepsini...

Bilgilendirme için teşekkürler @hihaho :) ama zehiri akıtmaya fırsat kalmadan sen bir daha hava alırsın gibime geliyor. Dikkatli ol lütfen, güzel güzel keyfini çıkar. Tam forumdan keyif almaya başladı dedim senin için ban yedin, senin değişim yaşaman mümkün değil.
Hayırlı banlar diliyorum canım.
Yok zaten kendi isteğimle ban yiyeceğim zamandan bahsettim hocam.:D

Hos geldin bahtiyar! Girmemezlik yapma gel bana sar kimin ne yazdığına ne takılıyorsun eğlenmene bak kudurt hepsini...

Hoş buldum. Yok daha az gireceğim. Ben bir şey yapmadan kuduranlar var. Yapsam ne olacak merak etmiyorum yani.:D

Ahaa bağırıyor biri beni bağlayın diye : ) 47 günlük ban talebi var ve muhtemelen o gider ahahaass

@Prodesmotes bey yer gibime geliyor, bu aralar ateşli tartışmalar yapıyor. Üstelik en son forumdan gidiyorum yazmıştı coolumsu misali, yeni forum arayışı vardı.
Umarım gitmez ve ban yemez, ama tünelin sonu karanlık görünüyor.

@Prodesmotes bey yer gibime geliyor, bu aralar ateşli tartışmalar yapıyor. Üstelik en son forumdan gidiyorum yazmıştı coolumsu misali, yeni forum arayışı vardı.
Umarım gitmez ve ban yemez, ama tünelin sonu karanlık görünüyor.

Eskilerden az çok çözdüğüm kadarıyla bir şey yemeye ihtiyacı yok.

Ben de gidiyorum yazmıştım en son, coolumsu misali. Ehven-i şer olmanız sizi matah bir şey yapmıyor maalesef. Atatürk diyor ki: "Ehven-i şer, şerlerin en kötüsüdür."

Umarım tünelin sonu karanlık olur.

@Run yesin ban, bugün telefonu kapatırken bana bir şey dedi arkadaş, hala Allah düşman başına diyorum. .d

@Prodesmotes sakin ol canım, benimle olan konuşmasından bahsediyor. Böyle hakaretler sana yakışmıyor.
İlla @climax hocamı mı çağırayım, şimdi @melnur görse bu yazdıklarını gelip ayıplar seni..

Geri