Yakın zamanda ban yemesi muhtemel üyeler

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Ban yemesi muhtemel üyeler öfkesini kontrol edemeyenlerdir. Bakın bana? Bir sıçrarım iki sıçrarım( ay bunu yazarken de farklı bir şey yazacağım diye ürküyorum...) baktım admincağzım geriliyor hemen susarım. Çünkü neden banlanayım... Ay çok akıllıyım gerçekten.

Ban yemesi muhtemel üyeler öfkesini kontrol edemeyenlerdir. Bakın bana? Bir sıçrarım iki sıçrarım( ay bunu yazarken de farklı bir şey yazacağım diye ürküyorum...) baktım admincağzım geriliyor hemen susarım. Çünkü neden banlanayım... Ay çok akıllıyım gerçekten.
Karadeniz taraflarından gelen o kadar gazla sıçmamak elde değil be juju..

bu gidişle X banlanir herhalde

Bugüne kadar gördüğüm en klas ban Ali abininkiydi. Canına tak etmiş üyeye ciğerine kadar sövmüştü : )

@Run kaşınıyor mesela. Ama bir banlaninca aylarca gelmiyor. Banlanmasin o yüzden...

@Karga ve @hihaho dan bir atak bekliyorum ama dur bakalım hangisi yiyecek...

İf tayfa olursa yok edilir forumsal tayfa olunca ban atılır
Öğrenemediniz gitti

İf tayfa olursa yok edilir forumsal tayfa olunca ban atılır
Öğrenemediniz gitti
Mesela forumu if ve forumsal diye kategorize etmek fazlasıyla sevimsiz. Kendi adıma forumlar birleşme yaşadıktan sonra forumsal üyelerinden çok güzel arkadaşlıklar edindim.
Yine her şeye karışıyor diye bir fırça alayım lütfen.

Mesela forumu if ve forumsal diye kategorize etmek fazlasıyla sevimsiz. Kendi adıma forumlar birleşme yaşadıktan sonra forumsal üyelerinden çok güzel arkadaşlıklar edindim.
Yine her şeye karışıyor diye bir fırça alayım lütfen.
Sevimsizim ben ne bekliyordun

Sevimsizim ben ne bekliyordun
Herhangi birinden etkilemeden yaptığın yorumlar bence kıymetli. Okuyorum, görüyorum.
Sevimsiz sözüne çok takılma lütfen, sen söylediğin if ve forumsal üyeleri arasında köprü olabilirsin :)

Herhangi birinden etkilemeden yaptığın yorumlar bence kıymetli. Okuyorum, görüyorum.
Sevimsiz sözüne çok takılma lütfen, sen söylediğin if ve forumsal üyeleri arasında köprü olabilirsin :)
Bu konuda bi harekete geçmek istemiyorum ki

@Aze hanımcığım mutlu musun? @hihaho ban yedi :)
Adamı gözün ile yedin ya, neyse umarım @Karga da yer banı ahahaha.

Geri