X
X
Ziyaretçi
Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Karadeniz taraflarından gelen o kadar gazla sıçmamak elde değil be juju..Ban yemesi muhtemel üyeler öfkesini kontrol edemeyenlerdir. Bakın bana? Bir sıçrarım iki sıçrarım( ay bunu yazarken de farklı bir şey yazacağım diye ürküyorum...) baktım admincağzım geriliyor hemen susarım. Çünkü neden banlanayım... Ay çok akıllıyım gerçekten.
Karadeniz taraflarından gelen o kadar gazla sıçmamak elde değil be juju..
Forum sahibinin ölmesini istemek gibi bir sey bu.Hadi insallah.![]()
Mesela forumu if ve forumsal diye kategorize etmek fazlasıyla sevimsiz. Kendi adıma forumlar birleşme yaşadıktan sonra forumsal üyelerinden çok güzel arkadaşlıklar edindim.İf tayfa olursa yok edilir forumsal tayfa olunca ban atılır
Öğrenemediniz gitti
Sevimsizim ben ne bekliyordunMesela forumu if ve forumsal diye kategorize etmek fazlasıyla sevimsiz. Kendi adıma forumlar birleşme yaşadıktan sonra forumsal üyelerinden çok güzel arkadaşlıklar edindim.
Yine her şeye karışıyor diye bir fırça alayım lütfen.
Herhangi birinden etkilemeden yaptığın yorumlar bence kıymetli. Okuyorum, görüyorum.Sevimsizim ben ne bekliyordun
Bu konuda bi harekete geçmek istemiyorum kiHerhangi birinden etkilemeden yaptığın yorumlar bence kıymetli. Okuyorum, görüyorum.
Sevimsiz sözüne çok takılma lütfen, sen söylediğin if ve forumsal üyeleri arasında köprü olabilirsin![]()