Hislerini sevim.@kült ablası yer yakında, hissediyorum.
Edit,hizli okuma sevkine katildigimdan dolayi, Kürt kedisi okudum niki.
JJHyjyjybynd
Kendimizle dalga gececek bir sey bulduk, bugün de.
Son düzenleme:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hislerini sevim.@kült ablası yer yakında, hissediyorum.
Kufretmese haklıydı da kufretmeyeceksin bak ben inceden laf atıyorum tek kelime edemiyor....Çok seviyorsan onun ban açın, beni banlayın de..
Belki de kabul ederlerteklifi sun canım.
Kürt kedisi ganyanı 1,10 zaten canım. Her an ban yeme potansiyeli vardı onun, ilk fırsatta attılar.Hislerini sevim.
Edit,hizli okuma sevkine katildigimdan dolayi, Kürt kedisi okudum niki.
JJHyjyjybynd
Kendimizle dalga gececek bir sey bulduk, bugün de.
İnşallah banlanırım@Onurcan kardeşim.. bu adam ya yönetici olur, ya da ban yer yakında.. aha not düşüyorum buraya.
Eskiden olsa belki derdim. Şuan öyle bi durum yok.
Keyifli hallerin güzel, çabuk parlayan birisin. Seni de böyle sevdik yapacak bir şey yok.Eskiden olsa belki derdim. Şuan öyle bi durum yok.![]()
Dilimi tutamam ona çare yok. Banlanırsam bir daha girmem ben hiçbir platforma bağlı değilim. Bu forumunda bana kattığı bir şey yok. Ortam fena değil evet ama vazgeçilmez değil benim için. Dizi içinde sana keyifli seyirler.Keyifli hallerin güzel, çabuk parlayan birisin. Seni de böyle sevdik yapacak bir şey yok.
Kalbinde kötülük yok, dilini de tutsan tamamdır.
Son zamanlarda sevdin burayı. Ortam fena değil, eh işte.
Aha kaçtım ben.. dizime döneyim.
Yok canım. Karıncayı öhm öhm belini incitmemek lazım..@DUHAN her an patlayacak bir bomba hissiyatı vermiyor mu size de? Jfjfnfn
Ve Aleyna...Erkin seven adamdan kötülük gelmeez hocam
Selamlar 💐🫂
Mihri şu an listeye alındı muhtemelen. İlk ofsayt pozisyonunda direkt kırmızı görür.