Yakın zamanda ban yemesi muhtemel üyeler

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
@Run kaşınıyor mesela. Ama bir banlaninca aylarca gelmiyor. Banlanmasin o yüzden...

@Karga ve @hihaho dan bir atak bekliyorum ama dur bakalım hangisi yiyecek...
Seni tebrik ederim tatlım, iki keklik ban yedi ahahaha. Geçmiş olsun çocuklar, ama en kısa zamanda Aze hanımın da ban yemesi gerek. Ama bu pis çingene yemez..

Seni tebrik ederim tatlım, iki keklik ban yedi ahahaha. Geçmiş olsun çocuklar, ama en kısa zamanda Aze hanımın da ban yemesi gerek. Ama bu pis çingene yemez..

Ahaha şimdi bunlar dönünce bana düşman kesilmesin... Aze bizi etiketleyip bilinçaltımıza işledi bunu diye...
İkisini de severim,keşke kendilerini tutsalardı.
Ben banlanmam bunu unutma...Duracağım yeri bilirim çünkü.Ne kadar fevri biri olsam da küfürden daha güzel sözlerim var onları kullanırım.

@Sirius seni bu dusunceye sevk eden nedir? Yazdigin mesaj çok çiğ. 1 seneden fazla zaman gecti hala su sacma sapan Forumsal - IF muhabbetini birakmadiniz.

IF tayfa dedigin insanlar bizi uzun zamandir taniyan, seven sayan hurmet eden, hurmet ettigimiz insanlar. Kaldi ki bu forumda da onunde gerekirse ceketimi ilikleyecegim ve bundan hic gocunmayacagim insanlar var.

Senin saygi dedigin şey karsiliklidir. Su Karga dedigimiz adami ele alalim. 10 kere banlamisimdir. Yarim kelime bile saygisizlik yapmadi bize bugune kadar. Adamin kendince bir ideolojisi var yaziyor ama dogru ama yanlis yine banladik bugun?

@Run dedigin adam ozel uye, banlanmadi mi? Sizin bu tavirlarinizdan inanilmaz rahatsiz oluyorum.

Burada @glu @yeLda hanim gibi IF dedigin tayfadan gelen arkadaslar saygiliysa bu bizim sucumuz mudur ben anlamadim. Kaldi ki @No Pasaran olsun, @Shinigami olsun veya @Hatem veya @Larien veya @Sade bu insanlar saygili ve uslupluca yaziyorsa bu onlarin kayrildigi anlaminami geliyor. Nasil bir bakis acisidir bu yahu.

Buraya ahır diyen, her turlu terbiyesizligi yapan, saygisizlik yapan, milletin anasina kizina dogmamis cocuguna, mezardaki buyuklerine kadar kufur eden insanlar senin o forumsal dedigin yerde suresiz banliydi zaten.

Herkes kendine yakisini yapar. Bizim zamaninda yonettigimiz platformda rerererörörö yapan insanlar 7-8 yil sonra bile arkamizdan bir kelime kotu birsey soylemiyorsa burada demekli bazi seyleri dogru yapmisizdir derim ben.

Yonetmek zor zanaat. Zira buradaki kitle belirli bir yasi almis insanlar. Kufuru hakareti dahi arkadasi ediyorsa savunan kisiler varsa bunun sorumlusu biz degiliz.

X sanirim, Sirius orada geyigine soyledi. Biz de hala arada komiklik olsun diye yaziyoruz. Yoksa forumsal mi IF mi kaldi, ayni ortamdayiz sonucta : )) 4-5 senenin cogu, forumsalda gecince, haliyle bazi insanlarla daha yakin oluyoruz. Bence buna takilmayin bu kadar.

Yoksa, ne yazsak da insanlar alinacak diye bir sey yazmak istemeyecek duruma gelebiliyoruz. Gulusup, gunluk hayatin stresini atmaya geliyoruz cogumuz.

Yoo shini ben x e özelden bir görsel attım
Cevap bile vermedi neden
Beni bu durum bu düşünceye neden sevk etmesin kendi söylesin ?

Ki kaldı ki ben hak edene hak ettiğinin verilmesine hiç bi zaman karşı olmadım

Cevap bile vermedi neden
Ben bilmiyordum bi arka plani oldugunu. Ben cekileyim aradan, siz konusun anlasin .p
Gorseli de ben merak ettim ama simdi olaylar buyumesin :d

Buraya ahır mı demişler

ESRNwL-XcAEN4s7.jpg

Cevap bile vermedi neden

Sana anlayacagin dilden izah ettim. Attigin gorsel smileyler yesil kafa olsun mu, bununla alakali? Bunu zaten teknik oneri kismindan dile getiriyor normalde arkadaslar.

Bu konunun banlanmayla alakasi tam olarak nedir? Veya adam kayirmakla, daha fazla bu konuya yazmani yasakliyorum senin. Anlasilan yazdiklarimdan pek birsey anlamamissin.

Ben bahtiyar ve karga dedim ikisi ben yazdıktan sonra bir gün arayla gitti.
Şimdi @Favela diyorum hadi bakalım.
Çok mutlu çünkü bu sıralar,her an bir olaya karışabilir...

Mesela bana ban atacak olsanız ben o banı bir kişinin atmasını isterim artık. O beni banlamazsa asla banımı kabul etmem. Çirkinleşirim gdhshsnaja.

Geri