Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Azecim dediklerin oluyor bence isteklerini daha güzel şeyler için saklaDD
Yazdıklarımın ucunu de severim ama ikisi zaten belliydi sürekli banlanma durumu olduğu için. Ama banlanmasin kimse yine de. İyi kötü idare ediyoruz herkesle ;p
Aynen ya Kargayı olmayınca forumun tadı olmuyor şimdi burda olsaydı da son acılan konuda tartışsaydı nolurdu sanki))
Sanıyorum banlanirdi o konu nedeniyle papatyam hdjsj su an gayet iyi hiçbir şeyden haberi yok inş o konu kapanır gelene kadar...
Kına hazırladım. Yakmak isteyenler olacaktır.
@Run, aynı şarkılara devam. Eskisi kadar aktif olamayacam en azından. Bu da sevindirici. Dün bir profile yazmıştım, mide bulandırıcı şeyler görmekteyim bir süredir.
Ömürlük ban yemeye karar verdiğim gün bir başlık açıp uzun uzun tüm zehrimi akıtacağım. Seviyorum seni.![]()
Yok zaten kendi isteğimle ban yiyeceğim zamandan bahsettim hocam.Bilgilendirme için teşekkürler @hihahoama zehiri akıtmaya fırsat kalmadan sen bir daha hava alırsın gibime geliyor. Dikkatli ol lütfen, güzel güzel keyfini çıkar. Tam forumdan keyif almaya başladı dedim senin için ban yedin, senin değişim yaşaman mümkün değil.
Hayırlı banlar diliyorum canım.
Hos geldin bahtiyar! Girmemezlik yapma gel bana sar kimin ne yazdığına ne takılıyorsun eğlenmene bak kudurt hepsini...
@Prodesmotes bey yer gibime geliyor, bu aralar ateşli tartışmalar yapıyor. Üstelik en son forumdan gidiyorum yazmıştı coolumsu misali, yeni forum arayışı vardı.
Umarım gitmez ve ban yemez, ama tünelin sonu karanlık görünüyor.
@Prodesmotes bey yer gibime geliyor, bu aralar ateşli tartışmalar yapıyor. Üstelik en son forumdan gidiyorum yazmıştı coolumsu misali, yeni forum arayışı vardı.
Umarım gitmez ve ban yemez, ama tünelin sonu karanlık görünüyor.
@Prodesmotes sakin ol canım, benimle olan konuşmasından bahsediyor. Böyle hakaretler sana yakışmıyor.
İlla @climax hocamı mı çağırayım, şimdi @melnur görse bu yazdıklarını gelip ayıplar seni..
@Prodesmotes sakin ol canım, benimle olan konuşmasından bahsediyor. Böyle hakaretler sana yakışmıyor.
İlla @climax hocamı mı çağırayım, şimdi @melnur görse bu yazdıklarını gelip ayıplar seni..