W

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Wati nerede, ülkeye mi giriş yaptı....

• Beğen
Tepkiler: W
W ve mimit bey İstanbul'a gelirseniz bir acı kahvemi içmeden dönemezsiniz.

• Beğen
Hala yasiyorum arkadaslar az daha gelmesem kayip ilani vereceksiniz ellam .p

Hayır şehirdeki diğer insanları merak ettik.

• Beğen
Yanlış hatırlamıyorsam böyle yeşille cevrili bir yolda yürürken sarkı söylediği bir video atmıştı.
Sesi güzeldi.

• Beğen
Sende bu kadar cok sevdirmeseydin kendini... bir saat gormesek, birbirimize soruyoruz nerde W diye... bu hale bizi sen getirdin. iste bu senin sucun.......

• Beğen
Annam benim gel bakim govdemden uzun kollarima, sarilayim sana :2135789kd0q10z0m6:

skjhskj yaa.
skjh
Adeta bir ahtapotsun gibisiniz W hanimcim... kollarinizin heybeti karsisinda küçülüyor,, daha cok eziliyorum..... boyumdan uzun masallah..... gonul isterdi ki, sizin kolunuz kadar boyum olsun..... ben de size sarilirdim oyleyse.....

• Beğen
Nası ya.
adim attigim yer çöle dönüyor biliyorum da.... yazdigim yer nalakaya.

• Beğen
Columsu de mi... mesajida silinmis onun.

O bozdu ben onardim... adeta bir teknıkırım....

• Beğen
Artık el sallama.oturmaya gelin tirit yiyelim.p
Merhametin,cesaretin ve sabrın eksilmesin.

• Beğen
Daha önceleri hiç sempatik gelmeyen, şimdilerde ise gayet sevimli olan birisi. Corona virüs sonrası biraz mutasyona uğradı davranışları sanırım :) akraba içi ve ülkesinde ki gündem ile alakalı komik tespitleri var. Eğlenceli bir yönü var, merhaba efendim.

Daha önceleri hiç sempatik gelmeyen, şimdilerde ise gayet sevimli olan birisi. Corona virüs sonrası biraz mutasyona uğradı davranışları sanırım :) akraba içi ve ülkesinde ki gündem ile alakalı komik tespitleri var. Eğlenceli bir yönü var, merhaba efendim.
kalp kalbe karsiymis ben de sizi ayni sekilde dusundum biliyor musun :) onyargiyi kirdigimiza inaniyorum.

Geri