W

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Nam-ı diğer Çorumlu, Kahraman Çorumlu fıkrasını bilmiyormuş.
Çok iyi bir iletişimi var, egosuz, samimi. Dolayısıyla sohbet etmesi zevkli oluyor.
Gezip gördüklerini ve -en önemlisi- evini kıskanıyorum. Sat dedim satmadı. (:
Ayın üyesi seçtim onu, herkese yapmam bu güzelliği W :p
Epeydir bir deliye denk gelmiyor herhalde, eksik bıraktı bizi bu hususta dargınım ona .d

Yüksek topuzu ve pudra pembesi abiyesiyle görümceliğini ilan etmesine az kaldı... gelinleri yüzünden cingene düğünü gibi olmasından korksada.. W hanımın sayesinde atmosferin tamamen değişeceğine eminim... topuzun bozulana kadar eğlenmelisin... ve cümle aleme görümceliğini ispatlamalısın....

W hanım ile konuşmuyoruz maalesef, bana fazlasıyla kırgın galiba. Daha önce sözlüğüne yazdım ve çok olumlu şeyler söyledim. Bu durumdan pişmanlık duyuyorum, çünkü daha güzel şeyler söylemem gerek :)
W hanım çok sempatik gerçekten, konuşmuyor olsam da takip ediyorum. Kendisine saygı duyuyorum ve zeytin dalı uzatıyorum.
Üçüncü kişiler yüzünden kavga etmek çok kötü bir hissiyat veriyor, tekrar özür dilerim efendim.

Forumlar ilk birleştiğinde sarı kedili avatarı ve forum üyeleri tarafından sevilen biri olması ile dikkatimi çekmişti.
"Fotoğrafın Hikayesi" başlıklı konusuna denk gelince de ilgi ile takip etmeye başladım ve genel anlamda yorumlarının yapıcı tarafı hoşuma gitti.
Mizah yönü güçlü, neşeli ve sevecen birisi.
Kendinden emin bir duruşu var ve haksızlığa tahammül edemeyen yapıda olduğu kanaatindeyim.

• Kalp Gözler
Tepkiler: W
Ahh W hanım Ah.
Off. Anam. Off.
Kendisine biraz gocundum. bu kelimeyede hep gülmüşümdür 'gocundum' hee.
şuan benim evimde olabilirdi. ona kahve ikram edip, yemek yedirmeden evden gönderme peşinde olabilirdim.. akşam yatılı kalmasın diye 1+1 ev tutardım... kendime laf sokturup kardeşine şikayet ederdim.. o da bana sarılır "sen ablama bakma.. o ne dediğini bilmiyor" derdi... Bu tür bircok hayalimi kursağımda bıraktığı için gocundum işte... oysa seninle cok iyi gecinebilirdik Nilü....
Şaka bir yana.
Sen benim baş tacımsın..
Aşkla bakıyorum sana... enişte bile böyle bakmıyordur sana.slkj
Cok zor isim beğenirim.. ama senin ismin.. Ahh. cok güzel "Nilüfer"
Şanatcı ismi gibi değil mi ya.....

W hanımcım siz bir şarkı olsaydınız.. bence bu olurdunuz...

Geri