W

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Bu ara gezmelerde.

Bir var bir yok ben'e göre eskiye göre daha az buralarda sanki. Yanılıyorumdur da bilemicem. Sever saygı duyarım.

W hnmcim buralar cok sogudu.
Yatarken yazdı, uyandik kış olmuş efendim. Tüm İstanbul şaşkın.
Gunler ne cabuk geçiyor. Acelesi ne? nereye geciyor, kime geciyor bir fikrim yok.
Ama bir kac gundur yoklugunuz bana, ona , buna koyuyor.
Lutfen daha fazla koymadan gelin.Hem konusacaklarimiz var....

• Beğen
Tepkiler: W
Nilum ruyani anladim cagnim, cok basitmis aslinda anlatinca hak vereceksin.
Beni gormuslugun var bilirsin ay parcasi gibi insanim, ruyandaki o ay ben oluyorum haliyle :aeg: Son zamanlarda bi denk gelemiyoruz tam iki kelam edicez sen olmuyosun, sen gelince beni bulamiyosun. Ruyanda cikan bu iste .p Bence cok uzatma hepten kacirirsin beni, belki benim de anlatacaklarim da vardir mesela, olamaz mi, olabilir bence :nopsrn:

Kasirgaya pelinsu olmaz, pelinsunun estiginden nolcak ay, soyle agir abla eli masali, kadirgali bi isim olabilir ki o da Aysel bence, Kasirgali Aysel :D
Tamam gidiyorum :kaç:

Ya nilum yemin ederim laf kalabaligi yapiyosun. Yani insan sirf kendinden bahsetmemek icin ulke gundemini bu kadar anlatir mi :mrslkm: ha sayende de bikac bilgim oldu sagol, bizde haber izlenmiyo da pek. Kasirgayi da senden duymustum zaten .p
Ama yemedim bunu, sendeki haberleri bekliyorum hala :aeg:
Optum : *

Nilufer abla pek konusmuyorum seninle ama seni her gordugumde guzel hisler kapliyor icimi biliyor musun?
Oldukca guclu bir karaktersin bana gore, yillardir cizgin o sevimli tarzinla saglam bir sekilde varligini koruyor bu da seni guvenilir biri yapiyor.
Ciddi bir gerekcesi yok,olmak zorunda da degil zaten ama fazlasiyla kiymet verdiklerimdensin :f: bil istedim.

.

5fdd90989dc85f1c7bd03817af276f26.jpg

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Niye benden bahseden yok çünkü ben anlatılmam yaşanırım

Görüyor musun T? Senin yokluğunda, tek harfli kullanıcı adları türemiş. :trip:

- Forum, alfabe gibi olmuş. :lls:

Cok sevgili "duble" v hanim
Buradaki bir cok insan gibi ben de sizi cok begeniyorum
diyeceksiniz "ne hukumumuz varda kendi kendine beni begeniyorsun!" ki cok haklisiniz :)
Belki ortak begenilerimizin oldugunu dusundugumden
Belki sizi sevenleri kendime yakin buldugumdan
Belki nickinizin "W" olmasindan oturu "teferruat" sevmeyisinizi dusundugumden
Belki de "kaplumbaga"larinizdan ve limon agaclarinizdan dolayidir (ben kaplumbaga besleyen insanlari ayri severim)de
tam olarak isimlendiremiyorum
zaten isimlendirmekte istemiyorum, bu haliyle guzel, siz de bence guzel bir insansiniz
Ayrica Limon agaclariniz oldugu icin muhayyilemde "sarmasik gulleri" filmindeki hasir sapkali Hulya Kocyigit gibi gezinmektesiniz
(hatta bazi yorumlarinizla onun gibi kosmaktasiniz)
Yani sunu soylemek isterim ki, forumdaki hatunlarla "pijama partisi" yapsak mutlaka bulunmasini istediklerimdensiniz

En icten saygi ve sevgilerimle

• Beğen
eskiden bir avatarı vardı
onu her gördüğümde güçlü bir kadın imajı uyandirirdi bende yanılmamışım
açık sözlü dobra biri nilü
hemşerim olur kendileri
ha bide Afgan müziği olmadan yaşayamaz :)

• Beğen
Ne zamandır ibretlik hikaye paylaşmıyorsun W özledik

• Beğen
Benim yanimda şacmalamani seviyorum.
kimseye benzemek zorunda olmadigini bilmeni ve kendin gibi olmani seviyorum W hanimcim... Bir kalıba girmeye gerek kalmadan seninle olan rahatligimi seviyorum...
Ve tabiki puromuzu yakip gokyuzune dumanimizi uflemeyi bir ayri seviyorum....

Sesini duymayalı endamını görmeyeli uzun zaman oldu..
Bir türkü patlatsan da dinlesek waticiim.

• Beğen
Üstte ki yazan arkadaşlara katılıyorum demeye geldim.

• Beğen
Geri