W

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Cama şıpır şıpır vuran yağmur damlamsın...

https://youtu.be/mo6bLXH3jB8

Anna hanimcim Hollanda'da yasayan bir insana cama sipir sipir yagmur damlasin demek bir kufurdur. Cunki Hollandalilar yagmurdan, Turkler depremden korkar diye bie atasozu var. Olmasa da su an ben uydurdum... Lakin bu soz sizden olunca baska bir anlam ifade ediyor insanin yagmuru bile sevesi geliyor.
Hayirli pazartesiler efenim....

Kalmadı böyle cimrilerden xd

• Beğen
Tepkiler: W
Anna hanimcim Hollanda'da yasayan bir insana cama sipir sipir yagmur damlasin demek bir kufurdur. Cunki Hollandalilar yagmurdan, Turkler depremden korkar diye bie atasozu var. Olmasa da su an ben uydurdum... Lakin bu soz sizden olunca baska bir anlam ifade ediyor insanin yagmuru bile sevesi geliyor.
Hayirli pazartesiler efenim....

Bak bunu bilmiyordum W hanimcim. Demek bir hollandaliya 'insallah yagmur yagarda, sırılsiklam olursun.' desem küfürün kralini etmis olurum... Kuru seven bir topluluga suyu sevdiremezsin zaten efendim. skj

Bak bunu bilmiyordum W hanimcim. Demek bir hollandaliya 'insallah yagmur yagarda, sırılsiklam olursun.' desem küfürün kralini etmis olurum... Kuru seven bir topluluga suyu sevdiremezsin zaten efendim. skj

Aynen oyle anna hanimcim, bu alkolik bey bana kufur mu etti nicun silindi yazisi acep

Aynen oyle anna hanimcim, bu alkolik bey bana kufur mu etti nicun silindi yazisi acep

Sebepten anlayacaginiz uzere konuyla alakasiz mesaj atti.. Size degil X'e konu araciligiyla biseyler yazmaya çalıştı efendim.

• Beğen
Ben net insanlari cok severim.
Nilu'yu de bu yuzden bu kadar sevdim sanirim.
Ne yapacagini onceden bilebileceginiz bir insan, bunun da insan uzerinde guven verici bir yani var.
Belki burada konustugum kisilerden cok daha az konusmusumdur kendisiyle ama gonul bagimiz herkesten daha coktur.
Romantikligi benim gibi baska seylerde arayan nadir kisilerden, kendine has bir cizgisi var ve bunu hic bozmuyor.
Ah Nilu, umarim bir gun yollarimiz karsilasir seninle : ))

• Beğen
NK3NLU.jpg

• Beğen
Stolk bir sen iki.
Benim için sansasyonel bir şeysin.
Parmağı olay,ayağını dayadığı yer olay, çorabı bile olay. Okumadan geçmiyorum.
Eylemlerin ruhumda fetihler yapıyor.

Sanki üst komşum, sanki yan binada oturan teyze kızı... Öyle samimi, öyle içten. Ciddiymiş gibi görünse de ince esprileri ve göndermeleri var. sdjhs kendisi bulaşmaktan pek hoşlanmasa da beraber bulaşmanın keyifli olacağından eminim. şarkımız bile var daha ne olsun pis forumcular,çekilin aramızdan. <3

Moderatör tarafında düzenlendi:
  • Beğen
Geri