W

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Benden sonra kimseler paylaşım yapmamış o kadar mı kötüydü..
Sıkı takipçisiyim..
Seviyorum seni zalimin kızı..

Hic yakin olmadik tanimiyorum
Cok ama yazdiklari ile takipdeyim
Hosuma da gidiyor Iyiki var:)

• Kalp Gözler
Tepkiler: W
Sade genelde bitiştirirdi her şeyi asfsx neden ayırmış ki

Ben de severim ilk hali nasılsa öyle.

• Kalp Gözler
Şu ana kadar çoktan Anna'nın gelip buraya bir şey yazması gerekirdi.

• Üzgün
21. yüzyılda doğmuş bir nüfus memuru tarafından kafa kağıdına adını yanlışlıkla Wilüfer olarak yazılmış olduğunu düşündüğüm üye. Kulak çekmeyi seven (bir keresinde kadınlarla ilgili bir şey yazdıydım da; ulan hayvan herif öyle mi denir gibi bir şey söylediydi de apışıp kaldıydım, ahah) üye. Ayrıca en sevdiği şarkı da eminim şudur;

Tavukları yemlemişem
Hans'ı da müzeye göndermişem

Yine bir kulak çekme vâkası geliyor gibi...yo yooo (şırrraaaakkkk)

Nasıl Karadenizliyse anlamadım, hiç sinirlendiğini görmedim.
Çorumlu olması daha olası.

Eserimin adı Anna'nın gözünden W.

(Evet, üşenmedim ve 13 sayfa boyunca Anna'nın yazılarını alıntıladım.)

Merhaba Waterlelie hanım.
Şöyle yapılan yorumlara baktım da evet tam benim düşündüğüm gibi biri olduğunuza emin oldum efendim.
sizde kabul edersiniz ki ilk intiba cok önemlidir.
kendine has tavırları olan insanları severim düşüncelerim kişiye karşı olumlu yönde oluyor
ve size karşı cok olumluyum water hnm.
doğallığınız ve hoş havanızı estirdiğiniz vakit size kapılıp gitmekten kendimizi alıkoyamıyoruz.
taşıdığınız rütbenin yakıştığı 2 kişiden biri de sizsiniz.
neşenizin daim olmasını temenni ediyorum.

Forumun değerli parcalarindandir kendileri
Mücehver gibidir.:liv:
Yemekleri de efsanedir.s

Evet bizde olmayiz
Ya da ben durup miras yiyim W hanimin onursalligi bana dusuyor cunku:sırıt:
Şaka şaka:liv:

Bana iki yol sunsalar deseler ki:sırıt:
Birinci yolda envai cesit yemekler karni yariklar mumbarlar adini bile telaffuz edemedigin gorsen taniyamayacagin cesit cesit yemekler var deseler W

Ikinci yolda da W var deseler

Döner onlara derim ki o yemeklerin hepisi elbet biter derim
hem ben hepsini yiyene kadar yemekler bozulur bir anda hepsini yiyemem ya derim:krn:
Yine doner onlara W' yi seciyorum ben derim bu yemekleri zaten o yapabiliyor hem bozulmuyor tek bir hanimefendi olabilir ama cesitliligi bol derim en kendimden emin halimle ukala tavrimla o masayı terkederim :liv:

Efendim herseyin başı W
Forumun demirbaşı, grubun elebaşı efendime soyleyim halayın başı vs vs boyle uzayip giden bir liderligi soz konusu.

Sevmekden kim usanir seni, hangi gönül uslanmaz senden
tadına doyum olmaz aaaaaa W ilen oyun olmaz.:liv::sırıt:

Cok iffetli bir hnm.

W hnmcim buralar cok sogudu.
Yatarken yazdı, uyandik kış olmuş efendim. Tüm İstanbul şaşkın.
Gunler ne cabuk geçiyor. Acelesi ne? nereye geciyor, kime geciyor bir fikrim yok.
Ama bir kac gundur yoklugunuz bana, ona , buna koyuyor.
Lutfen daha fazla koymadan gelin.Hem konusacaklarimiz var....

Bence kasirgali Nigar koyak.

Benim yanimda şacmalamani seviyorum.
kimseye benzemek zorunda olmadigini bilmeni ve kendin gibi olmani seviyorum W hanimcim... Bir kalıba girmeye gerek kalmadan seninle olan rahatligimi seviyorum...
Ve tabiki puromuzu yakip gokyuzune dumanimizi uflemeyi bir ayri seviyorum....

Cama şıpır şıpır vuran yağmur damlamsın...

Bak bunu bilmiyordum W hanimcim. Demek bir hollandaliya 'insallah yagmur yagarda, sırılsiklam olursun.' desem küfürün kralini etmis olurum... Kuru seven bir topluluga suyu sevdiremezsin zaten efendim. skj

Sebepten anlayacaginiz uzere konuyla alakasiz mesaj atti.. Size degil X'e konu araciligiyla biseyler yazmaya çalıştı efendim.

NK3NLU.jpg

Cocuk gibi arıyorum seni... nerelerdesin W hanimcim.

Beni gormeden gitmez umarim..... puro icmeyi hayal etmisken o kadar..

Sende bu kadar cok sevdirmeseydin kendini... bir saat gormesek, birbirimize soruyoruz nerde W diye... bu hale bizi sen getirdin. iste bu senin sucun.......

skjhskj yaa.
skjh
Adeta bir ahtapotsun gibisiniz W hanimcim... kollarinizin heybeti karsisinda küçülüyor,, daha cok eziliyorum..... boyumdan uzun masallah..... gonul isterdi ki, sizin kolunuz kadar boyum olsun..... ben de size sarilirdim oyleyse.....

Uye sözlüğü nasil bozulur.....
deneme

Nası ya.
adim attigim yer çöle dönüyor biliyorum da.... yazdigim yer nalakaya.

Columsu de mi... mesajida silinmis onun.

O bozdu ben onardim... adeta bir teknıkırım....

Yüksek topuzu ve pudra pembesi abiyesiyle görümceliğini ilan etmesine az kaldı... gelinleri yüzünden cingene düğünü gibi olmasından korksada.. W hanımın sayesinde atmosferin tamamen değişeceğine eminim... topuzun bozulana kadar eğlenmelisin... ve cümle aleme görümceliğini ispatlamalısın....

Kesin benim yüzümden...

Önce halay cekti.. sonra cile..

Önce belanı okur.. sonra selanı...

Önce kendine aşık eder, sonra terk eder...

Bi bakmışsın pasta yapıyor,, bir bakmışsın yas tutuyor...

Sen tanımazsın..

Ahh W hanım Ah.
Off. Anam. Off.
Kendisine biraz gocundum. bu kelimeyede hep gülmüşümdür 'gocundum' hee.
şuan benim evimde olabilirdi. ona kahve ikram edip, yemek yedirmeden evden gönderme peşinde olabilirdim.. akşam yatılı kalmasın diye 1+1 ev tutardım... kendime laf sokturup kardeşine şikayet ederdim.. o da bana sarılır "sen ablama bakma.. o ne dediğini bilmiyor" derdi... Bu tür bircok hayalimi kursağımda bıraktığı için gocundum işte... oysa seninle cok iyi gecinebilirdik Nilü....
Şaka bir yana.
Sen benim baş tacımsın..
Aşkla bakıyorum sana... enişte bile böyle bakmıyordur sana.slkj
Cok zor isim beğenirim.. ama senin ismin.. Ahh. cok güzel "Nilüfer"
Şanatcı ismi gibi değil mi ya.....

W hanımcım siz bir şarkı olsaydınız.. bence bu olurdunuz...

Forumun en sevdiğim köşesi "üye sözlük"
yarın birgün kim öle kim kala.. söz ucar yazı kalır misali.. eğlenceli görünsede bu konu aslında cok duygusal.. gün gelir neşeyle yazdığını hüzünlenerek okursun... anlatabiliyor muyum.....

Geri