Üye sözlüğüne yazdıklarından bir süre sonra pişman olmak

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Kimler barıştı kimler küstü ya aslında merak ediyorum ama kendime söz verdim o enerji alanına girmemeye....

@angie benim sözlüğe yazmamış, yıllar oldu.. sanırım pişman olurum korkusu var..

Silmek istediğim mesajlarım var yalan yok... ama bazen de okuyup ne malmisim diyorum iyi oluyor dursun bosver... @angie geçen gün senin sözlüğe yazayım dedim baktım kitli.... sen hayırdır ya...

“Kimseyi tam anlamıyla tanımadan yazmak istemiyorum”

Diyordum tam kimseyi tam anlamıyla tanıyamayacağım geldi aklıma :)

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Silmek istediğim mesajlarım var yalan yok... ama bazen de okuyup ne malmisim diyorum iyi oluyor dursun bosver... @angie geçen gün senin sözlüğe yazayım dedim baktım kitli.... sen hayırdır ya...
Kilitlettim. Sözlüğü boş ver, kalbime yaz dhhdhf

• Kalp Gözler
Tepkiler: Aze
Ya sormayin biri var zaten sildirdim mesajlarimi.
Durduk yere bi tavir almalar
Herkesin mesajlarina love atip begeni atip beni sallamamasi sanirsin Monaco prensesi.
Tek bir sorunum yoktu yani gerekte yok
Artik tek bir sorunum olmamasina ragmen beni sallamayislari zaten dokundu bana. Sever sayardimda
Cevresindeki 40 +yaş kankilerinin etkisi altinda kalmisda olabilir bilemedim.

Ya sormayin biri var zaten sildirdim mesajlarimi.
Durduk yere bi tavir almalar
Herkesin mesajlarina love atip begeni atip beni sallamamasi sanirsin Monaco prensesi.
Tek bir sorunum yoktu yani gerekte yok
Artik tek bir sorunum olmamasina ragmen beni sallamayislari zaten dokundu bana. Sever sayardimda
Cevresindeki 40 +yaş kankilerinin etkisi altinda kalmisda olabilir bilemedim.
Allah belalarini versin onlarin emi..
Kardesim! Kardesim beni dinle!
Analar cocuklarini unutup kendi dertlerine dusecekler o an , hesap gunu cehennemin azabi onlara gosterilecek. Bir de daha agir gunah isleyenlere ozel hesaba cekilme olacak. Ve o iki buyuk zor soru ile karsi karsiya kalacaklar. Oyleki onlara gosterilen cehennem azabi ve bu iki yegane sorudan dolayi anneler cocuklarini dusurecek. Aile evladini tanimayacak. Ve diriltilenlere sorulacak;
Neden muhammedin ummeti olmadin ve klaus'dan ne istedin ey faani!

Genelde insanlar iyi şeyler yazdıkları için pişmanlık yaşıyor.
Sonrasında tanışınca, o pişmanlık hissi ağır basıyor, sonrasında mesajını sildirmeye kadar gidiyor.
Uzaktan uzağa herkes iyi güzel çocuklar..

• Kahkaha
Pişman olduklarım olmuştur mutlaka ama asla silmem... Niye silinsin ki o an öyle hissediyorsundur. Silinmemeli...

Barışma ihtimalimin olmaması gerekenlerden sildirdim. Sor bana pişman mıyım? Asla.

Yokkkk asla aklıma bile gelmedi. Sana kızarken bile çok seviyorum. Jfjfjf
Ben de bi şeylere triplenmiştim özür dilerim.... Belki konuşsak çözülürdü...
Gelirsin diye bekledim gelmedin ben geldim doğum gününe yazayım da adımı atayım dedim....

Ben de bi şeylere triplenmiştim özür dilerim.... Belki konuşsak çözülürdü...
Gelirsin diye bekledim gelmedin ben geldim doğum gününe yazayım da adımı atayım dedim....
Ya seni yerim :*
konustuk iste gerisinin önemi yok. Ben alınganlık ettim belki özür dilerim. :*
öyle herkesten silmem.

• sarılma
Geri