Üye sözlüğüne yazdıklarından bir süre sonra pişman olmak

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Boşa samimiyet besleyenler için ağlama duvarı olur bir süre sonra.

Forum tarihinin en iyi konusu bu çocuklar.. yazdıklarınıza dikkat edin.. sonra sildirmek zorunda kalmayın :)

Pişmanlığım yok ya. Bu konuda daha önce de yazdım galiba. İnsanız bazen kavga edebiliriz, kötü olabiliriz, bazen yeri gelir tekrar barışırız.
Hiç silmedim, sileceğimi de düşünmüyorum.

Kime ne yazdıysam hala aynı düşüncelere sahibimdir muhtemelen.
Çünkü çok nadir yazarım.
Yazdığım insanda muhakkak yazmaya değer kıymetli bir kişi olur.

Genelde değer verip sevdiğim insanlara yazarım yazmışımdır..
Hatırladığım kadarıyla çok şükür hiç biriyle aramıza kötü şekilde mesefe koymadık..

Pişman eden insanlar olsa da, yazılanlar yazıda kaldı…..şimdiye kadar silmedim, sileceğimi de sanmıyorum…

Son düzenleme:
Konumu açan kişinin banlı olması beni bir miktar üzüyor..
Nicki silindi :) af çıksa da gelse..
Henüz sözlüğüme yazılanlara cevap vermedim.. hiç silmedim mesajımı, ama benim sözlükten sildiren oldu.. pişman ederim.

Kendimi enayi hissettiğim için bazılarını sildirdim:d Bir dönem gerçekten aslında çok da tanımadığım insanların hayatındaki mutlu gelişmelere sevinip benimle dertleştiği üzücü konuları samimiyetle dinlediğim iyi niyetli bir dönemim vardı. Güzel duygularla iletişim kurduğum insanlar. Eh o da bir dönemdi geldi geçti, anlıyorsun zamanla. (Hala bazı insanlar mevcut çok sevdiğim, sanırım artık onlar değişmez) Bu tarz şeylere hiç önem vermiyorum, sildiririm, benimkinden de sildirebilirler. Fikrimin ve duygumun değiştiği çok insan var ama artık uğraşamam sanırım, bazıları kalabilir öyle. Zaten ben de son demlerimde sayılırım:d

gidin dmden yürüyün
üye sözlüğü ney ya

Geri