Üye sözlüğüne yazdıklarından bir süre sonra pişman olmak

🕒 Konu sahibi 8 saat önce aktifti
İnsan değişken canlı maalesef, kişiler hakkında da zamanla olumlu veya olumsuz şekilde düşünceler değişiyor.
Bazen yazdığımız iyi şeylerden, bazen de kötü şeylerden pişmanlık duyma durumları olabilir.

- iyiyken iyi, kötü olunca geçmiş güzellikleri silmek saçmalık. Duyguların ani değişimine karşı güçlü olmak gerek.

Hem bu hem başka sebeplerden ötürü herkesin sözlüğüne yazmıyorum.

Az önce farkettim başıma gelmiş çok üzüldüm gkfkfk :) Aşırı çocukca geldi ya demekki fiziken büyük olmak beynen çocukca düşünmeye engel değil. Hoşgörü online.

Yetkili olduğum dönemde bütün yazdıklarımı sildim, güzel günlerdi.

Bireylerin yaptıklarına bu kadar takılmayın arkadaşlar...... Tamam canınız sıkılıyor ama bize ne değil mi? Kimsenin keyfinin kahyası biz değiliz. Sa.

Bireylere takılın, yaptıklarına takılıp mana çıkarmayın. Herkes, herkes ile aynı düşünecek diye bir şey yok ; canı istedi yaptı. Banna ne...
nbr?

• Beğen
Tepkiler: f5
Bu konuda hiçbir zaman pişmanlığım olmadı, olmaz da. O gün neyse onu yorumlamışımdır. Güncel yorumlarımı, denk geldikçe ilgili başlıklarda hep revize etmişimdir.

ben şu ana kadar yanılmıyorsam 3 kişinin sözlüğünden yazdıklarımı sildirdim. biri bir sürü kimlikle takılmış sanırım jkds (tebessüm eder) kıps
diğer ikisinde de çok yanılmışım. hele birinde ağır yanılmışım. dursun istemedim açıkçası.ne bileyim.
yanıldığım çok oldu onlara dokunmadım da, ikisini sildirdim.

Geçtiğimiz gün ben de bir kişinin yorumunu sildirdim çünkü görünce mide öz suyum ağzıma geliyordu....

Ama her şey de ben söylemeyeyim canım a aa.
Biraz yorgunum ama iyiyim çş.
Tşk.

benim sözlüğümün ilk mesajını okusanıza, hiçbiri bu kadar acıtamaz.
:(
bu arada insanlar gelir, insanlar gider, insanlar sevilir, insanlardan uzaklaşılır, fikirler değişir, düşünceler değişir bazen olumlu bazen olumsuz... en kötü pişmanlığınız üye sözlüğünüze yazmalarınız olsun be.
en kötü pişmanlığınızı yetkisi olan biri pat diye yok edebilsin.
amin.

Birine ilan-ı aşk edip herkesin içinde olumsuz yanıt almışsam sildiririm... Bunun dışında pişman olmam.

Geri