Üye sözlüğüne yazdıklarından bir süre sonra pişman olmak

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
benim sözlüğümün ilk mesajını okusanıza, hiçbiri bu kadar acıtamaz.
:(
bu arada insanlar gelir, insanlar gider, insanlar sevilir, insanlardan uzaklaşılır, fikirler değişir, düşünceler değişir bazen olumlu bazen olumsuz... en kötü pişmanlığınız üye sözlüğünüze yazmalarınız olsun be.
en kötü pişmanlığınızı yetkisi olan biri pat diye yok edebilsin.
amin.
yorumuma bakmaya geldim, eklenecek bir şey var mı diye ama yok.
bi insan hep mi doğru konuşur...
bu arada ilk mesajını da seviyoruz ya, editletmişti gerçi... bilmiyorum. neyse.

sildirdik gitti. Ama şu kafama takıldı. Rapor Et Butonu neden var.
Anlayan anlamıştır :)
Neyse sildirdik Geçmişten bugune 4. kişiye yazdıklarımızı .

İyisiyle kötüsüyle o an hissediyor olduğunuz şeyler için pişmanlık duymayın çocuklar. Yanlış tercihler hepimiz için var.
İnsanlar değişken canlılar..

Benim hoşuma gidiyor aksine, bakıp bakıp gülüyorum :)
Son pişmanlık neye yarar, her şeyin bedeli var.. dinliyorum ve geçiyor.

pişmanlık değilde yazık diyorum yazık..
yazık şu güzelim yazılarıma sildir gitsin diyorum

hiç olmadım, olanlara da lafım yok ama bazı eylemlerin dışavurumu kendini alçaltmaktan öteye gitmiyor.

Hep o an hissettiğim şeyleri yazdığım için hiç pişmanlık duymadım.
Zaten duygularım yoğun olduğu dönemlerde yazarım..

Cidden işim gücüm yok onu takip edip raporlayacak mıyım hiç benlik değil :))

Şimdiye dek sadece bir kişi için yazdığımı sildirdim. Yanılabiliyorum ben de...

pişmanlık değil de, bir ara burada eğlenememeye başlayınca (ki bu durum hala devam ediyor) yazdıklarımın orada durmasını istemediğim için üye sözlüklerine yazdığım iletileri sildirtmiştim.

Yazdığım o an öyle hissetmişim, güzel düşünmeye sevk etmişler demek ki diyip sildirmedim…
1-2 kişi oldu ama şimdi yalan olmasın…

Son düzenleme:
Bknz,
Bir öncekinde cok sevdiginiz üyenin,üye sözlügünü acmasi..
Önceden sevdiginiz ama simdi günahimi bile vermem dediginiz üyeye evrilmis üyenin, actigi üye sözlük konusunu yöneticilere bildirip, lütfen bu sözlügümü bot acti diye talepte bulunmak.

Lan burasi cok surreal bir yer ya.

şimdi neden üye sözlüğüm olmadığını anlamışsınızdır :)
dipnot:sevdiklerim birkaç kere açtı ama akabinde devam ettirmek istemediğim için kapattım, var olsunlar.

İnsanları bu ortamda tanımak hiç kolay değil ve bazılarını tanıdıkça daha çok severken, bazılarından da uzaklaşabilirsiniz ancak sorun şu ki bu uzaklaşmayı kavgaya dönüştürme çabasında olanlar var yani bir insan eşinden bile ayrılabiliyor, yeri geliyor yirmi yıllık dostluğunu bitiriyor fakat gelin görün ki forumda kavgasız-gürültüsüz bir üye ile arasına mesafe koymayı başaramıyor çünkü mutlaka kan davası gibi saçma sapan bir sürecin içinde buluyorsunuz kendinizi... Forum oyunlarından ya da yorumlar üzerinden, anlamsız sataşma ve aşağılama çabaları başlıyor ki bu durum cidden çocukça bir tavır. Yazdıklarına pişman olmasan bile yazılanlarla tavırlar çelişince, sözlükteki bazı yorumların da anlamını kalmıyor ve bu sebeple yorumları sildirmek yerine, komple sözlüğü sildirmek çok daha mantıklı.
İlk yorumumda da ifade ettiğim üzere sanalda insan tanımak zordur ve tanıdıkça pişmanlık duyulabilir ya da arada çok rahatsız edici bir durum yaşanmıştır.

Sözlükte insan güzel yorumlar okumak istiyor ve kimsenin anlamsız sataşmaları ile uğraşmak ya da iletişimi kestiği / sevmediği bir üyenin yorumlarını görmek zorunda değildir. Sözlük de günlük gibi özel alandır ve bu alanda kimlerin yorumunun kalacağını hem sözlük sahibi hem de yorumcular seçme hakkına sahiptir.

Gecmiste yazdiklarima bakmiyorum cok bos yapmisligim var..

Geri