Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kilitlettim. Sözlüğü boş ver, kalbime yaz dhhdhfSilmek istediğim mesajlarım var yalan yok... ama bazen de okuyup ne malmisim diyorum iyi oluyor dursun bosver... @angie geçen gün senin sözlüğe yazayım dedim baktım kitli.... sen hayırdır ya...
Allah belalarini versin onlarin emi..Ya sormayin biri var zaten sildirdim mesajlarimi.
Durduk yere bi tavir almalar
Herkesin mesajlarina love atip begeni atip beni sallamamasi sanirsin Monaco prensesi.
Tek bir sorunum yoktu yani gerekte yok
Artik tek bir sorunum olmamasina ragmen beni sallamayislari zaten dokundu bana. Sever sayardimda
Cevresindeki 40 +yaş kankilerinin etkisi altinda kalmisda olabilir bilemedim.
Benden silmedin değil mi... Bak sayarım konumdaki mesajlarını....Barışma ihtimalimin olmaması gerekenlerden sildirdim. Sor bana pişman mıyım? Asla.
Yokkkk asla aklıma bile gelmedi. Sana kızarken bile çok seviyorum. JfjfjfBenden silmedin değil mi... Bak sayarım konumdaki mesajlarını....
Ben de bi şeylere triplenmiştim özür dilerim.... Belki konuşsak çözülürdü...Yokkkk asla aklıma bile gelmedi. Sana kızarken bile çok seviyorum. Jfjfjf
Ya seni yerimBen de bi şeylere triplenmiştim özür dilerim.... Belki konuşsak çözülürdü...
Gelirsin diye bekledim gelmedin ben geldim doğum gününe yazayım da adımı atayım dedim....