Üye sözlüğüne yazdıklarından bir süre sonra pişman olmak

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Hiç pişman olmadım çünkü insanları naçizane değerlendirirken sadece bana olan davranışları üzerinden yola çıkmıyorum.
Beni övdüyse iyi,yerdiyse kötü... çok sığ değil mi?
İleride o kişiyi sevmeyebilirim, bu o an ona bahsettiğim düşünceleri sahte kılmaz, orada yazılı kalmasından ötürü de beni rahatsız etmez.

Yazıyor olduğum an, hissettiğim tüm duyguları gerçekçi şekilde yazarım. Her zaman dediğim gibi insanlar ve insan ilişkileri değişkenlik gösterir.
Henüz keşke dediğim bir şey yazmadım kimseye.

ben hiç böyle bi durum yaşamadım ya. o an öyle hissediyorumdur öyle yazmışımdır, şimdi farklı hissediyorum diye niye pişman olma gereksinimi duyayım ki? kanlı bıçaklı falan mı oluyonuz napıyonuz...

En azından yarısının ısmarlama yorum olduğuna yemin edebilirim ama kanıtlayamam.

(Cnm üye sözlüğmü nye yorumlmıyorsn, benm hkkmdki dşncelerni mrk edyrm)

ben hiç böyle bi durum yaşamadım ya. o an öyle hissediyorumdur öyle yazmışımdır, şimdi farklı hissediyorum diye niye pişman olma gereksinimi duyayım ki? kanlı bıçaklı falan mı oluyonuz napıyonuz...
hmmm.

yasıyom bazen. sildiriyom hatta. hatta diyorum ki lanet olsun ben de sana yazdıklarımı sildiriyorum. oralı bile olmuyo.jfldj bu cocuk benim kaderim

Ben de sinirlenip mesaj atmicam diye karar verip, 5 dk sonra amaaan hayata bikere geliyoruz yaz be deyip yaziyorum. Sonra bilin bakalim kim pisman oluyor..

Nasıl bir olay bu, yazdıklarınız sürekli beyninizde dönüp duruyor mu?
Ben yazdığımı bile unuturum...

Geri