Üye sözlüğüne yazdıklarından bir süre sonra pişman olmak

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
İnsanları bu ortamda tanımak hiç kolay değil ve bazılarını tanıdıkça daha çok severken, bazılarından da uzaklaşabilirsiniz ancak sorun şu ki bu uzaklaşmayı kavgaya dönüştürme çabasında olanlar var yani bir insan eşinden bile ayrılabiliyor, yeri geliyor yirmi yıllık dostluğunu bitiriyor fakat gelin görün ki forumda kavgasız-gürültüsüz bir üye ile arasına mesafe koymayı başaramıyor çünkü mutlaka kan davası gibi saçma sapan bir sürecin içinde buluyorsunuz kendinizi... Forum oyunlarından ya da yorumlar üzerinden, anlamsız sataşma ve aşağılama çabaları başlıyor ki bu durum cidden çocukça bir tavır.

Yazdıklarına pişman olmasan bile yazılanlarla tavırlar çelişince, sözlükteki bazı yorumların da anlamını kalmıyor ve bu sebeple yorumları sildirmek yerine, komple sözlüğü sildirmek çok daha mantıklı.

Az ve Öz yorum yaparım.Dert yok tasa yok :)

hisler yerine görüşler yazılırsa pişmanlık doğmaz.

Hislerimi yazmayı tercih ediyorum..
Sonrasında pişmanlık hissetmiyorum.. o an hislerim neyse onu yazarım. arada dönüp okuyunca daha vicdanlı davranmamı sağlıyor....vay be zamanın da nasıl sevmişim diyorum.. bilenmiyorum..

Sonrasında pişmanlık hissetmiyorum.. o an hislerim neyse onu yazarım. arada dönüp okuyunca daha vicdanlı davranmamı sağlıyor....vay be zamanın da nasıl sevmişim diyorum.. bilenmiyorum..
böyle olgun bir insan değilim fakat bakış açını beğendim...

Eskiden sevdiğim şuan muhatap olmadığım çok az üye var lakin her ne kadar kırgın olsamda geçmişte yazdıklarımı şuan ki durumu baz alarak sildirmem.
Kırıp dökmeye parçalamaya gerek yok baktınız kırıp kırılıyorsunuz uzaklaşmak en güzeli...
Kavga hoş değil...
Allah herkesin gönlüne göre versin...

Son düzenleme:
Ben değil sen kaybettin APTAL diye noktalamıştır.. NETTT..(tartışmasız öyle yani)

Üye sözlüğünde yazdığım arkadaşın belirgin özelliğini yazıyorum. Öne çıkarttığı yanını. Bu bakımdan aram açılsa da duygu patlaması şeyler yazmadığım için pişmanlık duymuyorum. O kişiyle uzaklaşsak bile aynı özellikleri sabit ve onu ifade ediyor.
Yani şu da var ben ilk nasıl tanıdıysam birisini öyle devam ediyor genelde. Sevmediysem sevmiyorum seviyormuş muş miş yapmıyorum. Böyle ortamlarda İnsanlarla çok yüz göz olmuyorum çünkü.. Ne yazdıysam sittin sene kalabilir yani. Sorun yok )

Umarım benimkine yazan kimse pişman olmamıştır.
Ben yazdıklarımdan pişman değilim, yazmadıklarımdan...
:D

Yazdıklarımı bırakın da üye sözlüğünü açtığım kadroya bakın.. pişmanım hem de çok ahah.
Aze, Psinoza, kamil0923, Nicomedia, GÜLARZU :) şampiyonlar ligi grubu gibi.
Asıl pişmanlığım bir foruma hoş geldin konusu, bir de doğum günü konusu var açtığım ahah.

Geri