Üye sözlüğüne yazdıklarından bir süre sonra pişman olmak

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Pişman olman yazdıklarımdan, ben kendi sözlüğüme yazılan kötü yorumları dahi sildirmiyorum.
Uğraşamam.

Kafam güzelken yazdıklarımı saymazsam sanırım kimseyi incitmemişimdir. Aksi bir durum da yine umrumda değil hani.

Son düzenleme:
acaba editleyerek tartışmaya girsem mi diye düşünmekteyim çünkü böyle pişkinliklere gelemiyorum ciddi işsizler ya girip onu kontrol etmiş :d @Alper bey beni konudan uzaklaştırın gkfkfkf :d

Anna çok net konuşuyor kime konu açıp pişman oldu acaba?

Bazı arkadaşların konuyu anlamamış olması ne güzel. Duyguların değişken olduğundan bahsettik hâlbuki. İyi veya kötü yazdığın şeyin arkasında durmak önemli, çünkü aldığın her kararın tekrar değişme ihtimali çok yüksek.
Duyguları anlık yaşamak en güzeli, ben seviyor olduğumda da sevmiyor olduğumda da söylerim.
- şeytan sakal

bugüne kadar kimler pişman oldu el kaldırsın bakalım kaç kişiler görelim

asla yaptıklarımdan pişman olmadım hala aklım yapmadıklarımdan . neden yazdıklarımdan yada yaptıklarımdan pişman olayım sonucta yazan ve yapan benim

Kafasi guzel bunun. Yuzlerce kilometreden tanirim malimi.:D
Bana .... dedi Bahtiyar seninle aynı kaderi yaşıyorum ahahahahah.
... diye birini tanıyorum diye inkar etti sonra. Neyse arkadaşımız sonuçta yermeyeceğim. .d

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bana .... dedi Bahtiyar seninle aynı kaderi yaşıyorum ahahahahah.
Büşra diye birini tanıyorum diye inkar etti sonra. Neyse arkadaşımız sonuçta yermeyeceğim. .d

Bana uzun süre Bade diyip durdu. Az daha sövmeye kadar varacaktı iş hani.:D

Moderatör tarafında düzenlendi:
15 temmuz milad kabul edilir. Öncesinde yazılanlardan sorunlu tutulmazsiniz. Sonuçta kandirilmak diye savunma şekli var.

@Run peki bu konuyu benim sözlük konumu açtıktan sonra açmana ne demeli? kjahdskajh
Son pişmanlık fayda etmez hacım.

Geri