Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kadin bir uyeye yazsam araya need girermi acaba diye F5 cekip kontrol ediyorum. Hizlica yazip enter'liyorum. Ust post'a bir bakiyorum need yine nah cekmis "gec kaldin" diye.
muhabbetimiz yok hiç ama telegram grup zamanları telefonlarını çaldırıp az oyunlarını bozmadık…. sonra bana bi yükselmişti ve ben de sinirlenmiştim…. sebebi neydi hiç hatırlamıyorüm.
Hatirliyorum ama hic tanismadigimiz yada konusmadigimiz icin direkt beni kizdiricak bir sey yazmistin muhabbetin ortasinda ona kizmistim.
Ama sohbeti hatirlamiyorum , hakkini helal et , biraz ayarim yoktur benim sinirlenince.