Raskolnikov
Gümüş Üye
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yahu o da laf mi adamlar lavabo bataryalarina kadar ediyorlardi. Ne kadar pislik insanlar var bilemezsin.. lavabo bataryasinda ne isi var ama degil mi?askerde sıçılan en masum yer pisuvar bence... neler duyduk, duymaz olaydık. aman aman sakın askerlik anılarına kadar gitmesin konu. yok mu güzel bi konu arkadaşlar, içimiz dışımız bir oldu bugün sjhjhs.![]()
vs. kısmı çer çöp ıvır zıvır ne varsa olabilir de abi pamuk neden belirtilmiş anlamadım. @aegishjalmur pamuk nerede kullanılıyor lan abdestin kaçmasın diye pamuk mu tıkıyorsun mesela? djfjgPamuk yine belirtilmiş peki ya ..vs
Ben en çok vs yi merak ettim. İnsanın aklına fil kulağından engelli otoparkı tabelasına kadar her şey geliyor
Tuvalet pamuğu, Kabızlar için olabilir. İş bittiğinde batikona batırıp pansuman yapılması için.vs. kısmı çer çöp ıvır zıvır ne varsa olabilir de abi pamuk neden belirtilmiş anlamadım. @aegishjalmur pamuk nerede kullanılıyor lan abdestin kaçmasın diye pamuk mu tıkıyorsun mesela? djfjg
Biriktirip tursusunu kurmuyoruz herhalde, amaç daha sonra büyük maliyetleri önlemek. Tesisat ile ilgili bir konu bu. İyi bir tesisat yoksa sonra uğraşıyorsunuz. Ayrıca tuvaletteki çöp kutusuna poset takıyoruz ve belli aralıklarla yıkanıyor. İğrenecek bir durum yok.Kıçını sildigi kağıtları, tuvalette bir kovada biriktirmek ruh hastalığıdır.
"tuvaletlerimiz temiz ve batikonludur."Tuvalet pamuğu, Kabızlar için olabilir. İş bittiğinde batikona batırıp pansuman yapılması için.
bence kesin öyle

sjshdhd hayal ettim de...."tuvaletlerimiz temiz ve batikonludur."
yalnız bostancı/kadıköy bitmiş, herkes çöp kovacı. @Melodram aşabileceğiz di mi bunu gerçekten... ayrıca yeni bir profil fotoğrafı oluşturma fikri, çık aklımdan djfjg
![]()

Sanki plesk'e yer açmak için sıkışık oturtmuşsun fotoşokunusjshdhd hayal ettim de....
Ekli dosyayı görüntüle 58719
*fotoşok yeteneğim için özür dilerim, her şey de iyi olursam size bi şey kalmaz...
VE EVET AŞICAZ.