Tuvalet kağıdını klozete atanlar vs çöp kovasına atanlar

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
askerde sıçılan en masum yer pisuvar bence... neler duyduk, duymaz olaydık. aman aman sakın askerlik anılarına kadar gitmesin konu. yok mu güzel bi konu arkadaşlar, içimiz dışımız bir oldu bugün sjhjhs. :(
Yahu o da laf mi adamlar lavabo bataryalarina kadar ediyorlardi. Ne kadar pislik insanlar var bilemezsin.. lavabo bataryasinda ne isi var ama degil mi?

Pamuk yine belirtilmiş peki ya ..vs
Ben en çok vs yi merak ettim. İnsanın aklına fil kulağından engelli otoparkı tabelasına kadar her şey geliyor
vs. kısmı çer çöp ıvır zıvır ne varsa olabilir de abi pamuk neden belirtilmiş anlamadım. @aegishjalmur pamuk nerede kullanılıyor lan abdestin kaçmasın diye pamuk mu tıkıyorsun mesela? djfjg

kim hortlattı lan bu konuyu....
*raskoymuş, hain rasko. beklemezdik bunu senden. tuvalette forumun aklımıza gelmesi durumunu aşıcaz...

bu arada pamuk dediği şey tampon olabilir, sadece tahmin. ölüleri son kez bi klozete oturtalım demiyolarsa...

Bu konuya sekiz sayfa yazacak ne bulmuş olabilirler diye düşünmeden edemedim. :)

vs. kısmı çer çöp ıvır zıvır ne varsa olabilir de abi pamuk neden belirtilmiş anlamadım. @aegishjalmur pamuk nerede kullanılıyor lan abdestin kaçmasın diye pamuk mu tıkıyorsun mesela? djfjg
Tuvalet pamuğu, Kabızlar için olabilir. İş bittiğinde batikona batırıp pansuman yapılması için.
bence kesin öyle

Kıçını sildigi kağıtları, tuvalette bir kovada biriktirmek ruh hastalığıdır.
Biriktirip tursusunu kurmuyoruz herhalde, amaç daha sonra büyük maliyetleri önlemek. Tesisat ile ilgili bir konu bu. İyi bir tesisat yoksa sonra uğraşıyorsunuz. Ayrıca tuvaletteki çöp kutusuna poset takıyoruz ve belli aralıklarla yıkanıyor. İğrenecek bir durum yok.

Bir topluluk bir seyi yapıyorsa emin ol ki kesinlikle tecrübedendir. Kimse kafasına göre tuvalet tıkanmasın diye hayal ürünü bir şeye inanmaz.

Tuvalet pamuğu, Kabızlar için olabilir. İş bittiğinde batikona batırıp pansuman yapılması için.
bence kesin öyle
"tuvaletlerimiz temiz ve batikonludur."

yalnız bostancı/kadıköy bitmiş, herkes çöp kovacı. @Melodram aşabileceğiz di mi bunu gerçekten... ayrıca yeni bir profil fotoğrafı oluşturma fikri, çık aklımdan djfjg

"tuvaletlerimiz temiz ve batikonludur."

yalnız bostancı/kadıköy bitmiş, herkes çöp kovacı. @Melodram aşabileceğiz di mi bunu gerçekten... ayrıca yeni bir profil fotoğrafı oluşturma fikri, çık aklımdan djfjg

sjshdhd hayal ettim de....
Screenshot_20220504-180015.jpg

*fotoşok yeteneğim için özür dilerim, her şey de iyi olursam size bi şey kalmaz...

VE EVET AŞICAZ.

bayram ziyaretlerinde bu hususu sorar mısınız lütfen. araştırmamız geniş çaplı olsun.

cöp kovasina niye atiliyor anlamadim ki

juju'nun hindistan'da yaşanan dışkı savaşı festivali konusuyla başlayan o süreç... bu konu, amber heard'ın yatağa sıçması mevzusu, pucca'nın açıkladığı dubaili iş adamlarını ağzına sıçırtan fenomenler mevzusu, gündemimiz bi aydır boktan. en son böyle bi gündemi şişli etfal'de ayaküstü dışkılayan teyze dönemlerinde yaşamıştık.

Anket açılmalı bu konuya

tuvalete atıyorum
çöp kovasına atıyorum

diye

engel listemi güncellemem lazım .s .d çıkan sonuclara göre

Neyse en azindan boyle konular acildikca insanin hala yasiyoruz bakin umudu artiyor. Iyi yonden bakalim..

Kurutup tekrar kullanın, bu pahalılıkta biraz rahatlarsınız.

Geri