Tuvalet kağıdını klozete atanlar vs çöp kovasına atanlar

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Yasadiginiz binalarin yasi cok fazlaysa, o borularin egiminin bile ne hale geldigini bilmiyorsunuz. Malesef, tuvalete atilan tuvalet kagitlari bile tikanikliga neden olabiliyor. Tuvaletin nasil bir binada olduguna gore cevabim degisir benim .p

Başıma bir şey gelmeyecekse eğer ben de çöpe atanlardanım. Bugüne dek hep çöpe attım. Klozete atanlara da lanet okudum. Yarabelalemin affetsin.

Çöp kovasında yer kalmayınca ne yapalım, yere mi atalim kdhsk

forumun yarısı çöp kovasına atıomus poklu tuvalet kagidini .s

Ben direkt klozete atıyorum. Çöp kutusu kapağına dokunamam kusura bakmayın.
ayrıca klozete bırakılan cumhuriyet sucuğu tıkamıyor da suda eriyen kağıt mı tıkıyor?
atın gitsin hiçbir şey olmaz.
birader bana iki kangal cumhuriyet sucuğuna denk tutarda borcun var bu konudan kalma

resmen attığım twit yüzünden tazminat ödemeye mahkum edildim şuan. kesin yollayın abi faturayı, zincirlerimden başka ne kaldı ki zaten.
ben sana sucukları yollayayım sen bana parasını yolla, yine insanlığım tuttu. kargo ücreti senden tabii, o kadar tutmadı...

ben sana sucukları yollayayım sen bana parasını yolla, yine insanlığım tuttu. kargo ücreti senden tabii, o kadar tutmadı...
keşke havuç dilim baklavaya benzetseydim, (çünkü o da sucuk gibi uyuyor bu tarife) canım tatlı çekiyor şuan.
yolla abi kahvaltıda sucuklu yumurta yapar yerim ben

yahu tuvalet konusunu nasil kangala sucuga bagladiniz
TAKIP EDEMIYORUM SIZI

forumun yarısı çöp kovasına atıomus poklu tuvalet kagidini .s

böyle yazinca aklima geldide
köylerde eski tuvalet usülü disarda evin arkatarafinda bi yerde pok kuyusu kazilmis tuvaleti olanlar cöpe atmak zorunda galiba
köyde yer altindan akip giden kanal yokki

ya reiz akıl işi mi şimdi bu poklu mendili selpagi herneyse artik çöp kovasina atip orda biriktirip sonra disari cikarken eline alip laylaylay salina salina gidip çöp konteynirina atmak bu kafa yapisi cok degisik bi kafa yapisi ifla olamaz hicbir zaman öykk

elinde 1 kilo poklu mendilli çöp poşetini gören komşu seni bide lafa tutar sokakta oyoyoyoy hemen kosarak ışık hiziyla atip geri eve kacmak lazim

Geri