Melodram
Platin Üye
tabii canım, ayağı içeri girmiştir tek bacak ıslak çıkınca anlamışsındır ne dikizi...ev arkadaşım bu. merak etmeyin dikizlemiyorum adamı. : /
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
tabii canım, ayağı içeri girmiştir tek bacak ıslak çıkınca anlamışsındır ne dikizi...ev arkadaşım bu. merak etmeyin dikizlemiyorum adamı. : /
çöpten ekmek toplayan insanlar var diyerek de yılın duyarını kasayım mı abiYılın konusu lan bu resmen. Anket aç oylayalım @Plesk bu artık beka meselesi. Forum ikiye bölünebilir.
Ben o duyarı kastım yukarda bi yerde. Geç kaldın.çöpten ekmek toplayan insanlar var diyerek de yılın duyarını kasayım mı abi
dünya biz gibi duyarlı insanlar sayesinde dönüyorBen o duyarı kastım yukarda bi yerde. Geç kaldın.
Amaç atığın dogaya karışması. İnan suya atmak çok daha hızlı bir yok oluş sağlar ve bu çevreci bir tavır. Çöp kovasina konan poşet bile çevre sorunu.Çöpten yiyecek toplayan adamlar Tayyip oy vereceğim diyor @climax
Bence yiyecek değil ama boklu tuvalet kağıdı atılır çöpe..
Ben çöp kutusuna atıyorum, ve hâlâ kafam karışık. Beni ikna et, g*t yıkama ve kurulama konusunda beni ikna ettin ama bu konuda değil..
Klozetciler.. toplaşın. "Çöp kovasına atılmayacak ise o kova niye var orada" sorusu ile geliyor karşı taraf ve gerçekten kararsız seçmeni etkiliyor. Ortak cevap vermek lazım. Ben Orkid diyelim derim.