Tuvalet kağıdını klozete atanlar vs çöp kovasına atanlar

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
abi beni de çektin konuya... mecbur taraf olcam

çoğunluk tuvalete atılması yönünde. çöp kovasına atan 2 kişi falan. allah onları ıslah etsin.

bu çöp kovasına atanlar ile lavaboya kusanlar aynı kişi yüksek ihtimal.

çöp kovasına atıyorum.

Bu nedir yaa geliyorum s.çma konusu gidiyorum kusma konusuu
Plesk gündemi değiştir daha farklı bişiler konışalım xd ama saçma olsun ajsnxxd

@climax abi bakıyorum ölümcül savunma yapıyorsun, boklu kağıdı tuvalete atanlara alıntılar, beğeniler, gülücükler.. işte aradığım ve sevdiğim mücadele, insan inandığı şeyler uğruna savaşmalı..
Tebrikler doktorum, ama hâlâ kafam karışık..

yalnız ben tuvalete gidicem şu an, bilim kurulu eşlik edecek diye endişeliyim...
anlık atmam zorlamayın.

"ANLIK" konusuna klozete atılmış tuvalet kağıdı koyma fikri... Çık aklımdan..

bakın yine kafam karıştı, hahahah'ın argümanından sonra her an çöp kovası saflarına geçebilirim

Klozetciler.. toplaşın. "Çöp kovasına atılmayacak ise o kova niye var orada" sorusu ile geliyor karşı taraf ve gerçekten kararsız seçmeni etkiliyor. Ortak cevap vermek lazım. Ben Orkid diyelim derim.

Çöpten yiyecek toplayan adamlar Tayyip oy vereceğim diyor @climax
Bence yiyecek değil ama boklu tuvalet kağıdı atılır çöpe..
Ben çöp kutusuna atıyorum, ve hâlâ kafam karışık. Beni ikna et, g*t yıkama ve kurulama konusunda beni ikna ettin ama bu konuda değil..

Çöpten yiyecek toplayan adamlar Tayyip oy vereceğim diyor @climax
Bence yiyecek değil ama boklu tuvalet kağıdı atılır çöpe..
Ben çöp kutusuna atıyorum, ve hâlâ kafam karışık. Beni ikna et, g*t yıkama ve kurulama konusunda beni ikna ettin ama bu konuda değil..
Amaç atığın dogaya karışması. İnan suya atmak çok daha hızlı bir yok oluş sağlar ve bu çevreci bir tavır. Çöp kovasina konan poşet bile çevre sorunu.

Seni çöpe atacağım poşete yazık derken bahsi geçen poşet de budur.

İkna oldun mu?

Klozetciler.. toplaşın. "Çöp kovasına atılmayacak ise o kova niye var orada" sorusu ile geliyor karşı taraf ve gerçekten kararsız seçmeni etkiliyor. Ortak cevap vermek lazım. Ben Orkid diyelim derim.

ped atılabilir. biten tuvalet kağıdının rulosu atılabilir. lavabo ile aynı yerde tuvalet olduğuna göre elimizi yıkadık peçeteyi nereye atacağız. gerçi bu plesk onu da lavabonun içine atıyordur.

Geri