Sözlük Türkiye`deki insanların gurbetçilere öfkesi

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Mert Bey yıllarca gurbette değil de Türkiye de çalışmış olsaydınız o her şeyinizi yine alabilecek miydiniz?

hayir alamazdim

öyle bi diyorsunuzki sanki gurbetciler türk deyil gürbetcilerin türkiyeye hic faydasi olmadi zarari oldu gibi

hayir alamazdim

öyle bi diyorsunuzki sanki gurbetciler türk deyil gürbetcilerin türkiyeye hic faydasi olmadi zarari oldu gibi
Dayı aklımıza zararın var senin şu an. Bak dobra dobra konuşuyorum seninle. Ya proje falan mısın sen? X çık ortaya bossum tamam güldük eğlendik. Sabır testinden geçmişizdir bence. İyi insanlar olduk biz artık bak. Ce eee.. Hanimiş minnoş mrt abiş hanimişş... Ben az önce Şirin Baba'yı gördüm X o derece iyiyim. Projeyi sonlandır artık yalvarırım.

hayir alamazdim

E alamazdınız madem, neden hala saçma şeyleri savunuyorsunuz? İlk 20 ki bu sene 21 olduk ekonomi arasinda olmamız, halkın alım gücü olduğu anlamına gelmiyor. Alım gücü olan kesimin kimler olduğu belli.

Evet zararı oldu bence. Almanya da Türkiye'de ki suriyeliler gibi yaşıyorsunuz. Sizin yüzünüzden yurtdışına çıktığımızda türküz diyemiyoruz. Yuzbinlerce hak eden insanın gitmesi gereken ülkelere sizin gitmiş olmanız zoruma gidiyor sadece.

YA DELİSİN SEEEEENNNN :D

bak akil ermeyince insan fikir edemez

bakirköy deyip dalga gectigin o hastane olmasa otur hasta olan insanlarin hali ne olurdu hic düsündünmü

ALLAH kimseyi hastane kapilarinda süründürmesin hastanenin yoklugunuda göstermesin

• Beğen
Tepkiler: ne
yahu ben anladim sizler türkiye düsmanisiniz

öfkelenmeyin canlarim

Ekli dosyalar

• 547987_3512229692308_1707726671_n.jpg
    547987_3512229692308_1707726671_n.jpg
    17.8 KB · Görüntüleme: 9
Dur yav hemen insan alkolik mi oluyor bir kasa bira alınca. Evde hatır bekliyor, misafir geliyor, bahçede çalışınca çok iyi geliyor, ....
Haa bende oturup bir anda içiyor sarhoş oluyorsun zannettim di

yahu ben anladim sizler türkiye düsmanisiniz

öfkelenmeyin canlarim
Mrt, senin gibi dost olduktan sonra ayrıca Türkiye düşmanına gerek yok canım. Seviyoruz diye memleketi rezil ettiniz, keşke sevmeseniz yav.

E alamazdınız madem, neden hala saçma şeyleri savunuyorsunuz? İlk 20 ki bu sene 21 olduk ekonomi arasinda olmamız, halkın alım gücü olduğu anlamına gelmiyor. Alım gücü olan kesimin kimler olduğu belli.

Evet zararı oldu bence. Almanya da Türkiye'de ki suriyeliler gibi yaşıyorsunuz. Sizin yüzünüzden yurtdışına çıktığımızda türküz diyemiyoruz. Yuzbinlerce hak eden insanın gitmesi gereken ülkelere sizin gitmiş olmanız zoruma gidiyor sadece.
Ah @Hatem ah çok iyi tanıyorum bunları. Burada da hep bunların yaptıklarını temizlemekle kendimize vakit ayıramıyoruz. Gittiği yeri kendisine benzetmeye çalışan bir kaç nadir toplumlardan biriyiz.

alkoluk deyilim sarhosda olmam günde bir iki bardak iciyom gibimi
Yooo hiçte öyle değil. Bak mesela dün düğünde sadece bit kadeh rakı aldım. Bu bana yeter. Hafta sonu mangal yaparsam misafirlerle beraber götürürüm bir kaç bira. Sen anlamazsın bu işleri. Alkol hakkında sıfır bilgi ile, sadece dini inanç ile alakalı uyduruk bilgilerle fazla bir yol alamazsın.
Herkes içmeyi beceremez Mrt.

Yooo hiçte öyle değil. Bak mesela dün düğünde sadece bit kadeh rakı aldım. Bu bana yeter. Hafta sonu mangal yaparsam misafirlerle beraber götürürüm bir kaç bira. Sen anlamazsın bu işleri. Alkol hakkında sıfır bilgi ile, sadece dini inanç ile alakalı uyduruk bilgilerle fazla bir yol alamazsın.
Herkes içmeyi beceremez Mrt.

haklisin ben beceremiyom icmeyi pek beceriksizim

bak akil ermeyince insan fikir edemez

bakirköy deyip dalga gectigin o hastane olmasa otur hasta olan insanlarin hali ne olurdu hic düsündünmü

ALLAH kimseyi hastane kapilarinda süründürmesin hastanenin yoklugunuda göstermesin
Düşünmeme gerek yok hissettiriyorsun hamdolsun.

Geri