Sözlük Türkiye`deki insanların gurbetçilere öfkesi

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
O "kötü" Almanya'da, "az para kazanılan" Almanya'da sen tomar tomar para biriktirebiliyorsun ve hala konuşuyorsun. Öbür dünyada sen yandın vallahi.
Ya ne diyor adam Türkiye yi özledim diyor hain adam

Sıradaki ban melnura gelsin..

O "kötü" Almanya'da, "az para kazanılan" Almanya'da sen tomar tomar para biriktirebiliyorsun ve hala konuşuyorsun. Öbür dünyada sen yandın vallahi.
Hem sen Almanyadasın da ne oluyor takacağın takıyı düşünüyorsun. Cimri

Neyse abi ben 50 tl’ ye biramı içip ülkemin kıymetini bilip şükredeyim içtiğim biraya.

image.jpg

birde herseferinde türist diye kazikliyorlar yahu birde fakirim diye zir zir agliyorlar
Doğru ama sen bir türistsin... TÜRİST. Yani şu türü her yerde bulamayız. Turnusola bansak sıvıyı heyheylendirirsin sen. Allah canımı alsın bayıra karşı yatırıp tırmalayıp kaşımak istiyorum seni şu an dayı askldjaslişkjdialşkj Allah kahretmesin sinirlerim zıpladı ya şislajdişlaskdişlasd

Hem sen Almanyadasın da ne oluyor takacağın takıyı düşünüyorsun. Cimri
Tabii, para kolay mı kazanılıyor? Haftaya cuma bir düğün daha var. Yav bu düğünlerden hem €'larım gidiyor hem de grlecek ay yapacağımız bur haftalık bisiklet turuna hazırlanmaya vakit bulamıyorum aldkfjklö. Geçen hafta ilk defa bir tur yaptım ve iki gün popo ancsk düzeldi. Böyle giderse hiç antraman yapmadan tur başlayacak ve olan benim oraya olacak lsjfhllgh

Tabii, para kolay mı kazanılıyor? Haftaya cuma bir düğün daha var. Yav bu düğünlerden hem €'larım gidiyor hem de grlecek ay yapacağımız bur haftalık bisiklet turuna hazırlanmaya vakit bulamıyorum aldkfjklö. Geçen hafta ilk defa bir tur yaptım ve iki gün popo ancsk düzeldi. Böyle giderse hiç antraman yapmadan tur başlayacak ve olan benim oraya olacak lsjfhllgh
Mrt abi sana yardım eder ağlama : D

Allaha şükür ülkemiz şahlanıyor.

ista bak bende aslinda sadece bunu söylüyorum
ama sizler zorla beni farkli yere götürüyonuz

istanbulluymusun tv ac istanbulun fetihin 569 yil dönemini izle
yada hazir istanbuldayken git oraya heyacani sende yasa

Almancı asgari ücretle lanetledigi gurbet elinde 830 bira aliyor. Burada asgari ücret alsa 150 bira alamaz. 5.5 kat daha pahalı burada özlediği tezek kokulu köyü.

Sonra vik vik. Terbiyesiz seni.

3,30 angebot gelmis rewe 16 kasa aldim normalinde 5euronun üzerinde volvic

ukrayna rus savasindan dolayisi almanyada cikolatalar pahalandi bazi raflarda cikolata eksikligi var nedeni cikolatanin icinde olan ay cicek yagi

bu nedenden size bu sene cikolata yok bu sene türkiyede pismaniyeyle idare edin

Geri