Sözlük Türkiye`deki insanların gurbetçilere öfkesi

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
HDP il baskanligina adayligini koydu.
Hadi bakalim.

@Mrt neden kızdın arkadaşa? Katolik'de inandığın tanrının dinine ait. Hiristiyanlık da hak din demi?
Yoksa sadece laftamı hak din?

neden zirt birt dinime comak sokmaya calisiyorsunuz
bakin ben sizin dinsizliginize hic karisiyormuyum
yapmayin canim herkesin dini kendine

• Beğen
Tepkiler: ne
yav şükredin en azından ülkenizdesiniz burada şartlar çok kötü aptallığı ile konuşmuyorsa, cli hocamın dediği gibi içerisinde yaşamadığı yönetime hayransa öfkelenir insanlar. yoksa bize ne.

neden zirt birt dinime comak sokmaya calisiyorsunuz
bakin ben sizin dinsizliginize hic karisiyormuyum
yapmayin canim herkesin dini kendine
Nereden biliyorsun dinsiz olduklarını?
Sonra bak ben sizin dinsizliğinize bir şey diyormuyum diyorsun. Çok önyargılısın. Dediklerinin arasında kesin vardır dinsiz ama herkes için doğru değil dediklerin.

Şunların yalandan “memleket hasreti” söylemini duyunca hep tiksinerek gülüyorum. Sanırsın Nazım Hikmet gibi sürgünde : ddd

Ne bilim abi, hem almansın hem alkol tüketiyorsun.. .( sanki türk kızlarını etkilemek için türkiyeyi övüyormuşsun gibi geldi bana…

birkeredaha söyleyim
BEN TÜRKÜM BEN TÜRKÜM BEN TÜRKÜM BEN TÜRKÜM
sizler gibi sahte türk deyilim olmadim olamamda
ben ic anadolunun bagrindan gelen öz ve öz TÜRKÜM

sizler türk deyilseniz ben napim
tabiki dünayanin cogu yerinde oldugu gibi türkiyedede sizin gibi türk olmayanlar yasiyor saygi duyarim yasayin türkiye bütün insanlara ve insanliga acikdir canim

Fark ettinizmi forumdaki gurbetçi kardeşlerimiz ölü taklidi yapıyor Mrt bey hariç oyş

birkeredaha söyleyim

tabiki dünayanin cogu yerinde oldugu gibi türkiyedede sizin gibi türk olmayanlar yasiyor saygi duyarim yasayin türkiye bütün insanlara ve insanliga acikdir canim
Ne anadolusu abi münihte doğmuşsun .( sen dedin deden göç etmiş almanyaya diye… senin memleket münşen .(

birkeredaha söyleyim

5 oldu alüminyum.

Nereden biliyorsun dinsiz olduklarını?
Sonra bak ben sizin dinsizliğinize bir şey diyormuyum diyorsun. Çok önyargılısın. Dediklerinin arasında kesin vardır dinsiz ama herkes için doğru değil dediklerin.
Konu siyasi ama sizde adamın düşünce ve inançlarına kadar gittiniz. Esas konuşulması gereken şey başka sizden büyük birine fazla ileri gidiyorsunuz. Hiç bişeyiniz yoksa saygınız olsun kendinizden büyüğünüze. Adamın dinine kadar dil uzatmayın.

@melnur sen nerden biliyorsun adamın dinsiz olduğunu farklı görüşleriniz olabilir ama yok hasta yok dinsiz abartmayın çizgiyi aşmayın bi kere de ya

Konu siyasi ama sizde adamın düşünce ve inançlarına kadar gittiniz. Esas konuşulması gereken şey başka sizden büyük birine fazla ileri gidiyorsunuz. Hiç bişeyiniz yoksa saygınız olsun kendinizden büyüğünüze. Adamın dinine kadar dil uzatmayın.
Hiçte öyle değil, kendisi önüne geleni genelleştirip dinsiz, Türkiye düşmanı yapıyor, Türk değilsiniz, ...... diyor. Katolikmisin sorusuna da kızıyor.
Ona her şey serbest ama bize yasak slfkjdh

Hiçte öyle değil, kendisi önüne geleni genelleştirip dinsiz, Türkiye düşmanı yapıyor, Türk değilsiniz, ...... diyor. Katolikmisin sorusuna da kızıyor.
Ona her şey serbest ama bize yasak slfkjdh
Delirttiniz adamı el birliği ile delirttiniz napsın Sjsjsj

Saygı hak edene gösterilir. Konu ideoloji, dini, siyasi falan değil artık. Alenen insanların akıllarıyla oynuyorlar neden anlamak istemiyorsunuz?

"Ben kaçtım kurtardım kendimi siz yanın orada fakirler"

Neyse ben kendimi "saygı çerçevesinde" azat ediyorum bu muhterem ve yararlı konudan. Sabırlar.

Ben kimseye dinsiz demedim Serçe? Ne aldın bu havada? Gene birisi mi kızdırdı seni?
Saçmalama gayet keyfim yerinde sen çok gereksiz yerlere giriyorsun ibanın da ailesinden örnek verdin kırdın adamı var bu sende yani

Geri