Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ne bilim abi, hem almansın hem alkol tüketiyorsun.. .( sanki türk kızlarını etkilemek için türkiyeyi övüyormuşsun gibi geldi bana…icki icmiyorum diye katolikmi olmaliyim
sence alkol kullanmayanlar sadece müslümanlarmi
Nereden biliyorsun dinsiz olduklarını?neden zirt birt dinime comak sokmaya calisiyorsunuz
bakin ben sizin dinsizliginize hic karisiyormuyum
yapmayin canim herkesin dini kendine
Ne bilim abi, hem almansın hem alkol tüketiyorsun.. .( sanki türk kızlarını etkilemek için türkiyeyi övüyormuşsun gibi geldi bana…
Ne anadolusu abi münihte doğmuşsun .( sen dedin deden göç etmiş almanyaya diye… senin memleket münşen .(birkeredaha söyleyim
BEN TÜRKÜM BEN TÜRKÜM BEN TÜRKÜM BEN TÜRKÜM
sizler gibi sahte türk deyilim olmadim olamamda
ben ic anadolunun bagrindan gelen öz ve öz TÜRKÜM
sizler türk deyilseniz ben napim
tabiki dünayanin cogu yerinde oldugu gibi türkiyedede sizin gibi türk olmayanlar yasiyor saygi duyarim yasayin türkiye bütün insanlara ve insanliga acikdir canim
5 oldu alüminyum.birkeredaha söyleyim
BEN TÜRKÜM BEN TÜRKÜM BEN TÜRKÜM BEN TÜRKÜM
sizler gibi sahte türk deyilim olmadim olamamda
ben ic anadolunun bagrindan gelen öz ve öz TÜRKÜM
sizler türk deyilseniz ben napim
tabiki dünayanin cogu yerinde oldugu gibi türkiyedede sizin gibi türk olmayanlar yasiyor saygi duyarim yasayin türkiye bütün insanlara ve insanliga acikdir canim
“Selam aeg abi. Biss doçlanttan geliyosss, brekdans yapçass” Türkçe’siyle konuşuyordur kesin : dddNe anadolusu abi münihte doğmuşsun .( sen dedin deden göç etmiş almanyaya diye… senin memleket münşen .(
Darıldım ama şimdi. Ben hep buradayım.Fark ettinizmi forumdaki gurbetçi kardeşlerimiz ölü taklidi yapıyor Mrt bey hariç oyş
Konu siyasi ama sizde adamın düşünce ve inançlarına kadar gittiniz. Esas konuşulması gereken şey başka sizden büyük birine fazla ileri gidiyorsunuz. Hiç bişeyiniz yoksa saygınız olsun kendinizden büyüğünüze. Adamın dinine kadar dil uzatmayın.Nereden biliyorsun dinsiz olduklarını?
Sonra bak ben sizin dinsizliğinize bir şey diyormuyum diyorsun. Çok önyargılısın. Dediklerinin arasında kesin vardır dinsiz ama herkes için doğru değil dediklerin.
Hiçte öyle değil, kendisi önüne geleni genelleştirip dinsiz, Türkiye düşmanı yapıyor, Türk değilsiniz, ...... diyor. Katolikmisin sorusuna da kızıyor.Konu siyasi ama sizde adamın düşünce ve inançlarına kadar gittiniz. Esas konuşulması gereken şey başka sizden büyük birine fazla ileri gidiyorsunuz. Hiç bişeyiniz yoksa saygınız olsun kendinizden büyüğünüze. Adamın dinine kadar dil uzatmayın.
Delirttiniz adamı el birliği ile delirttiniz napsın SjsjsjHiçte öyle değil, kendisi önüne geleni genelleştirip dinsiz, Türkiye düşmanı yapıyor, Türk değilsiniz, ...... diyor. Katolikmisin sorusuna da kızıyor.
Ona her şey serbest ama bize yasak slfkjdh
Ben kimseye dinsiz demedim Serçe? Ne aldın bu havada? Gene birisi mi kızdırdı seni?@melnur sen nerden biliyorsun adamın dinsiz olduğunu farklı görüşleriniz olabilir ama yok hasta yok dinsiz abartmayın çizgiyi aşmayın bi kere de ya
Saygı hak edene gösterilir. Konu ideoloji, dini, siyasi falan değil artık. Alenen insanların akıllarıyla oynuyorlar neden anlamak istemiyorsunuz?Konu siyasi ama sizde adamın düşünce ve inançlarına kadar gittiniz. Esas konuşulması gereken şey başka sizden büyük birine fazla ileri gidiyorsunuz. Hiç bişeyiniz yoksa saygınız olsun kendinizden büyüğünüze. Adamın dinine kadar dil uzatmayın.
Saçmalama gayet keyfim yerinde sen çok gereksiz yerlere giriyorsun ibanın da ailesinden örnek verdin kırdın adamı var bu sende yaniBen kimseye dinsiz demedim Serçe? Ne aldın bu havada? Gene birisi mi kızdırdı seni?