Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Nas nerede Iba, faiz asla yükselmeyecek diyen büyük ekonomiste diyorsun?Düşürecekler
Bugünden daha iyisini bay Recep liderliğinde asla göremeyeceksin. Çocuklarının geleceğini zehir ettin haberin yok.Yakındır, kötü günler geride kaldı
Recep gidici zaten birkaç seneye yokBugünden daha iyisini bay Recep liderliğinde asla göremeyeceksin. Çocuklarının geleceğini zehir ettin haberin yok.
Bakıyorumda sevinçten 4 köşe oluyorsun kurtuluyorum diye. Buna rağmen senin de bayağı payın var bugünkü durumda. Çocuklarının ve kendinin geleceğini tek adam için kurban ettin nunun hesabını zor verirsin ahirette.Recep gidici zaten birkaç seneye yok
Faizler düşsün isteniyor bunun farkındayım. Ama sen nedenleri boş ver doktor. Ortaya çıkan sonuçlar var ve bu sonuçlara dair pozisyon almak var. Bak bankacılık dünden bu yana %11 verdi. Buna ve ileriye odaklan. (Bugün elden çıkardım bankayı, ben doydum dedim, yeterli. Başka yere geçtim.)@No Pasaran hiç bir önemi yok ki.
Sebepler oluşup, sorunlara çare olsun diye adımlar atıp sonuçlar elde edilmiyor ki.
İstenen sonuçlar var. Onlara uygun sebepler yaratılıyor.
Amerika'da da bu işler böyle.
Çünkü para basılabilir bişey. Misal kaç para lazım sana basıp veriyor sistem isterse. Çocukken madem para yok neden basmıyoruz diyen adama gülerdik, aaa cahile bak öyle olmuyor işte derdik.
Yo, gayet de oluyor.