Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hisse senedi fonları hariç fonlara ve vadeli mevduatlara gelmişti. O da örtülü faiz indirimi olarak yorumlandı ki 350 yerine 250 bp olabilir denmesinin sebebi de o. Hem stopaj hem de faiz indirimi risk iştahını yavaştan açabilir. Bunlar yaşandığı sırada JP morgan yada Goldman Sach sene sonuna kadar 3 faiz indirimi beklediğini yazmıştı. Zaten önümüzdeki hafta dahil toplamda 4 defa toplanacak sene sonuna kadar.geçen stopaj oranlarını arttırdılar
Yarın 14.00’da açıklanacak. İndirim yapılmasına kesin gözüyle bakılıyor.
Beklenti 100bp ile 150 bp arasında değişiyor. foreks haber şöyle diyor;
“İndirimin boyutu belirsizliğini koruyor. Deutsche Bank AG ve Barclays Plc 150 baz puanlık bir indirim için alan görürken, Goldman Sachs Group Inc., Morgan Stanley ve JPMorgan Chase & Co bir diğer 100 baz puanlık indirim öngörüyor.”
Borsa bence 150 puana kadar indirimi fiyatladı. üstü gelirse biraz daha yukarıya taşıyabilirler. Beklenti gelirse kar satışı yapabilirler. Bakalım yarın ne olacak…ne olacak, krediler ucuzlayacak buna bağlı talepler artacak, yine enflasyon artacak. e tabi bir de mevduat getirileri düşeceği için millet başka şeylere yönelecek döviz artacak vs vs. bari borsa biraz artsa da kâr satışı yapsak.
tüpraş ve aselsan aldım bekliyorumBorsa bence 150 puana kadar indirimi fiyatladı. üstü gelirse biraz daha yukarıya taşıyabilirler. Beklenti gelirse kar satışı yapabilirler. Bakalım yarın ne olacak…
Güzel kâğıtlar. Bereketini görürsün umarım.tüpraş ve aselsan aldım bekliyorum
Ben de çimento aldım faiz kararı sonrası XTAST etkilenir diye. Yerinden kıpırdamıyor gavat Limak. 28.40 maliyet : dddaselsan şuan 205,2 tüpraş 197,9
limak, doaş ve şişe yi 2 dünyada da affetmeyeceğimBen de çimento aldım faiz kararı sonrası XTAST etkilenir diye. Yerinden kıpırdamıyor gavat Limak. 28.40 maliyet : ddd
Kötü yakalanmışsın. Kağıtları uzun zamandır takip ediyorum. Nasıl bir düşüş olduğunu da gördüm. Ben limakı yeni aldım. Bir de uzunda tuttuğum bir kâğıt var. Yan kâğıt o da…limak, doaş ve şişe yi 2 dünyada da affetmeyeceğim